Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantis, dzięki
Wiesz, wolałam się upewnić. Przy okazji walnę sobie morfologię, tsh i ogólne moczu. A co se będę żałować
Ja dzisiaj przez 6 godzin znakowałam swoje ubranka żeby je potem odróżnić od ubranek, które dostałam od kuzynki, segregowałam i liczyłam. I tak samo wpadłam w ogromną frustrację jeśli chodzi o rozmiaryniektóre ciuszki nie pasowały do żadnej sterty
Ogólnie na rozmiar 56 i 62 nie potrzebuje już nic. Ewentualnie połśpiochy na oba rozmiary i jakieś takie rzeczy wyjściowe już totalnie dla naszej przyjemności bo większość jest taka wiecie... zwyczajna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:16
-
ja na torty niestety nie mam czasu, wszystko na mojej glowie..dopiero co znow usiadlam na minutke i juz musze kolacje szykowac chlopakom a chca nalesniki. z odkurzniem sie nie wyrobilam, zronie jutro bo mam na 13.00 dopiero do pracy... z rana tez do ogarniecia mnostwo rzrczy..wlasnie tez ztego powodu zabralam sie wczesniej za pranke rzeczy dla malej i prasowanie..zostalo mi 5 pran jeszczr tak na oko...
-
nick nieaktualnyGosha wrote:
KRYSTI uduszę Cie babo! Najpierw syn sobie zażyczył kanapkę na śniadanie z nutella i jak mu robiłam to prawie płakałam, teraz Ty mi z tym śniadaniem wyjeżdzaszjakiś kryzys słodkiej mamusi mnie dopadł... Ale wlozylam nos do słoika i wąchałem
maz wchodzi do kuchni o mówi Ty juz całkiem oszalałas? A ja na to: nieeee ja tylko oszukuje zmysły
)az sobie wyobrażazilam jak z tym noskiem w słoiczku byłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:44
Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:sylwia wyglada super, robie podobna dekoracje do sernika na zimno. jutro tez musze cos chlopakom upiec..chyba zrobie ciacho z jablkami i sernik bo zostal mi jeszcze kubel sera
weronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja na torty niestety nie mam czasu, wszystko na mojej glowie..dopiero co znow usiadlam na minutke i juz musze kolacje szykowac chlopakom a chca nalesniki. z odkurzniem sie nie wyrobilam, zronie jutro bo mam na 13.00 dopiero do pracy... z rana tez do ogarniecia mnostwo rzrczy..wlasnie tez ztego powodu zabralam sie wczesniej za pranke rzeczy dla malej i prasowanie..zostalo mi 5 pran jeszczr tak na oko...
Ej, no należniki to już by sobie sami mogli zrobić, skoro wiedzą, że cały dzień tyrałaś.Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zamierzam prać rozmiarem - 56,62 na większe przyjdzie jeszcze czas
Pralkę uruchamiam jakoś koło 30 tyg więc jeszcze trochę mam czasu. Przez to że mam wolne, gubię dni wszystko liczę bardziej w tygodniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:53
Rudzia lubi tę wiadomość
-
No wlasni Werka niech chlopaki robia nalesniki, ale niech sprzatna tez po nich
ja lubie jak moj maz gotuje ale ile pozniej naczyn do mycia
za dobra kobita z Ciebie
!!!
Sylvia mniam jutro wpadam z prezentem
Misia segreguj kolorami a pozniej sobie porozdzielasz rozmiary. Ja w sumie teraz jak Rudzia wypralam tylko 56-62 cm. Rudzia a jak mama?lepiej ?sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość