Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:hehe o tej foli babelkowej juz ktoś pisal
że dużo...
Dużo to za mało powiedzianesuper zapakowana przesyłka! Natomiast co do oliwki to bardzo fajna. Dość rzadka natomiast posmarowałam sobie nia rekę i nie czuję aby dłoń była jakoś bardzo tłusta. Wiadomo, że ona się nie wchłonie jak balsam czy krem ale dla mnie ok. No i ma baaardzo subtelny zapach
-
Mimka, bo to tak jest, że nie chce się zrobić przykrości zazwyczaj rodzicom. Bo oni gdzieś u kogoś byli i teraz chcieliby żeby ten ktoś był na ślubie ich dzieci. My mamy to szczęście, że nasi rodzice nie wtrącają się w takie rzeczy. Mimo iż pomagali nam finansowo przy ślubie to nikt nie wymagał od nas zapraszania kogoś kogo oni by chcieli. Mieliśmy tylko najbliższe nam osoby
-
Rudzia wrote:Moja mame dopadla grypa zoladkowa
biedna nawet wstac z lozka nie mozd bo tak sie zle czuje.. latam caly dzien kolo niej tak mi jej szkoda
mam nadzieje ze nie zarazi mnie.. eh
-
Fasia wrote:Dużo to za mało powiedziane
super zapakowana przesyłka! Natomiast co do oliwki to bardzo fajna. Dość rzadka natomiast posmarowałam sobie nia rekę i nie czuję aby dłoń była jakoś bardzo tłusta. Wiadomo, że ona się nie wchłonie jak balsam czy krem ale dla mnie ok. No i ma baaardzo subtelny zapach
-
Rudzia wrote:Wieem.. ale nie moge jej tak zostawic..
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimka ja jak z mężem rozmawiałam o chrzcie to ten sam problem kogo na chrzestnych. Przyjaciół nie chcemy tylko kogoś chyba z rodziny wybierzemy.
Świeca chyba nie musi być dla każdego inna.
Mam nadzieje że obrona będzie formalnościąNiby używamy 50% mózgu na ogół ale ja w ciąży nieraz mam wrażenie że się cofam
Mam nadzieje że wejdę odpowiem na pytania na temat swojego kierunku, pracy i nie zacznę rodzić
Fasia pozdrów Amy i niech wygłaska brzuchOlka od e-cioć:* I niech do Nas wróci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:42
mimka84, iwonka1077, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:oj budulko nie masz ty lekko najpierw ty teraz mama szkoda mi ciebie dziewczyno..... pociesze ze grypa max 3 dni chyba ale bywa ze taka jednodniowa tylko, niech plynów pije duzo mama twoja bo się odwodni...
Noo mam nadzieje ze nie bedzie to dlugo u niej trwalo bo to strasznie meczace ;/ a wciskam w nia wlasnie duzo wody rumianek herbate mietowa..
-
RUDZIA wczoraj dzwoniłam fo mojej mami i to ma to samo, jelitówką z bratem, mowi ze dobrze ze dwa kible w domu
Dziękuje wszystkim za zrozumienie dot chrztu i komunijesteście niezastąpione :*
Fasia, Angela89, iwonka1077, Ida, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam was, a ciasto dopiero się piecze. Tak mnie głową rozbolała, że musiałam się położyć. Nadal trochę boli, ale stwierdziła, że biszkopt musi być totalnie zimny żebym mogła go kremem smarować.
Rudzia współczuję mamie Twojej i Tobiemiejmy nadzieję, że Sofijka Cię obroni przed bakteriami.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Miałam już nic nie kupować ale tak mi się te bodziaki spodobały, że musiałam
Smyk 5-cio pak za 30zł
rozmiar 56. Kasjerka powiedziała, że na takie maluszki po porodzie to zazwyczaj 56 więc zaufałam. 62 wydawały mi się duże. W zasadzie to one wszystkie są małe, a ja nie mam porównania jak może wyglądać dziecko po porodzie
No i torba z lidla w szarym kolorze. Sylvia wrzucała tą czarną to ja pokażę szarą gdyby ktoś chciał
Ida, iwonka1077, Gosha, mimka84, Eweliśka, sylvia007, Rudzia, mantissa, Ulka84, weronika86, misia83, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Fasia - byłam dzisiaj w Smyku i nie widziałam takich...
Śliczne są
Ja je wczoraj wieczorem kupowałam. Wzięłam chyba ostatnia paczkę w tym rozmiarze. Uznałam, że 6zł za sztukę to jak w lumpie, a że na długi rękaw mam mało bodziaków to co mi tamKupowalam w Turawa Park
Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja je wczoraj wieczorem kupowałam. Wzięłam chyba ostatnia paczkę w tym rozmiarze. Uznałam, że 6zł za sztukę to jak w lumpie, a że na długi rękaw mam mało bodziaków to co mi tam
Kupowalam w Turawa Park
wam to dobrze smyka macie i ikea tylko ja poszkodowana buuuuuuuuuuuuu