Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTyle mam kolorowych
mysle ze starczy ,wyjściowe ubranka tez ma jeszcze kupie dwie pary dresowych spodni i koszulek z długim i czapeczki i wsio bedzie potrzeba coś to do kupię. Pieluch 7 kupie bo pampersy bede uzywac .jak to ogarne biorę się za łóżeczko i wozek i pościel kosmetyki do początku lutego się wyrobie . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eef5a39f46a7.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:43
mantissa, Rudzia, Lali, hwesta, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Werka ja Cie świetnie rozumiem. Ja tez ciągle coś robie, sprzątam, gotuje i ciągle mnie nosi. Jak cos czuje, ze boli czy kluje to odpoczywam. Tz jak wróci z pracy i widzi, że coś mnie boli to każe mi się położyć i gotuje dla nas. Ostatnio dostałam zjebki, że wszystkie okna umylam w mieszkaniu, wypralam i powiesilam firany. Mówił, że by to zrobił w weekend ale nie mogłam na to pozwolić.
on jak umyje okno albo lustro to wygląda jakby je cifem myl
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti slicznw ubranka
Jak moj tata jutro bedzie mial wolne to jade do Ikeaa jak nie to w sobote
jupii
Mialam kupic przewijak ale ze wzgeldu na to ze jeszcze jakas chwile bedziemy mieszkac na tym starym mieszkaniu, a jest tu malo miejsca..zastanawiam sie nad przewijakiem na lozeczko poki co.. myslicie ze jest to dobra rzecz? Troche slabo ze musialabym sciagac za kazdym razem i zakladac.. eh sama juz nie wiem..Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Rudzia ja mam sporo miejsca a nie rezygnuje z przewijaka na łóżeczko, jak dla mnie bardzo wygodne rozwiazanie.
I bedziesz za kazdym razem sciagac i zakladac czy zostawisz tak na stale? Bo wiem ze dziewczyny tez tak robia ale jakos nie jestem przekonana do zaslonietego w polowie lozeczka.. -
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:I bedziesz za kazdym razem sciagac i zakladac czy zostawisz tak na stale? Bo wiem ze dziewczyny tez tak robia ale jakos nie jestem przekonana do zaslonietego w polowie lozeczka..
Przewijak nie przeszkadza. Na początku i tak dziecko mało co widzi a raczej w łóżeczku jest dzidzia tylko do spaniaKrysti, Rudzia lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze jedno pytanie bo zauwazylam ze na zylach na brzuchu porobily mi sie takie plamki ciemne macie tak? To normalne ?
A przewijak to chyba sie zdecuduje jednak na razie na taki na lozeczkoLali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Werka ja Cie świetnie rozumiem. Ja tez ciągle coś robie, sprzątam, gotuje i ciągle mnie nosi. Jak cos czuje, ze boli czy kluje to odpoczywam. Tz jak wróci z pracy i widzi, że coś mnie boli to każe mi się położyć i gotuje dla nas. Ostatnio dostałam zjebki, że wszystkie okna umylam w mieszkaniu, wypralam i powiesilam firany. Mówił, że by to zrobił w weekend ale nie mogłam na to pozwolić.
on jak umyje okno albo lustro to wygląda jakby je cifem myl
ale jak się czuje coś nie tak to juz leze
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Każdy sam czuje na ile może sobie pozwolić
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie wiem o jakie plamki chodzi.
Kurczę, od wczoraj znowu mnie pępek boli, normalnie czuję jak mi się skóra naciąga, taka napięta jest. Jak dzidź będzie dalej rósł - a będzie -to chyba nie uniknę tych rozstępów dookoła pępka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 23:05