X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali, fajnie :) może urodzimy w tym samym czasie :D

Lali lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Dzieki dziewczyny :) ja dzis zabieram ciuszki do siostry wstawiamy pranie i pozniej do suszarki i bede miec suche i mieciutke po godzinke, tylko zostanie poprasowac :) moglabym w domu prac ale wieszanie na suszarce to dla mnie koszmar ostatnio, kregoslup wysiada. Fasia ja chyba przegapilam jak pokazywalyscie te torby z lidla, to zaczekam na zdjecia jak kupicie.

Ja prac jeszcze nie zamierzam ale chyba mnie dzisiaj wzięło na posortowanie rozmiarami i ewentualne zaplanowanie co jeszcze kupic.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali ale Ci zazdroszczę tego cc. Ja tez z dr będę rozmawiać na ten temat 3 lutego na wizycie;) witam w czwartek :)

Lali lubi tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    O! Dzięki za cynk :) a jaka cena przyjemna :)
    Hej!
    Adk i cena i jakość

adk_1989 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Sylvia

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Lali ale Ci zazdroszczę tego cc. Ja tez z dr będę rozmawiać na ten temat 3 lutego na wizycie;) witam w czwartek :)

Chcesz cc na życzenie?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na życzenie to raczej ciężko bedzie,raczej kwestia wskazań do omówienia z dr, zobaczymy jutro jaka mała jest duża, mam cukrzycę ciazowa.ale nie ukrywam ze wolałabym cc chociaż wiem ze po nim wcale nie jest tak kolorowo:)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali, Adk gratuluję!!!

Sylwia sto lat :)

Ja właśnie jem śniadanko i muszę Wam coś pokazać :) mielonka nie jest różowa bo nie ma w niej saletry czy tam peklosoli ale stwierdziłam, że wolę tak niż jakąś chemię pchać do środka :) w końcu po to 2 godziny przy garze spędziłam żeby mieć zdrową wędlinkę :) i najpyszniejsza część mielonki czyli galaretka :D mniam :D dziś nastawiam następną porcję bo tą się trzeba z rodzinką podzielić :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e10f09589818.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04b1795ee681.jpg

hwesta, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Lali lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadlabym!!!!:)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer mniam pycha!
    Gratuluje wizyt...dzieciaki już na prawdę duże co? :-D byłoby co podtrzymać, ale niech jeszcze siedzą w środku.
    Gratki dla tych co w nowym tygodniu, bliżej niż dalej ;-)

Sylwia STO LAT!!!

Współczuję niewyspanym, ja dziś bez żadnego siku do 7.40!!!
    :-D wyspałam się, kręgosłup w porządku dziś tylko trochę biodra. Chyba mi posłużył wczorajszy maraton i plecy nie bolą...wniosek trzeba więcej chodzić :-P

shimmer_lip, liloe lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Na życzenie to raczej ciężko bedzie,raczej kwestia wskazań do omówienia z dr, zobaczymy jutro jaka mała jest duża, mam cukrzycę ciazowa.ale nie ukrywam ze wolałabym cc chociaż wiem ze po nim wcale nie jest tak kolorowo:)

Rozumiem. No ja mam wybór i zaczynam się skłaniać do cc. Ale z ostateczną decyzją poczekam do szkoły rodzenia.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Rozumiem. No ja mam wybór i zaczynam się skłaniać do cc. Ale z ostateczną decyzją poczekam do szkoły rodzenia.
    Adk a nie boisz się komplikacji związanych z wagą??? Nie gniewaj się na mnie ale ponieważ mnie prawdopodobnie czeka cc to trochę czytam i szukam i ogólnie to straszą, że jak jest tłuszczyk na brzuchu to się gorzej goi rana i więcej komplikacji jest :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby w 38 tyg mnie cieli,to w połowie marca miałabym juz Alicję po tej stronie brzucha:) mi większość która miała cesarke poleca ja... wiadomo, że boli,ze się musi zagoic itd. Ale dziewczyny są na ogół zadowolone:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:08

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Shimmer mniam pycha!
    Gratuluje wizyt...dzieciaki już na prawdę duże co? :-D byłoby co podtrzymać, ale niech jeszcze siedzą w środku.
    Gratki dla tych co w nowym tygodniu, bliżej niż dalej ;-)

Sylwia STO LAT!!!

Współczuję niewyspanym, ja dziś bez żadnego siku do 7.40!!!
    :-D wyspałam się, kręgosłup w porządku dziś tylko trochę biodra. Chyba mi posłużył wczorajszy maraton i plecy nie bolą...wniosek trzeba więcej chodzić :-P
    Kasia ja dziś dokładnie tak samo :) ze trzy razy się obudziłam jak zmieniałam bok ale szybko zasypiałam i spałam prawie do 8 :)

Kanapki pożarłam z dziką radością :D

A Bacha mi podskoczyła w centylach na sam środek normy :) super :) i dalej główka na dole i aż mi szkoda, że ten dzieciak taki grzeczny i się dobrze ułożył a tu może z tego być wielka dupa :(

aaa i dziewczynki udało mi się nie puścić bąka :) chociaż ze dwa razy było bardzo blisko :D

hwesta, KasiaKwiatek, liloe, Gosha, weronika86, misia83, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobrek dziewczyny
    Gratuluje III trymestru :)

Ja tylko na sekundę lecę na uczelnie pokazać mojej pani prof moje wypociny czyt. prace mgr

Miłego dnia dziewuszki :)

hwesta, shimmer_lip, KasiaKwiatek, liloe, Gosha, misia83, Fasia, Ida lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzień Dobry :D słoneczka

hwesta, Ida, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dziś na 19 umowilam do jakiegoś gina w enel med,bo jak mi nie minie to swędzenie po luteinie to pójdę po jakieś globulki,bo posiew dopiero we wtorek;) w końcu jakiś facet mi pogrzebie w bozenie:p

shimmer_lip, Krysti, KasiaKwiatek, liloe, weronika86, misia83, Fasia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A ja się dziś na 19 umowilam do jakiegoś gina w enel med,bo jak mi nie minie to swędzenie po luteinie to pójdę po jakieś globulki,bo posiew dopiero we wtorek;) w końcu jakiś facet mi pogrzebie w bozenie:p
    Ja mam Grażynę ;) mi wczoraj jedna taka grzebała a 27 grzebie mi jeden taki :D fajowo :)

hwesta lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali Adk gratulacje 3 go :)<3

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja rano chlebek z nutellą i mleko teraz ciastka zbozowe i herbatka:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:16

hwesta, Lali lubią tę wiadomość

‹‹ 2185 2186 2187 2188 2189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ