Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBo taka prawda, kobieta jak coś chce zrobi wszystko aby to zdobyć
Ja jak coś kupuje i mąż ma nie wiedzieć od razu usuwam metkę bo raz się nadziałam że sukienka leżała z metką a ja się zapierałam że jest stara
no i wyszło że ma metkę
Teraz się pilnuje
Ale jeżeli chodzi o ubranka dla małej to nie umiem kłamać, od razu chce się pochwalić.
weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ja nigdy nie kłamię, bo nie potrafię
mąż czasem widzi jakąś reklamówkę i od razu pyta co kupiłam no i już wtedy po mnie widać, że to prawda nawet jak się zapieram, że tak nie jest
za dobrze mnie zna i tyle
mantissa, Krysti lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Taka mnie sennosc ogarnela, ze wlaczylam Poli laptopa i jakies pioseneczki na youtube, siedziala na kanapieni ogladala a ja przmknelam obok niej oko na 10 minut z zegarkiem w reku
ale odzylam od razu
Lali właśnie miałam to samo napisać ! Siedzę i czuję, że zaraz przysnę z laptopem na kolanach ... ciśnienie tak leci czy o co chodzi? -
Mąż znalazł kolejną perełkę na placu budowy - mydło bobas sprzed jakichś 30 lat
mysliscie, ze się nada ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:07
Gosha, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:To przespij sie Fasia, dla mnie kazde 10 minut jest na wage zlota
Wolę nie, bo i tak mam problemy ze spaniem w nocy. Poza tym od zawsze jak robię sobie drzemkę w ciągu dnia to później budzę się z przerażającym bólem głowy .. Nie wiem dlaczego tak jest -
nick nieaktualnyFasia wrote:Mąż znalazł kolejną perełkę na placu budowy - mydło bobas sprzed jakichś 30 lat
mysliscie, ze się nada ?
Może gdzieś skarb znajdziecie
Mój mąż ostatnio przeszukał cała piwnicę bo mu mama powiedziała że wujek który kiedyś tu mieszkał schował gdzieś pieniądzeNo ale skarbu nie znalazł
Ja kłamać też nie umiem.Bo jak przynoszę coś nowego i mimo że metkę usunę to ubiorę to i od razu pytam męża czy ładne wtedy wychodzi że coś nowego kupiłam.Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Jakie Wy tam macie wykopaliska
Może gdzieś skarb znajdziecie
Mój mąż ostatnio przeszukał cała piwnicę bo mu mama powiedziała że wujek który kiedyś tu mieszkał schował gdzieś pieniądzeNo ale skarbu nie znalazł
Ja kłamać też nie umiem.Bo jak przynoszę coś nowego i mimo że metkę usunę to ubiorę to i od razu pytam męża czy ładne wtedy wychodzi że coś nowego kupiłam.
Skarb to by się akurat przydał albo 6 w totkatylko musialabym zacząć grać
Piję kawkę z cynamonem i zajadam się sernikiem z przepisu Weroniki, niestety już ostatni kawałekAngela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Skarb to by się akurat przydał albo 6 w totka
tylko musialabym zacząć grać
Piję kawkę z cynamonem i zajadam się sernikiem z przepisu Weroniki, niestety już ostatni kawałek
No ja ostatnio grałam i 2 razy trójkę miałam jakby nie patrzeć 6 szkoda że nie wyszło razem
Ciachoo mmmm zjadła bym, jutro zrobię http://www.mojewypieki.com/przepis/malinowe-lustro bo teściowa poprosiła bo gości ma więc jej zrobię i sobie -
Angela89 wrote:No ja ostatnio grałam i 2 razy trójkę miałam jakby nie patrzeć 6 szkoda że nie wyszło razem
Ciachoo mmmm zjadła bym, jutro zrobię http://www.mojewypieki.com/przepis/malinowe-lustro bo teściowa poprosiła bo gości ma więc jej zrobię i sobie
Wygląda smakowicie! No i bez pieczenia? super!a skąd maliny?
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fasia i co ciacho smakuje? mam jeszcze z 5 tanich szynkich katwych w zanadrzu
mi dopiero udalo sie usiasc na chwilke po pracy i obiedzie, ale musze dupe znow ruszyc poodkurzac i pranie powiesic i meza ze smieciami pogonic
musialam cale patio myc i kuchnie, od mebli nio wszystko! nie domknelam okna od patio i jakis smierdzacy kochr wszedl nam do domu, psy byly zamkniete w pokoju wiec sie nie bal! i strasznie smierdzialo! musial gdzies soryskac! nienawidze zapachu niewysterylizowanego kochra! fuj!
-
Angela89 wrote:Kochana
zamrożone z ogródka
Aaa takie butyjak zamieszkam w swoim domku to też będę mrozić maliny, które będą rosły w moim własnym ogródku!
) ale faaajnie
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Weronika baaaaaaardzo smakuje! Nie mogę uwierzyć, ze tak szybko je zrobiłam
kolejnym razem dam mniej cukru, bo dla mnie jest odrobinkę za słodki. Ale i tak palce lizać
A co masz jeszcze ?
Fuuj jak się kot zleje to katastrofaweronika86 lubi tę wiadomość
-
No po kocie to katastrofa:( wiecie co po prysznicu i kapaniu Poli czuje sie jakbym byla na silowni
dobrze, ze maz zatrudni lada dzien pracownika bo ja jestem od 9.30 do 21.30 sama z corka i nie jest latwo. Dobrze, ze moja mama przyjezdza kilka razy w tygodniu rano i jest tak do 13 to zajmuje sie corka.
-
mam telewizorki, keks latwiutki, ciasto marmurkowe, ciasto z owocami, babke cytrynowa,i kilka innych ktore musze nakpierw sorawdzic...keksik jest pyszny i latwo bardzo..ciasto owocowe..mozesz dodac kazdy owoc, nawet te z puszki czy mrozone... babka i marmurkowe nie trudno tylko troszke skladnikow wiecej...a ty masz keksowke nie? masz tu przepis na keksik:
4 jajka
1,5szkl maki
3/4 (niepelna szklanka) cukru
1,5lyzeczki proszku do pieczenia
1 kostka margaryny
szklanka kandyzowanych owocow, jakie chcesz
4 lyzki oleju
przygotowanie: maslo utrzyc z cukrem, caly czas miksowac dodajac po jednym jajku. make zmieszac na boku z proszkiem do pieczenia i porcjami wsypywac do masy mokrej nadal miksujac na wolnych obrotach...dodac olej oraz kandyzowane owoce...mase przelozyc do keksowki, piec 50min na 170 stopniFasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Tak dla pewności, mam zrobić test obciążenia glukozą, tak? Bo idę bez skierowania i nie chcę się w kasie wygłupić
3 punktowy po 75 gramach glukozy?
Ja robiłam własnie taki.
Werka, dzięki za przepis.weronika86 lubi tę wiadomość