Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z zakupów. Torby z lidla naprawdę godne uwagi ładne i dość pojemne. Wzięłam tą różowo - czarną. Kupiłam jeszcze ręczniki z gatunkiem dla moich dziewczyn.
Małe sprostowanie-urodziny mam jutro. Ale wszystkim za życzenia dziękuje.
Zaraz próbie zdjęcia rzeczy z 5.10.15 i wam się pochwalęKasiaKwiatek, Fasia, mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
A ja się wczoraj wkurzylam bo mój nie zajechał do Ikei buu A nie wiem czy będzie w wawie do kwietnia więc zostaje mi zamówienie przez allegro wyjdzie drożej ale mam już jedną i chce druga do kompletu,może coś jeszcze przy okazji z neta zamowie z Ikei... -
nick nieaktualny
-
Hwesta czyżby wszyscy na jakiś urlopach byli czy jak ?mam nadzieję że moja ginka w poniedziałek normalnie przyjmuje
sylwia robisz tam te fotki?
edit. No sliczne te ciuszki same księżniczki będą dla naszych chłopakówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 11:16
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:adk - mi też właśnie nie odpowiadają te koszule przed kolano, wolałabym takie za, ale jak widać - takich brak...
Nie lubię takiego schematycznego brania klientów pod uwagę, a właściwie nie brania niektórych wcale. No mama w ciąży czy tuż po porodzie może nie czuje się aż tak atrakcyjna, by świecić kolanami wszystkim wokoło... Wkurza mnie to. Jak znajdziesz coś dłuższego, to daj koniecznie znać!
KasiaB - te koszule które pokazałaś nie wydają mi się wcale dłuższe...Nie ma nawet porównania, bo nie ma ich na modelkach.
Fasia - z tym spaniem mam tak samo, ale wczoraj zrobiłam troszkę inaczej. Zawsze jak mąż wychodzi do pracy, to ja idę dalej spać i też śpię wtedy do około 11. A wczoraj nie zasnęłam i w efekcie nie spałam od tej 5 aż do nocy. I był efekt - spałam w nocy jak dziecko, a rano się nie obudziłam. Myślę, że to spanie rano do południa prawie sprawia, że nie możemy zasnąć później albo budzimy się zbyt wcześnie. Ja wczoraj się przetrzymałam cały dzień tak, ale za to byłam zbyt zmęczona, żeby wstawać już o 4 czy 5 ponownie. Spróbuj
A ja wziernik miałam ostatnio na pierwszej wizycie ciążowej, bo pobierał mi cytologię. A tak tylko palpitacyjnie + usg oczywiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 11:20
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Ida ja wstawiałam koszule z if niedrogie i przy moich 164 sięgają mi za kolano
http://allegro.pl/italian-fashion-koszula-dla-mamy-karmiacej-m-i4813432798.html
na żywo są ładniejsze niż na tym zdjęciu i fajnie się układająWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 11:21
Ida lubi tę wiadomość
-
Shimmer ja jesjestem szczypior wiec nie wiem czy cchcesz tyle ważyć
Gosha u Amy dobrze, brzuszek rośnie! Naprawdę już jesst taki śliczny okrągły
Macie wszystkie od Niej pozdrowienia!!!sylvia007, KasiaKwiatek, liloe, iwonka1077, Anka1501, Rudzia, mimka84, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:ładna, ale wygląda na ciepluchną
DZIEŃ DOBRY
ok dziewczyny idę piec ten biszkopt, choć tak mi się nie chce, już miałam myśl, żeby zadzwonić do szwagierki ( pracuje w cukierni) i nie poprosić jej o jakiś torcik, no ale wszystko już kupiłam na niego. Eh żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce
Nie drukujcie za wieleWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 11:33