Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane Kwietniówki dziękuję wam wszystkim i każdej z osobna za życzenia!!!
A my z Gabi pojechałyśmy do przedszkola, a tam połowy dzieci nie ma z grupy starszaków, bo jelitówka, do tego obie panie idzie nich też chore no i grupy przez to połączone, więc ładnie podziekowałysmy i wyszłyśmyi moja Gabi ma dzisiaj wolne.
Krysti, KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Kochane Kwietniówki dziękuję wam wszystkim i każdej z osobna za życzenia!!!
A my z Gabi pojechałyśmy do przedszkola, a tam połowy dzieci nie ma z grupy starszaków, bo jelitówka, do tego obie panie idzie nich też chore no i grupy przez to połączone, więc ładnie podziekowałysmy i wyszłyśmyi moja Gabi ma dzisiaj wolne.
no i dobrze zrobiłyście. Będziesz z małą imprezować póki co i świętować z okazji swoich urodzineksylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Panie
Sylwia sto lat!!Samych pomyślności i lekutkiego porodu!
Rudzia, co do tych żył, to ja też mam takie "przebarwione" ale moim zdaniem chodzi o to, że te żyły przez wielki brzuch są teraz płyciej i dlatego to tak widaćsylvia007, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Przyznaję się, to ja rzygałam!
ADK współczuję, mogę tylko napisać co u mnie pomogło za drugim razem. Od razu się położyłam na kolanach u mojego, na lewym boku, bo podobno żołądek wtedy jest niżej. Trzeba się jak najmniej ruszać i przez pierwszą godzinę polecam tylko leżeć, nie czytać ani nic. M pomogło, bo ani przez chwilę nie czułam się źle. I NIE KASZLEĆ! A i za drugim razem dałam z 10 kropel cytryny, bo mi tak pielęgniarka kazała. Smaku wcale nie poprawiło.
Dziwna sprawa z tym śniadaniem, serio, zapytałabym o to lekarza. Po pierwsze w sniadaniu nie ma aż takiej dawki glukozy a po drugie - na jakiej podstawie wtedy wyznaczyć normy, skoro się nie wie ile dokładnie tej glukozy się przyjęło. I pamiętaj, nie ma co panikować, bo nawet jak się glukoza nie "uda" to ewentualnie jest jeszcze test z krwi, więc to zawsze jakieś wyjście.
Sylvia, wszystkiego najlepszego!
A w ogóle dzień dobry, idę na śniadanie.KasiaKwiatek, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moze babce chodzilo o to abys adk zjadla sniadanko zaraz po badaniu? cholera wie ocojej chodzi, ale tak jak dziewczyny pisza to ani norm nie wyznaczysz ani nic...musisz sprobowac raz jeszcze, moze mialas slabszy dzien?
dziewczyny ja od 3 dni jem tylko rybe ze smazalni..no normalnie nie moge sie powstrzymac! nic nie wchodzi oprocz soku marchwiowo-jablkowego ( sama robie) i ryby! no ryby w kazdej postaci..nw calym zyciu nie zjadlam tyle ryb co przez te 3 dni... maz tylko kaze latac do smazalni, bo jak trzeba to trzebawidocznie mala potzrebuje...choc drogo to wychodzi, ale..ja zachcianek nie mialam od poczatku ciazy a bynajmniej nie takich ze az mi sie plakac chce! jestem pozakupach juz, w banku bylam i pozalatwialam kilka spraw a tu dopiero 10 rano a smazalnia od 11.30..koorwa mac!normalnie ryczec mi sie chce, jeszcze poltora godziny! chyba sie przespie,zeby ten stan wyciszyc
no tragedia normalnie....a zrobiona w domu nie smakuje mi tak jak z smazalni
mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
No nie wiem, mi tez sie to raczej dziwne wydaje ale powiedziala, że nie jestem takim pierwszym przypadkiem. No chyba sobie tego z palca nie wyciągnęła? W poniedziałek mam wizytę, i tak jak bym poszła w poniedziałek rano to nie będę miala wyników po południu więc najpierw zapytam się gina co on na to.
-
Liloe jesli chodzi o przeplywy to jezeli mialam sprawdzane to w 19 tyg na pewno nie poniej..
Za mna najgorsza noc w moim zyciu.. myslalam ze umre ;/ jeszcze tak mnie nigdy nic nie bolalo jak dzis ta rana.. w nocy musialam wstac przemyc woda utleniona ale pomoglo tylko na chwile ;/ mam juz dosc ;/ -
Dzień dobry po raz drugi
Adk przykro mi, że musisz badanie poprawiać..
Ewelcia ja pisałam, że jak dziewczynom było niedobrze na glukozie to wynik miały właśnie niski)
Shimmer poukładam sobie wszystko i wracaj do nas! No i zdrówka dla psinki Twoje
Iwona z kurtka to zabawna sprawa, bo mąż wrócił i mówię że zrobiłam dzis coś złego.. A On się śmieje i pyta od razu co kupiłam?wybuchnelam śmiechem, a On pyta no ale co kupiłaś? Ja się dalej chichram, A On mówi : pokaż ta kurtkę
no myślałam, że padne
Liloe i proszę mojego kota w to nie mieszać))
mantissa, KasiaKwiatek, liloe, Agusiek89, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
SYLWIA wszystkiego co najlepsze :*
EWELCIA mój tez był szczęśliwy po glukozie, wariowal w brzuszku jak szalony. Nie martw sie ja sie zle poczułam po tym świństwie i lekko slablam i mam cukrzyce, a przy drugiej próbie cxulam sie dobrze... Wiec nie ma reguły
ADK następnym razem sie uda
SHIMMER smutne ze uciekasz ma kilka dni od nas
KASIA jak urządzacie ten kącik dla Mikiego, dawaj fotę
MARY łóżeczko superi dzieki za moje nowe motto życiowe.... Tak, tak faceci sa z Dupy a my z Wenus, naśmiałam sie
WERONIKA jak zwykle dziękuje za poranna dawkę humoru, zarażasza synek słodziak, teraz juz duży chłopak, co? Mój mi dzisiaj nie chciał dac buzi jak wchodził do autobusu... No tak, to juz 9 lat
KRYSTI a jak wyniki z holtera? Nic nie pisałaś o serduszku?
RUDZIA trzymaj sie kochana :* tulimy Cie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 11:35
sylvia007, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dzień dobry po raz drugi
Adk przykro mi, że musisz badanie poprawiać..
Ewelcia ja pisałam, że jak dziewczynom było niedobrze na glukozie to wynik miały właśnie niski)
Shimmer poukładam sobie wszystko i wracaj do nas! No i zdrówka dla psinki Twoje
Iwona z kurtka to zabawna sprawa, bo mąż wrócił i mówię że zrobiłam dzis coś złego.. A On się śmieje i pyta od razu co kupiłam?wybuchnelam śmiechem, a On pyta no ale co kupiłaś? Ja się dalej chichram, A On mówi : pokaż ta kurtkę
no myślałam, że padne
Liloe i proszę mojego kota w to nie mieszać))
Gosha, Fasia lubią tę wiadomość
-
IDA jak dla mnie to warto zwrócić uwagę jeszcze na te ręczniki z kapturkiem, pieluszki -dwupaki, prześcieradła, pościele sa piękne, ja jeszcze kupiłam taka narzutkę na gumce na przebierak i zawieszkę na łóżeczko -w moim przypadku na pieluchy
i maskotki sa piękne...
materace wydają sie solidne, moje serce skradło takie szare łóżeczko
z IKEA mam od kilku lat dla synka taka gumowa lampkę, teraz kupiłam druga... Jest tewelacyjna bo wiadomo ze przez pierwsze miesiące to w pokoiku musi byc w nocy jakies światełko, a to takie delikatne kolorowe i praktyczne
Ida, Rudzia lubią tę wiadomość