Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTylko jaki rozmiar 12 czy 14 .tomjestbciazowa koszula ,fasia jaki rozmiar ty brałas swoich
a i widziałam twoje na ebay są takie same . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bac107bd66a5.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:54
-
nick nieaktualnyWiecie co macie zgubny wpływ na mnie
... Właśnie zakupiłam torbę do wózka (i nie tylko) babyono...liminkową, już wcześniej ją wyłapałam na allegro szukając ale nie mogłam się zdecydować, no i dzisiaj jak wrzuciłyście to znowu mnie napadło
tylko oczywiście wyszukałam na allegro taniej, bo z linku, który wrzuciłyście ponad 120 zł a ja kupiłam za 89 z przesyłką
zmotywował mnie też mój Kuba jak mu pokazałam powiedział kupuj!
kupilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:52
Anka1501, sylvia007, Lwica, Krysti, Ida, mantissa, Gosha, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Znalazłam koszule na ebay
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3197dde6e273.jpg
Krysti, wygląda na luźną. Ja bym brała najmniejszy z możliwych. Fasia zamówiła Skę z tego modelu IF a i tak jest luźna. Ja też poluję na koszule właśnie.Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ją to chyba napiszę petycję do rządu o przyznanie bezzwrotnego kredytu na wyprawkę dla każdej ciężarnej!!! W końcu zależy im na zwiekszeniu liczby społeczeństwa, to niech nam dają tak jak bezrobotnym po jakieś 20 tyś.
ale byśmy mogły zaszaleć!!!
Ida, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti ja myślę że na Ciebie M to maks. Ona jest bawełniana, mam podobną, bardzo rozciągliwa. A pamiętaj, że będziesz w niej owszem wq czasie porodu ale potem już brzuszka nie będzie takiego i żeby worek nie była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:58
Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50150186/
Myślę o tym, piszą że sprężynowa konstrukcja. Tu raczej sprężyna nie wyskoczy.
Aha no ok...pewnie Zasada ta sama jak dla materaca dla dorosłych - jakie sprężyny, ile sprężyn i czy mix z memory foam czy same sprężyny ...
Ja jeszcze nie patrzyłam na materac bo mamy koszyk mojzeszowy to łóżeczko stoi nie rozpakowane bez materaca ...jak bedzie potrzeba to kupimy...Ida lubi tę wiadomość
-
Ja na dnaich jade IF i przymierze jeszcze rozmiar S tej mojej koszuli bo mam 7 dni na wymiane, mam kroj Fasiowy tylko w kratke nie w kwiaty,kupie od razu szlafrok ale jakis cieniutki i maly rozmiar zebym mogla po ciazy nosic.
Aaa i nie pisalam wczoraj, ze u mnie wstepnie umowiony termin cc na 16 kwietnia15 jade do szpitala, przygotowanie, badanie krwi i 16 moj doktor robi mi cc.
Lwica, KasiaKwiatek, Angela89, haneczka, Anka1501, Ida, Krysti, Rudzia, Gosha, CzaryMary, sylvia007, mantissa, misia83, Fasia, MartaAlvi, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida ja odnośnie materaca. Ostatnio mi koleżanka pokazywała ten z ikei i moim zdaniem jest dla niemowlaka duzo za miękki, ale ogólnie ja jestem za spaniem raczej na twardym więc nie wiem, moze się nie znam i taki moze być.
Najlepeij by było podotykać i sama ocenisz.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny