WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary a gdzie idziesz? Na Strumykową?

tak Kasia, na Strumykową. Jutro też tam będę wizytowała. Krew i mocz.... ehhh jestem tam stałą bywalczynią :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida u mnie Ronaldo jest :D

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie krew mocz wszystko ok z wyników ze szpitala :) 3 próby mi pobrali lobuzy

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Was Lewandowski i Ronaldo a u mnie... wszyscy razem wzięci. Przed chwilą zapodał mi takiego strzała w żebro, że aż podskoczyłam. Niedługo połamie starej matce kości i co ja powiem w szpitalu ?? Panie doktorze - mój nienarodzony syn mi żebra połamał :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:18

Krysti, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra laski, mdłości mnie nadal trzymają pomimo tego że się calej tej cholernej glukozy pozbyłam z żołądka :/ teraz się boję że może moja reakcja jest trochę za silna i może to nie zwiastuje za dobrze. Może mój organizm nie radzi sobie dobrze z cukrem? :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary ja będę za tydzień we wtorek :-) a sprawdzałaś czy jest to 3D u nich i czy można nagrać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary moj to fikolka zrobil teraz tak mnie zabolalo ze szook haha ,widze ze ty tez masz wesolo :) haha po urodzeniu bèdzie się dzialo :D

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po tej glukozie tez dzieci szaleja niesamowicie:-P

W ogole to taka bylam zajarana organizowaniem pokoju dzieci a teraz jakos mi odeszlo:| kupiona naklejka drzewa lezy juz 2tyg nierozpakowana:*)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary ja będę za tydzień we wtorek :-) a sprawdzałaś czy jest to 3D u nich i czy można nagrać?

Nagrywać nie można na pewno :( a jeśli chodzi o 3d to jutro się zapytam, żebym psychcznie nastawiona w ten poniedziałek szła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee Adk nieee tu nie ma takiej zależności. Mnie troszkę mdliło przez 10 minut potem było ok, a wyniki w normie. Mantissa bodajże też wyrzygała i ok ma wyniki. Po prostu Ci nie podeszło dziś :-)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia Dużo Zdrowia Szczęśćia I Spelnienia Marzeń :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51cc657f37e7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:28

sylvia007 lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Sylvia wszystkiego najlepszego kochana:*

sylvia007 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary a do Maciejewskiego idziesz? On moją ciążę prowadzi w Medicover właśnie i u niego mam mieć usg ale około 10.02 bo za Tobą 2 tygodnie ponad jestem. We wtorek idę lo przedłużenie zwolnienia

• Ida Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:19

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary a do Maciejewskiego idziesz? On moją ciążę prowadzi w Medicover właśnie i u niego mam mieć usg ale około 10.02 bo za Tobą 2 tygodnie ponad jestem. We wtorek idę lo przedłużenie zwolnienia

tak, dr Maciejewski :) Nie byłam u niego nigdy ale wiem jak wygląda bo on często na Strumykowej urzęduje. Fajny gość? Przyjemny ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś w 28 tygodniu ciąży
    (27 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 7
    Trymestr: 3

TRZECI !! TRYMESTR !!

Sylwia wszystkiego najlepszego :*

Adk mnie tylko dziwi że kazała Ci przynieść śniadanie zamiast wypić glukozę,mimo że tak jak Ida piszę wszystko zamienia się w cukier to i tak mi się wydaje że stężenie glukozy jest większe. Może spróbuj jeszcze raz w poniedziałek wypić. Wtedy wydaje mi się że wynik będzie taki najprawdziwszy. Albo skontaktuj się z lekarzem i spytaj czy tak możesz zrobić jak pani mówi z tym śniadaniem.

Shimmer - trzymaj się kobitko :* Doskonale wiem jak drodzy są weci, studnia bez dna się wydaje. Mam nadzieje że z łapką psa będzie wszystko ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:44

sylvia007, KasiaKwiatek, Ida, natt, misia83, CzaryMary, Krysti, weronika86, Rudzia, Lali, Fasia, Gosha, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmieszny, ja tam zawsze z nim sobie pogadam i pozartuję. Bardzo spokojny i kulturalny. Podoba mi się, że zawsze pomaga wstać z kozetki. Jak pytania miałam zawsze spokojnie odpowiedział, ze zwolnieniem luz do mojej decyzji. Ja jestem z niego zadowolona. Potem też będę chodzić do niego.

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:19

Angela89, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - gratulacje z okazji nowego tygodnia :)

Zaraz spadam z psiapsiółą na mały szoping, a wieczorem SR. Nie wiem czy uda mi się dzisiaj jeszcze zajrzeć. Weekend zawalony. jedziemy do Ikea po resztę rzeczy do pokoju małego i pewnie będziemy to wszystko skręcać..tak więc pewnie dopiero do poniedziałku !!

Trzymajcie się ciepło laseczki:)

Angela89, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość

‹‹ 2202 2203 2204 2205 2206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ