Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Haneczka mam to samo z ubrankami ! Każdy innej wielkości a niby rozmiar ten sam .. No i jak mam to ułożyć w szufladach ? Macie jakiś system?
Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
Eweliśka kurtkę kupiłam w Bershce, szukałam na stronie ale jej nie widzę. Później może wrzucę samo zdjęcie
Amy dziękuje i również całuje)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 14:54
Eweliśka, iwonka1077, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia tak jak pisza rozmiarem i wlasnie pajace bodu i spodnie odzielnie latwiej potem szukac jak szybko trzeba przebrac
a ty zamaiwłas oliwke jakas dla dziecka z tego gemini bo nie moge sie zdecydowac czy brać ????
a ta jasna ladna torba>>o terazbo ta jasna chcialam wieczorem podjade je obejrzec moze bo teraz nie mam jak:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:02
haneczka lubi tę wiadomość
-
co do świecy do chrztu to ja na pewno drugą kupię nie jest droga a niech kazde dziecko ma swoja tak uwazam
ale każdy może mieć inne zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:07
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Iwonka bardzo ładna ta jasno szara torba z lidla. Ja wolę czarną bo jest praktyczniejsza
)) ta trzeba będzie często prać, a czarną nie hihi
To ja jutro będę układać ciuszkimoże w końcu się uda, bo coś mobilizacji do tego nie mam
Co do oliwki to zamówiłam Linomag - oliwka dla dzieci i niemowląt. Chciałam tą z Hippa ale akurat braklo przy składaniu zamówienia, a do sklepu mi się nie chciało jechać więc wzięłam Linomag. Dziewczyny zachwalałyCena 6,69zł
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:20
-
Ida wrote:Ja też jakoś nie czuję potrzeby, ale jak pomyślę nad reakcją naszej rodziny to myślę, że lepiej to zrobić, niż się nasłuchać...
tak samo było z Komunia syna, skończył teraz 9 lat i wszyscy zaczęli wypytywać o komunie, powiedziałam ze nie czuje takiej potrzeby bo Kacper w całym życiu był moze 3 razy w kościele, on nie rozumie co to jest. Ja swoja komunie przechodziłam bardzo uduchowiona, a nie bede stresowac dziecko i jeszcze sie użerać z ksiedzami, bo nie kazdy chce dopuścic dziecko autystyczne do komuni, co tez rozumie bo przeciez na ogol te dzieci nie rozumieją co to jest.
Mój to by tylko sie zestresował nowym miejscem i duża ilością osób, nie lubi takich spędówweronika86 lubi tę wiadomość
-
ahat Fasia a ladnie pachnie ta oliwka mocno tłusta jest???
no wiem ze czarna praktyczniejsza wlasnie, wczoraj nawet na używaku jak byłam była torba ale po zważeniu wyszła 22zl to stwierdziłam że te ładniejsze -
Gosha bardzo fajnie, że robicie to co uważacie, a nie co rodzina powie. Bardzo podoba mi się takie podejście, bo my z mężem akurat w kwestii ślubu tak własnie robiliśmy. każdy zaprasza ciotki srotki, bo nie wypada inaczej - ja miałam w dupie co wypada, a co nie - zaprosiłam tylko tych których chciałam. Tak samo kwestia chrztu - zobaczymy jak to będzie
Gosha, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:ahat Fasia a ladnie pachnie ta oliwka mocno tłusta jest???
no wiem ze czarna praktyczniejsza wlasnie, wczoraj nawet na używaku jak byłam była torba ale po zważeniu wyszła 22zl to stwierdziłam że te ładniejsze
Próbuję się dokopaćmaaaaatko ile folii bombelkowej !!
Gosha, Eweliśka, liloe, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ehhh, ja tam juz w takich sprawach nie patrzę na rodzine
tak samo było z Komunia syna, skończył teraz 9 lat i wszyscy zaczęli wypytywać o komunie, powiedziałam ze nie czuje takiej potrzeby bo Kacper w całym życiu był moze 3 razy w kościele, on nie rozumie co to jest. Ja swoja komunie przechodziłam bardzo uduchowiona, a nie bede stresowac dziecko i jeszcze sie użerać z ksiedzami, bo nie kazdy chce dopuścic dziecko autystyczne do komuni, co tez rozumie bo przeciez na ogol te dzieci nie rozumieją co to jest.
Mój to by tylko sie zestresował nowym miejscem i duża ilością osób, nie lubi takich spędów
no dokladnie wasze dzieco wasza decyzja, ja tam religijna ale nie do przesady ale dziecko ochrzczę i do komuni pójdzie ale u ciebie inna sytuacja to i decyzje mogą być inne...Gosha lubi tę wiadomość