Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Dziś zdałam sobie sprawę, że od momentu zaciążenia ani razu nie wzięłam niczego przeciwbólowego. Kiedyś jak mnie głowa bolała, to i tak tylko ibuprom pomagał, więc nie ma sensu łykac apapu i chyba psychika robi swoje, bo wiedząc że i tak niczego nie mogę wziąć moja głowa daje za wygraną haha.
-
Kot to mój strażnik
prosze bardzo - zdjęcie kurtki
na fotkach wygląda gorzej niż w rzeczywistości
Ma w pasie sznurek do ściągnięcia więc fajnie można sobie regulować szerokość. Ta podpinka granatowa w kropeczki jest odpinana więc może być cieplejsza i troszkę cieńsza
) no i ta cena
był granatowe ale mojego rozmiaru brakło
no trudno
mimka84, iwonka1077, Eweliśka, sylvia007, 8485, Gosha, Rudzia, weronika86, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ciiiiiiii!! Już mam zero na koncie
jak mąż ta kurtkę dziś zobaczy to mnie z domu wyrzuci
D nie wiem gdzie ją schować hehehe
:D
schowaj tam gdzie mąż nie zaglada ja tak robieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 16:32
mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia ja wszystko wieszam odrazu do szafy a potem udaje że to już stare:D
Kiedyś wrzuciłam nową sukienkę do szafy, potem mięliśmy gdzieś wychodzić a ja do męża standardowy tekst - nie mam się w co ubrać, więc mąż otworzył do szafy zaczął przeglądać i nagle zatrzymał się na tej nowej sukience, już myślałam że mnie przyłapał, a on ją wyciąga i tekst oooo w tym dawno nie byłaśsylvia007, iwonka1077, mimka84, liloe, mantissa, Fasia, Gosha, Angela89, Ulka84, Anka1501, MartaAlvi, misia83, KasiaKwiatek, pompon lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:wiesz w ciazy tylko na poczatku wlaściwie głowa bardziej boli mnie z córcia wcale nie bolala teraz tez mało, ale po ciązy bóle głowy wróciły niestety...
Głowa boli mnie średnio 5 razy w tygodniu -
U nas sprawa chrztu też pod znakiem zapytania, bo mój TŻ jest zadeklarowanym ateista. I nie ukrywam, ze od kilku lat też się odsunęłam od Kościoła. Kiedyś mówilam, ze jak to tak, ze ochrzcić trzeba ale teraz chyba dojrzałam. Na chwilę obecną zdecydowaliśmy, ze damy dziecku wybór, żeby samo przed komunia zdecydowało. Chociaż mój, o dziwo ostatnio napomyka, ze jak rodzina będzie bardzo męczyć to się zastanowi.
mimka84, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Mi niestety nie przechodzi, potrafi boleć bez przerwy 3 dni, znoszę to do momentu, w którym gałki oczne zaczynają boleć i pulsować, wtedy biorę 2 czasem 3 apapy na raz i jakoś mogę funkcjonować. Poza ciążą na taki ból pomaga mi tylko ketonal forte lub poltram
-
mimka84 wrote:Ja też często idę w zaparte że to stare ubranie jest
Jeszcze potrafię wzbudzić poczucie winy u męża, że gdyby bardziej zwracał na mnie uwagę to by zauwazał co noszę haha. Wiem, perfidne, ale działa.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:To za co kupiłaś???
na piękne oczy Ci dali?
Po tych zakupach mam zero na koncie !niech się ZUS streszcza z wypłatą!
IWONKA na synusia to wiesz - nie szkodaale dla mnie to już gorzej
Ostatnio powstrzymałam się przed zakupem płaszcza ale tym razem już nie mogłam - mój zakupoholizm wziął górę nad rozsądkiem
iwonka1077, liloe lubią tę wiadomość
-
Ciuchy to jeszcze mogę schować i udawać, że stare ale kurtki to akurat mąż wie jakie mam
Mantissa- za 29,99zł materiał nie jest złyja potrzebuję takiej torby może raz na rok więc szkoda mi kasy na droższa, wolę kupić kurtkę
hehehe
mantissa, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Po tych zakupach mam zero na koncie !
niech się ZUS streszcza z wypłatą!
IWONKA na synusia to wiesz - nie szkodaale dla mnie to już gorzej
Ostatnio powstrzymałam się przed zakupem płaszcza ale tym razem już nie mogłam - mój zakupoholizm wziął górę nad rozsądkiem
a chodziło mu o to, że wybrałam się po kurtkę dla siebie i oczywiście jej nie kupiłam, za to dla dzidzi kilka rzeczy.
mimka84, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ciuchy to jeszcze mogę schować i udawać, że stare ale kurtki to akurat mąż wie jakie mam
Mantissa- za 29,99zł materiał nie jest złyja potrzebuję takiej torby może raz na rok więc szkoda mi kasy na droższa, wolę kupić kurtkę
hehehe
taka "promocja" magiczne słowo czasem działa cuda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 16:46
Fasia lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ooooo tak. Promocja, okazja, taniocha, nie mogłam nie wziąć jak gdzie indziej widziałam 2 razy droższe... Niczym zawodowe akwizytorki.
dobra zmykam mąż wrócił może się ogarne na jakieś zakupyFasia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hehe
dobra zmykam mąż wrócił może się ogarne na jakieś zakupy
I to mi się podobatylko kup sobie coś a nie dziecku
Matka też człowiek i jakoś musi wyglądać
Gosha, mantissa lubią tę wiadomość