Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Adk a nie boisz się komplikacji związanych z wagą??? Nie gniewaj się na mnie ale ponieważ mnie prawdopodobnie czeka cc to trochę czytam i szukam i ogólnie to straszą, że jak jest tłuszczyk na brzuchu to się gorzej goi rana i więcej komplikacji jest
O, ja się absolutnie na Ciebie nie gniewam!masz racje jeśli chodzi o to, że tłuszczyku goi się gorzej ale rozmawialam z lekarzem i jego zdaniem tonjak jest on u mnie rozłożony nie jest przeciwskazaniem do cc. Jak by to powiedzieć mam bardzo równomiernie rozłożona tkankę tłuszczowa i chociaż ważę bardzo dużo to na brzuchu wcale nie mam jakiejś ogromnej warstwy. Szczególnie, że dopiero teraz zaczął mi rosnąć brzuch w centymetrach czyli ciążą rosła a tłuszczu ubywało i kompletnie zmieniła mi się sylwestka.
shimmer_lip, Gosha, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:O, ja się absolutnie na Ciebie nie gniewam!
masz racje jeśli chodzi o to, że tłuszczyku goi się gorzej ale rozmawialam z lekarzem i jego zdaniem tonjak jest on u mnie rozłożony nie jest przeciwskazaniem do cc. Jak by to powiedzieć mam bardzo równomiernie rozłożona tkankę tłuszczowa i chociaż ważę bardzo dużo to na brzuchu wcale nie mam jakiejś ogromnej warstwy. Szczególnie, że dopiero teraz zaczął mi rosnąć brzuch w centymetrach czyli ciążą rosła a tłuszczu ubywało i kompletnie zmieniła mi się sylwestka.
ja to jednak mam ciągle dylemat z tym cc
ale to pewnie dlatego, że ja go nie chcę!!! wiadomo, że jak będzie trzeba to będzie trzeba
no i ja mam ze 20 cm więcej w brzuchu od początku i raczej jestem jabłko czyli wielki brzuch i wielkie cyce
ale nic to
przysięgam, ze jak urodzę Baśkę to po 6 miesiącach będę chudsza niż Fasia
KasiaKwiatek, mantissa, Lali, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Ja mam wziernik na każdej wizycie więc raczej staram się sobie wmawiać, że kocham ginekologów
w życiu tak często nie byłam badana
NIENAWIDZĘ WZIERNIKA!!! A lekarz w szpitalu nie korzystał nawet z wziernika tylko wziął dwie metalowe szpatuly, wsadzil i z całej siły rozciągnął. I jeszcze do mnie żebym się nie spinała. Myślałam że się z bólu popłaczę -
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:NIENAWIDZĘ WZIERNIKA!!! A lekarz w szpitalu nie korzystał nawet z wziernika tylko wziął dwie metalowe szpatuly, wsadzil i z całej siły rozciągnął. I jeszcze do mnie żebym się nie spinała. Myślałam że się z bólu popłaczę
ale tylko tak mogą zobaczyć jak szyjka wygląda
zobaczcie laski jakie my dzielne jesteśmyjakby naszym facetom ktoś chciał w pitolka wsadzić maleńki wzierniczek to by spierdzielali aż by się kurzyło
a my chętnie
i dobrowolnie
KasiaKwiatek, hwesta, Angela89, Gosha, weronika86, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ja całe życie chodziłam do jednego gina ale on nie pracuje w szpitalu, nie ma sprzętu do usg i w związku z tym nie chciałam żeby prowadził moja ciąże. Ale u niego mnie nigdy nie bolało badanie. Nie bylo przyjemne ale bez przesady. Może to przez ciąże bardziej boli? Może bardziej ukrwine i spuchnięte wszystko w środku i dlatego?
-
nick nieaktualny
-
Sylwia wszystkiego najlepszego!!
A my zaczelismy 31 tydzien i 8 miesiachwesta, KasiaKwiatek, Gosha, liloe, natt, weronika86, Ewelcia, Ida, misia83, Lali, Fasia, mantissa, haneczka, MartaAlvi, mimka84, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LILOE i SHIMMER cieszę sie ze dobre wieści po wizytach
oby tak juz do końca
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :*
Gratuluje wszystkim rozpoczęcia nowych trymestrze, tygodni a nawet dni, hihi
Mi badanie z wxietnikiem nigdy szczególnie nie przeszkadzało, chyba zawsze trafiałam na delikatnych gin
KRYSTI uduszę Cie babo! Najpierw syn sobie zażyczył kanapkę na śniadanie z nutella i jak mu robiłam to prawie płakałam, teraz Ty mi z tym śniadaniem wyjeżdzaszjakiś kryzys słodkiej mamusi mnie dopadł... Ale wlozylam nos do słoika i wąchałem
maz wchodzi do kuchni o mówi Ty juz całkiem oszalałas? A ja na to: nieeee ja tylko oszukuje zmysły
FASIA jak masz kontakt z AMY daj znać co u niej, jestem bardzo ciekawa jak z tym łożyskiem i czy brxuszek urósł
SHIMMER apetycznie wyglada, ale ta galaretka juz nie dla mnie
I dzień dobry wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:38
KasiaKwiatek, misia83, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny