Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Dzieki dziewczyny
ja dzis zabieram ciuszki do siostry wstawiamy pranie i pozniej do suszarki i bede miec suche i mieciutke po godzinke, tylko zostanie poprasowac
moglabym w domu prac ale wieszanie na suszarce to dla mnie koszmar ostatnio, kregoslup wysiada. Fasia ja chyba przegapilam jak pokazywalyscie te torby z lidla, to zaczekam na zdjecia jak kupicie.
Ja prac jeszcze nie zamierzam ale chyba mnie dzisiaj wzięło na posortowanie rozmiarami i ewentualne zaplanowanie co jeszcze kupic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali, Adk gratuluję!!!
Sylwia sto lat
Ja właśnie jem śniadanko i muszę Wam coś pokazaćmielonka nie jest różowa bo nie ma w niej saletry czy tam peklosoli ale stwierdziłam, że wolę tak niż jakąś chemię pchać do środka
w końcu po to 2 godziny przy garze spędziłam żeby mieć zdrową wędlinkę
i najpyszniejsza część mielonki czyli galaretka
mniam
dziś nastawiam następną porcję bo tą się trzeba z rodzinką podzielić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e10f09589818.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04b1795ee681.jpghwesta, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShimmer mniam pycha!
Gratuluje wizyt...dzieciaki już na prawdę duże co?byłoby co podtrzymać, ale niech jeszcze siedzą w środku.
Gratki dla tych co w nowym tygodniu, bliżej niż dalej
Sylwia STO LAT!!!
Współczuję niewyspanym, ja dziś bez żadnego siku do 7.40!!!
wyspałam się, kręgosłup w porządku dziś tylko trochę biodra. Chyba mi posłużył wczorajszy maraton i plecy nie bolą...wniosek trzeba więcej chodzić
shimmer_lip, liloe lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Na życzenie to raczej ciężko bedzie,raczej kwestia wskazań do omówienia z dr, zobaczymy jutro jaka mała jest duża, mam cukrzycę ciazowa.ale nie ukrywam ze wolałabym cc chociaż wiem ze po nim wcale nie jest tak kolorowo:)
Rozumiem. No ja mam wybór i zaczynam się skłaniać do cc. Ale z ostateczną decyzją poczekam do szkoły rodzenia. -
adk_1989 wrote:Rozumiem. No ja mam wybór i zaczynam się skłaniać do cc. Ale z ostateczną decyzją poczekam do szkoły rodzenia.
-
nick nieaktualnyGdyby w 38 tyg mnie cieli,to w połowie marca miałabym juz Alicję po tej stronie brzucha:) mi większość która miała cesarke poleca ja... wiadomo, że boli,ze się musi zagoic itd. Ale dziewczyny są na ogół zadowolone:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:08
-
KasiaKwiatek wrote:Shimmer mniam pycha!
Gratuluje wizyt...dzieciaki już na prawdę duże co?byłoby co podtrzymać, ale niech jeszcze siedzą w środku.
Gratki dla tych co w nowym tygodniu, bliżej niż dalej
Sylwia STO LAT!!!
Współczuję niewyspanym, ja dziś bez żadnego siku do 7.40!!!
wyspałam się, kręgosłup w porządku dziś tylko trochę biodra. Chyba mi posłużył wczorajszy maraton i plecy nie bolą...wniosek trzeba więcej chodzić
ze trzy razy się obudziłam jak zmieniałam bok ale szybko zasypiałam i spałam prawie do 8
Kanapki pożarłam z dziką radością
A Bacha mi podskoczyła w centylach na sam środek normysuper
i dalej główka na dole i aż mi szkoda, że ten dzieciak taki grzeczny i się dobrze ułożył a tu może z tego być wielka dupa
aaa i dziewczynki udało mi się nie puścić bąkachociaż ze dwa razy było bardzo blisko
hwesta, KasiaKwiatek, liloe, Gosha, weronika86, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobrek dziewczyny
Gratuluje III trymestru
Ja tylko na sekundę lecę na uczelnie pokazać mojej pani prof moje wypociny czyt. prace mgr
Miłego dnia dziewuszkihwesta, shimmer_lip, KasiaKwiatek, liloe, Gosha, misia83, Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się dziś na 19 umowilam do jakiegoś gina w enel med,bo jak mi nie minie to swędzenie po luteinie to pójdę po jakieś globulki,bo posiew dopiero we wtorek;) w końcu jakiś facet mi pogrzebie w bozenie:p
shimmer_lip, Krysti, KasiaKwiatek, liloe, weronika86, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:A ja się dziś na 19 umowilam do jakiegoś gina w enel med,bo jak mi nie minie to swędzenie po luteinie to pójdę po jakieś globulki,bo posiew dopiero we wtorek;) w końcu jakiś facet mi pogrzebie w bozenie:p
mi wczoraj jedna taka grzebała a 27 grzebie mi jeden taki
fajowo
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny