Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Fasia, tez to pamiętam hihi.
swoje konto wyczyścila teraz za męża się wziela pewnie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 16:16
mimka84, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia a ile ta torba kosztuje? Wysle meza po czarno-rozowa
co do rozmiarow to ja odszukalam info z porodu pierwszego, bo nie pamietalam wyrodna matka ile Pola mierzyla
i bylo 58 cm i waga 3300( a ja pisalam kiedys ze miala 50 cm
) a ciuszki na 62 byly za duze przez pierwszy miesiac, brakowalo mi wtedy pamietam takich w rozmiarze 56, wiec teraz przygotowalam sie na rozm 56.
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Fasia a ile ta torba kosztuje? Wysle meza po czarno-rozowa
co do rozmiarow to ja odszukalam info z porodu pierwszego, bo nie pamietalam wyrodna matka ile Pola mierzyla
i bylo 58 cm i waga 3300( a ja pisalam kiedys ze miala 50 cm
) a ciuszki na 62 byly za duze przez pierwszy miesiac, brakowalo mi wtedy pamietam takich w rozmiarze 56, wiec teraz przygotowalam sie na rozm 56.
no moja tez córcia 53cm i w 56 rozmiarku chodzila z miesiac chyba tez jestem przygotowana na ten rozmiar :)a na ten 62 juz mozna wiecej rzeczy kupowac do 6 msc czasem wystarczy ale ja teraz chlopca będę mieć a chłopcy podobno szybciej rosną i całkiem nie wiem ile tego kupować ajj najwyzej pozniej na bieżaco będzie szlo ... -
liloe wrote:Biedna jesteś z tą głową, ale łączę się w bólu, mnie też dopadł. Już wypiłam kawę z cytryną, może za jakieś pół godzinki przejdzie.
Upiekłam chlebek gryczany i właśnie smażę naleśniki z mąki gryczanej i kukurydzianej, a takie ze sklepu to jednak nie to samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 16:22
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:FASIA Ty zakupoholiczko! Myślałam ze to Ty ostatnio mówiłaś ze wypłaty juz dawno nie widac i musisz dobie odpuścić juz w tym miesiącu, ale to "na pewno" nie Ty, pewnie sie myle
Ciiiiiiii!! Już mam zero na konciejak mąż ta kurtkę dziś zobaczy to mnie z domu wyrzuci
D nie wiem gdzie ją schować hehehe
iwonka1077, sylvia007, Eweliśka, Gosha, Angela89, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość