X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dzwoniła do mnie koleżanka która ma termin na marzec - też dziewczynki się spodziewa i spytała się czy nie chce trochę ubrań bo ona podostawała. Musiałam odmówić bo dziś jeszcze przyszła do mnie paczka od mamy i naprawdę mam już multum ubrań i nawet nie mam gdzie ich już kłaść. Połowa leży w reklamówkach, druga część schowana w kartonie. Mąż się śmiał że z trudem serca odmawiałam

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    No wlasni Werka niech chlopaki robia nalesniki, ale niech sprzatna tez po nich ;) ja lubie jak moj maz gotuje ale ile pozniej naczyn do mycia :D za dobra kobita z Ciebie :)!!!

Sylvia mniam jutro wpadam z prezentem :)
    Misia segreguj kolorami a pozniej sobie porozdzielasz rozmiary. Ja w sumie teraz jak Rudzia wypralam tylko 56-62 cm. Rudzia a jak mama?lepiej ?
    Lali zapraszam :-)

Lali lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za rady.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    W ogóle dzwoniła do mnie koleżanka która ma termin na marzec - też dziewczynki się spodziewa i spytała się czy nie chce trochę ubrań bo ona podostawała. Musiałam odmówić bo dziś jeszcze przyszła do mnie paczka od mamy i naprawdę mam już multum ubrań i nawet nie mam gdzie ich już kłaść. Połowa leży w reklamówkach, druga część schowana w kartonie. Mąż się śmiał że z trudem serca odmawiałam

Szkoda, że nie ma dla chłopca, bo ja bym bardzo chętnie przygarnęła. :P

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam Was. Fasia-kurtka super, tez bym sie za taka cene skusila :D A ja caly dzien chodze w szoku, bo maz dzis mnie tak zaskoczyl, ze masakra. Kupil mi macbooka i iphone 6 !!! Normalnie taka kumulacja prezentow mi sie trafila, ze az brzuch mi sie znowu spina z emocji :P jestem wykonczona wrazeniami, tak bardzo sie ciesze :) Nie mialam do tej pory laptopa, korzystalam glownie z telefonu albo stacjonarnego. A tu taki prezent :))

Rudzia, weronika86, Angela89, Gosha, Ida, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Ej, no należniki to już by sobie sami mogli zrobić, skoro wiedzą, że cały dzień tyrałaś. :)
    wole sama :-) przynajmniej nie nabrudze a oni mi zafajdaja cala kuchnie a pol dnia sprzatalam :-) jak sie zle czuje to nic nie zrobie i nawet nie pisna, zrobia sami, ale ja lubie ich rozpieszczac :-) wiadomoze jak sie mala pojawi to chociaz na poczatku befzie inaczej, ale moj sie malutka zajmie i na pewno nie zostawi mnie z obowiazkamj sama :-)

mantissa, Lali lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Nadrobilam Was. Fasia-kurtka super, tez bym sie za taka cene skusila :D A ja caly dzien chodze w szoku, bo maz dzis mnie tak zaskoczyl, ze masakra. Kupil mi macbooka i iphone 6 !!! Normalnie taka kumulacja prezentow mi sie trafila, ze az brzuch mi sie znowu spina z emocji :P jestem wykonczona wrazeniami, tak bardzo sie ciesze :) Nie mialam do tej pory laptopa, korzystalam glownie z telefonu albo stacjonarnego. A tu taki prezent :))

Oż kurde, jakąś premię dostał czy co? Fajnie tak móc sobie na takie wydatki pozwolić przy zbliżającym się dziecku. :D

weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie wiem o co chodzi :D Ale nie pytam, ciesze sie :D Jutro mam usg… O 17:15. Mam nadzieje, ze wszystko ok z Ala pomimo tej mojej cukrzycy ciazowej, ze rozwija sie dobrze.

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemu skarbowi sie MacBook marzy ale na razie jeszcze wyprowadzka nas czeka i zbyt duzo wtdatkow jednak. dziewczyny powiem wm ze ja wole cos robic jak sie dobrzr czuje, wczoraj posiedzialam na forum z 2hr i cala noc sie krecilam bo uciskalam mala, jakos nie umie iaczej siedziec..kregoslup tak bolal ze myslalam ze umre..a jak chodze i cos robie to j w domu przyjemniej, ja zadowolona, spelniona sie czuje i czs szybciej leci :-) jeszcze zrobilam malemy galaretki na jutro, prania zroboone, posciel poprasowana :-) dzisiaj naprawde sporo zrobilam i jestem z siebie dumna..nigdy nie robie nic wbrew sobie, jesli cos boli czy zle sie czuje to ide soac i tyle, chlopaki siedza cicho, doceniaja to co dla nich robie i jesli mie jest zrobiony obiad itd to nigdy nic nie powiedza...moj mnie sam goni zebym usiadla ale ja po prostu lubie :-)

mantissa lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Dziewczyny, a ciuszki sortujecie przed praniem czy po?? Pierzecie wszystko co macie, czy tylko te najmniejsze rozmiary 56 i 62?
    ja najpierw posegregowalam, ale i tak jak dalam biale do bialych itd to wymieszalam je, wiec lepiej po pranii i prasowaniu. wypralam tylko te 0do3m czyli od 56 do 62..reszte pozamykalam w workach i do pudelek wlozylam. nie ma sensu prac wiekszych...i tak jak dziewczyny pisaly to faktycznie ta sama numeracja a roznica na oko ogromna!

misia83 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i poznikaly baby :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    mojemu skarbowi sie MacBook marzy ale na razie jeszcze wyprowadzka nas czeka i zbyt duzo wtdatkow jednak. dziewczyny powiem wm ze ja wole cos robic jak sie dobrzr czuje, wczoraj posiedzialam na forum z 2hr i cala noc sie krecilam bo uciskalam mala, jakos nie umie iaczej siedziec..kregoslup tak bolal ze myslalam ze umre..a jak chodze i cos robie to j w domu przyjemniej, ja zadowolona, spelniona sie czuje i czs szybciej leci :-) jeszcze zrobilam malemy galaretki na jutro, prania zroboone, posciel poprasowana :-) dzisiaj naprawde sporo zrobilam i jestem z siebie dumna..nigdy nie robie nic wbrew sobie, jesli cos boli czy zle sie czuje to ide soac i tyle, chlopaki siedza cicho, doceniaja to co dla nich robie i jesli mie jest zrobiony obiad itd to nigdy nic nie powiedza...moj mnie sam goni zebym usiadla ale ja po prostu lubie :-)

No chyba, że tak. :)
    Nie ukrywam, że zazdroszczę takiego podejścia, ja to najchętniej bym siedziała i niech się samo robi. :P Mam nadzieję, że jak się dziecko urodzi to trochę mi się odmieni, bo jednak szkoda będzie marnować czas na bezproduktywne siedzenie. :)

weronika86 lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no i poznikaly baby :(
    Może próbują zasnąć:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:13

weronika86 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki wylicytowalam wystarczy mi tyle first size na zmianę 7 z krótkim 5!z długim plus mam jeszcze pełno pajaców myślę ze starczy do kupie kaftaniki jeszcze czapeczki i wsio z ubranek mam wszystko http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29a20092a309.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:21

hwesta, Lali, Rudzia, weronika86, Agusiek89, Gosha, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam clotrimazolum na to luteinowe swedzenie… w sobote na 8 rano mam gina umowionego, bo mam zolte uplawy co jakis czas ;/ nie ciagle tylko czasem, bez zadnego zapachu, nie wiem czy to tak moze ma byc… po tej lutce

• mantissa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Kobietki wylicytowalam wystarczy mi tyle first size na zmianę 7 z krótkim 5!z długim plus mam jeszcze pełno pajaców myślę ze starczy do kupie kaftaniki jeszcze czapeczki i wsio z ubranek mam wszystko http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29a20092a309.jpg

Myslę, że wystarczy spokojnie. :) Będzie śnieżny Ignaś. :) A spiochy jakieś masz?

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licytuje spanie dla mojej soni :D bo przecież te materiałowe to juz się jej rozkracZylo :D http://naforum.zapodaj.net/thumbs/adf3f78054df.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44812390385b.jpg

mantissa, hwesta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Myslę, że wystarczy spokojnie. :) Będzie śnieżny Ignaś. :) A spiochy jakieś masz?
    Mam pelno kolorowych :)

• Ida Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:18

mantissa, Krysti lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spać mi się chce a musze czekac do 24 zeby wziąc antybiotyk :(
    Krysti na pierwsze 3 miesiace to spokojnie wystarczy ciuszków.

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 2197 2198 2199 2200 2201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ