Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
IDA to była klientka, która szukała ciuszków dla swojego synka i jakoś tak się zgadalyśmy
mówiła zeby sprawdzać ciuszki a nie patrzeć na rozmiary, bo w tesco wszystko jest bardzo duże
Czary dobra sugestia, ja mam dużo ciuszków - chyba, bo ciągle nie policzyłam hehejedne lepsze, inne gorsze - zostawiam wsio no chyba ze jest mega znoszone to wtedy odkładam.. Kazda wymówka na zakupy jest dobra
no i jak Ty tak bezczelnie mogłaś wykorzystywać kobietę do pomocy
CzaryMary, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:IDA to była klientka, która szukała ciuszków dla swojego synka i jakoś tak się zgadalyśmy
mówiła zeby sprawdzać ciuszki a nie patrzeć na rozmiary, bo w tesco wszystko jest bardzo duże
Czary dobra sugestia, ja mam dużo ciuszków - chyba, bo ciągle nie policzyłam hehejedne lepsze, inne gorsze - zostawiam wsio no chyba ze jest mega znoszone to wtedy odkładam.. Kazda wymówka na zakupy jest dobra
no i jak Ty tak bezczelnie mogłaś wykorzystywać kobietę do pomocy
mi głupio było!! ale ona kopała jak zawodowiec. Później jeszcze jedna do niej dołączyła i obie dla mnie kopałyjak coś znalazły małego to we mnie tym rzucały. nie nadązałam z łapaniem
mimka84, Fasia, iwonka1077, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buahhaha to musiało nieźle wyglądać
ale w sumie to miło z ich strony
u mnie w lumpach nie ma rzeczy dla takich maleństw ... albo ja nie wiem w którym lumpie mogłabym takie znaleźć
szkoda ... bo nowe ubranka są w ciul drogie
mimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kupujecie rajstopy dla dzieci ?
mam jedne 68/74 tak na wszelki wypadek. ale nie jestem do rajstop przekonana. mam uraz. Pamiętam, że jak jako małe dziecko chodziłam w takich rajstopkach to mnie strasznie nogi swędziały!Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny