Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry laski
Dzisiaj o 5 rano mój syn pierwszy raz w życiu obudził się z płaczemod razu sobie pomyslalam, że pewnie widział cos w tv co go może przestraszylo czy cos... Ale patrze mały wstaje i idzie po ciemku do kuchni... ???.... wstaje, idę za nim i patrze co on robi. Mały podchodzi do szafki i zaplakany mówi : Mamo, ja chcę placki ziemniaczane...
a ja mówię, że jak jest głodny to zrobię kanapkę a on ze nie! on chce placki ziemniaczane! jakoś mi się udało go przekonać, że 5 rano to nie najlepsza pora na smażenie plackow...
mój się śmiał, że już oboje po nocach w kuchni buszujemy
hwesta, Rudzia, Gosha, KasiaKwiatek, Fasia, Lali, haneczka, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie chcę siać paniki i każdy robi jak chce ale uważam , że wiedzieć warto - https://www.youtube.com/watch?v=8Z9ZzqeVBz8
-
hwesta wrote:Nie lubię jak idę do obcego lekarza i nie ma o nim opinii w internecie, dobrze że idę tylko z tym swędzeniem luteinowym i uprawami lekkimi, ale terminy do niego w enel medzie do 25 lutego porezerwowane,wiec może będzie ok
A co ma do tego czy jest przystojny? chętniej nogi rozkladasz??hwesta lubi tę wiadomość
-
Witajcie
ADK będziemy się męczyć jutro razem z glukozą ale damy radę bo wyjścia nie ma. Też mam wizytę w poniedziałek więc jutro ostatni gwizdek
Jeśłi chodzi o materace to podzwońcie po sklepach i popytajcie co proponują dla takich maluchów i dlaczego. Ja zadzwoniłam chyba do 3 sklepów i rozwiali wszytskie moje wątpliwości. W rezultacie na allegro zamówiłam lateksowo-kokosowy i jest super
Jeśli chodzi o torbę BabyOno to już ją kiedyś wypatrzyłam ale mój M się absolutnie nie zgadza bo jest za bardzo kobieca a On też chce pochodzić z wózkiem na spaceryI takim sposobem dalej nie mamy torby
A wóżek dzisiaj rano przywiózł kurier
Anka1501, Gosha, hwesta, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Anka1501 po tylu miesiącach postu... od września zakaz mamy to tak
No faktzapomniałam
mój dentysta jest mega przystojny ale chętniej buzi nie otwieram
a moi ginekolodzy to tacy mało urodziwi raczej
hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość