X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali, fajnie :) może urodzimy w tym samym czasie :D

Lali lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Dzieki dziewczyny :) ja dzis zabieram ciuszki do siostry wstawiamy pranie i pozniej do suszarki i bede miec suche i mieciutke po godzinke, tylko zostanie poprasowac :) moglabym w domu prac ale wieszanie na suszarce to dla mnie koszmar ostatnio, kregoslup wysiada. Fasia ja chyba przegapilam jak pokazywalyscie te torby z lidla, to zaczekam na zdjecia jak kupicie.

Ja prac jeszcze nie zamierzam ale chyba mnie dzisiaj wzięło na posortowanie rozmiarami i ewentualne zaplanowanie co jeszcze kupic.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali ale Ci zazdroszczę tego cc. Ja tez z dr będę rozmawiać na ten temat 3 lutego na wizycie;) witam w czwartek :)

Lali lubi tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    O! Dzięki za cynk :) a jaka cena przyjemna :)
    Hej!
    Adk i cena i jakość

adk_1989 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Sylvia

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Lali ale Ci zazdroszczę tego cc. Ja tez z dr będę rozmawiać na ten temat 3 lutego na wizycie;) witam w czwartek :)

Chcesz cc na życzenie?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na życzenie to raczej ciężko bedzie,raczej kwestia wskazań do omówienia z dr, zobaczymy jutro jaka mała jest duża, mam cukrzycę ciazowa.ale nie ukrywam ze wolałabym cc chociaż wiem ze po nim wcale nie jest tak kolorowo:)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali, Adk gratuluję!!!

Sylwia sto lat :)

Ja właśnie jem śniadanko i muszę Wam coś pokazać :) mielonka nie jest różowa bo nie ma w niej saletry czy tam peklosoli ale stwierdziłam, że wolę tak niż jakąś chemię pchać do środka :) w końcu po to 2 godziny przy garze spędziłam żeby mieć zdrową wędlinkę :) i najpyszniejsza część mielonki czyli galaretka :D mniam :D dziś nastawiam następną porcję bo tą się trzeba z rodzinką podzielić :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e10f09589818.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04b1795ee681.jpg

hwesta, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Lali lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadlabym!!!!:)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer mniam pycha!
    Gratuluje wizyt...dzieciaki już na prawdę duże co? :-D byłoby co podtrzymać, ale niech jeszcze siedzą w środku.
    Gratki dla tych co w nowym tygodniu, bliżej niż dalej ;-)

Sylwia STO LAT!!!

Współczuję niewyspanym, ja dziś bez żadnego siku do 7.40!!!
    :-D wyspałam się, kręgosłup w porządku dziś tylko trochę biodra. Chyba mi posłużył wczorajszy maraton i plecy nie bolą...wniosek trzeba więcej chodzić :-P

shimmer_lip, liloe lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Na życzenie to raczej ciężko bedzie,raczej kwestia wskazań do omówienia z dr, zobaczymy jutro jaka mała jest duża, mam cukrzycę ciazowa.ale nie ukrywam ze wolałabym cc chociaż wiem ze po nim wcale nie jest tak kolorowo:)

Rozumiem. No ja mam wybór i zaczynam się skłaniać do cc. Ale z ostateczną decyzją poczekam do szkoły rodzenia.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Rozumiem. No ja mam wybór i zaczynam się skłaniać do cc. Ale z ostateczną decyzją poczekam do szkoły rodzenia.
    Adk a nie boisz się komplikacji związanych z wagą??? Nie gniewaj się na mnie ale ponieważ mnie prawdopodobnie czeka cc to trochę czytam i szukam i ogólnie to straszą, że jak jest tłuszczyk na brzuchu to się gorzej goi rana i więcej komplikacji jest :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby w 38 tyg mnie cieli,to w połowie marca miałabym juz Alicję po tej stronie brzucha:) mi większość która miała cesarke poleca ja... wiadomo, że boli,ze się musi zagoic itd. Ale dziewczyny są na ogół zadowolone:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:08

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Shimmer mniam pycha!
    Gratuluje wizyt...dzieciaki już na prawdę duże co? :-D byłoby co podtrzymać, ale niech jeszcze siedzą w środku.
    Gratki dla tych co w nowym tygodniu, bliżej niż dalej ;-)

Sylwia STO LAT!!!

Współczuję niewyspanym, ja dziś bez żadnego siku do 7.40!!!
    :-D wyspałam się, kręgosłup w porządku dziś tylko trochę biodra. Chyba mi posłużył wczorajszy maraton i plecy nie bolą...wniosek trzeba więcej chodzić :-P
    Kasia ja dziś dokładnie tak samo :) ze trzy razy się obudziłam jak zmieniałam bok ale szybko zasypiałam i spałam prawie do 8 :)

Kanapki pożarłam z dziką radością :D

A Bacha mi podskoczyła w centylach na sam środek normy :) super :) i dalej główka na dole i aż mi szkoda, że ten dzieciak taki grzeczny i się dobrze ułożył a tu może z tego być wielka dupa :(

aaa i dziewczynki udało mi się nie puścić bąka :) chociaż ze dwa razy było bardzo blisko :D

hwesta, KasiaKwiatek, liloe, Gosha, weronika86, misia83, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobrek dziewczyny
    Gratuluje III trymestru :)

Ja tylko na sekundę lecę na uczelnie pokazać mojej pani prof moje wypociny czyt. prace mgr

Miłego dnia dziewuszki :)

hwesta, shimmer_lip, KasiaKwiatek, liloe, Gosha, misia83, Fasia, Ida lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzień Dobry :D słoneczka

hwesta, Ida, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dziś na 19 umowilam do jakiegoś gina w enel med,bo jak mi nie minie to swędzenie po luteinie to pójdę po jakieś globulki,bo posiew dopiero we wtorek;) w końcu jakiś facet mi pogrzebie w bozenie:p

shimmer_lip, Krysti, KasiaKwiatek, liloe, weronika86, misia83, Fasia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A ja się dziś na 19 umowilam do jakiegoś gina w enel med,bo jak mi nie minie to swędzenie po luteinie to pójdę po jakieś globulki,bo posiew dopiero we wtorek;) w końcu jakiś facet mi pogrzebie w bozenie:p
    Ja mam Grażynę ;) mi wczoraj jedna taka grzebała a 27 grzebie mi jeden taki :D fajowo :)

hwesta lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali Adk gratulacje 3 go :)<3

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja rano chlebek z nutellą i mleko teraz ciastka zbozowe i herbatka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:16

hwesta, Lali lubią tę wiadomość

‹‹ 2185 2186 2187 2188 2189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ