Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Ja też nie wiem o jakie plamki chodzi.
Kurczę, od wczoraj znowu mnie pępek boli, normalnie czuję jak mi się skóra naciąga, taka napięta jest. Jak dzidź będzie dalej rósł - a będzie -to chyba nie uniknę tych rozstępów dookoła pępka. -
nick nieaktualnymantissa wrote:Ja też nie wiem o jakie plamki chodzi.
Kurczę, od wczoraj znowu mnie pępek boli, normalnie czuję jak mi się skóra naciąga, taka napięta jest. Jak dzidź będzie dalej rósł - a będzie -to chyba nie uniknę tych rozstępów dookoła pępka.a brzuch rosnie inIgnaś tak się wygina ze Ola Boga
-
nick nieaktualny
-
RUDZIA ja nie mam plamek... Ale one Ci na żyłkach wyszły i je widac? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam... Ale nie brzmi to ciekawie...
Przewijak na łóżeczko jak najbardziej! Ja teraz miałam w zestawie na komodę, ale powiem Ci ze i tak podejrzewam ze dzidzia bedzie przebierana najcześciej na tapczanie w salonie, tam gdzie bede leżała, Pielucha pod tyłek i tyle... Tak miałam z pierwszym synkiem
Edit:
Juz widzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 23:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:nie ale w srode na pewno go o to zapytam.. z drugiej strony polozna ogladala mi brzuch i nic nie mowila...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 23:16
-
Gosha wrote:RUDZIA z tego wszystkiego sama zaczelam sie przyglądać i tez dopatrzyłam sie takiej plamki, wiec chyba to norma, co?
mam nadzieje!! Ale skoro jestesmy dwie to moze i to normlane
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:a smarujesz oliwka? Bo ja to cycki dwa razy dziennie oliwka jade jak czuje ze skóra napieta
Balsamem smaruję, bo oliwka się klei za bardzo, ale jak w dzień czuję, że napięte to bluzka do góry i oliwka w ruch.Lali lubi tę wiadomość