Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ogóle dzwoniła do mnie koleżanka która ma termin na marzec - też dziewczynki się spodziewa i spytała się czy nie chce trochę ubrań bo ona podostawała. Musiałam odmówić bo dziś jeszcze przyszła do mnie paczka od mamy i naprawdę mam już multum ubrań i nawet nie mam gdzie ich już kłaść. Połowa leży w reklamówkach, druga część schowana w kartonie. Mąż się śmiał że z trudem serca odmawiałam
-
Lali wrote:No wlasni Werka niech chlopaki robia nalesniki, ale niech sprzatna tez po nich
ja lubie jak moj maz gotuje ale ile pozniej naczyn do mycia
za dobra kobita z Ciebie
!!!
Sylvia mniam jutro wpadam z prezentem
Misia segreguj kolorami a pozniej sobie porozdzielasz rozmiary. Ja w sumie teraz jak Rudzia wypralam tylko 56-62 cm. Rudzia a jak mama?lepiej ?Lali lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:W ogóle dzwoniła do mnie koleżanka która ma termin na marzec - też dziewczynki się spodziewa i spytała się czy nie chce trochę ubrań bo ona podostawała. Musiałam odmówić bo dziś jeszcze przyszła do mnie paczka od mamy i naprawdę mam już multum ubrań i nawet nie mam gdzie ich już kłaść. Połowa leży w reklamówkach, druga część schowana w kartonie. Mąż się śmiał że z trudem serca odmawiałam
Szkoda, że nie ma dla chłopca, bo ja bym bardzo chętnie przygarnęła. -
nick nieaktualnyNadrobilam Was. Fasia-kurtka super, tez bym sie za taka cene skusila
A ja caly dzien chodze w szoku, bo maz dzis mnie tak zaskoczyl, ze masakra. Kupil mi macbooka i iphone 6 !!! Normalnie taka kumulacja prezentow mi sie trafila, ze az brzuch mi sie znowu spina z emocji
jestem wykonczona wrazeniami, tak bardzo sie ciesze
Nie mialam do tej pory laptopa, korzystalam glownie z telefonu albo stacjonarnego. A tu taki prezent
)
Rudzia, weronika86, Angela89, Gosha, Ida, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Ej, no należniki to już by sobie sami mogli zrobić, skoro wiedzą, że cały dzień tyrałaś.
przynajmniej nie nabrudze a oni mi zafajdaja cala kuchnie a pol dnia sprzatalam
jak sie zle czuje to nic nie zrobie i nawet nie pisna, zrobia sami, ale ja lubie ich rozpieszczac
wiadomoze jak sie mala pojawi to chociaz na poczatku befzie inaczej, ale moj sie malutka zajmie i na pewno nie zostawi mnie z obowiazkamj sama
mantissa, Lali lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Nadrobilam Was. Fasia-kurtka super, tez bym sie za taka cene skusila
A ja caly dzien chodze w szoku, bo maz dzis mnie tak zaskoczyl, ze masakra. Kupil mi macbooka i iphone 6 !!! Normalnie taka kumulacja prezentow mi sie trafila, ze az brzuch mi sie znowu spina z emocji
jestem wykonczona wrazeniami, tak bardzo sie ciesze
Nie mialam do tej pory laptopa, korzystalam glownie z telefonu albo stacjonarnego. A tu taki prezent
)
Oż kurde, jakąś premię dostał czy co? Fajnie tak móc sobie na takie wydatki pozwolić przy zbliżającym się dziecku.weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mojemu skarbowi sie MacBook marzy ale na razie jeszcze wyprowadzka nas czeka i zbyt duzo wtdatkow jednak. dziewczyny powiem wm ze ja wole cos robic jak sie dobrzr czuje, wczoraj posiedzialam na forum z 2hr i cala noc sie krecilam bo uciskalam mala, jakos nie umie iaczej siedziec..kregoslup tak bolal ze myslalam ze umre..a jak chodze i cos robie to j w domu przyjemniej, ja zadowolona, spelniona sie czuje i czs szybciej leci
jeszcze zrobilam malemy galaretki na jutro, prania zroboone, posciel poprasowana
dzisiaj naprawde sporo zrobilam i jestem z siebie dumna..nigdy nie robie nic wbrew sobie, jesli cos boli czy zle sie czuje to ide soac i tyle, chlopaki siedza cicho, doceniaja to co dla nich robie i jesli mie jest zrobiony obiad itd to nigdy nic nie powiedza...moj mnie sam goni zebym usiadla ale ja po prostu lubie
mantissa lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Dziewczyny, a ciuszki sortujecie przed praniem czy po?? Pierzecie wszystko co macie, czy tylko te najmniejsze rozmiary 56 i 62?
misia83 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:mojemu skarbowi sie MacBook marzy ale na razie jeszcze wyprowadzka nas czeka i zbyt duzo wtdatkow jednak. dziewczyny powiem wm ze ja wole cos robic jak sie dobrzr czuje, wczoraj posiedzialam na forum z 2hr i cala noc sie krecilam bo uciskalam mala, jakos nie umie iaczej siedziec..kregoslup tak bolal ze myslalam ze umre..a jak chodze i cos robie to j w domu przyjemniej, ja zadowolona, spelniona sie czuje i czs szybciej leci
jeszcze zrobilam malemy galaretki na jutro, prania zroboone, posciel poprasowana
dzisiaj naprawde sporo zrobilam i jestem z siebie dumna..nigdy nie robie nic wbrew sobie, jesli cos boli czy zle sie czuje to ide soac i tyle, chlopaki siedza cicho, doceniaja to co dla nich robie i jesli mie jest zrobiony obiad itd to nigdy nic nie powiedza...moj mnie sam goni zebym usiadla ale ja po prostu lubie
No chyba, że tak.
Nie ukrywam, że zazdroszczę takiego podejścia, ja to najchętniej bym siedziała i niech się samo robi.Mam nadzieję, że jak się dziecko urodzi to trochę mi się odmieni, bo jednak szkoda będzie marnować czas na bezproduktywne siedzenie.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobietki wylicytowalam wystarczy mi tyle first size na zmianę 7 z krótkim 5!z długim plus mam jeszcze pełno pajaców myślę ze starczy do kupie kaftaniki jeszcze czapeczki i wsio z ubranek mam wszystko http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29a20092a309.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:21
hwesta, Lali, Rudzia, weronika86, Agusiek89, Gosha, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Kobietki wylicytowalam wystarczy mi tyle first size na zmianę 7 z krótkim 5!z długim plus mam jeszcze pełno pajaców myślę ze starczy do kupie kaftaniki jeszcze czapeczki i wsio z ubranek mam wszystko http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29a20092a309.jpg
Myslę, że wystarczy spokojnie.Będzie śnieżny Ignaś.
A spiochy jakieś masz?
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny