X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary a gdzie idziesz? Na Strumykową?

tak Kasia, na Strumykową. Jutro też tam będę wizytowała. Krew i mocz.... ehhh jestem tam stałą bywalczynią :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida u mnie Ronaldo jest :D

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie krew mocz wszystko ok z wyników ze szpitala :) 3 próby mi pobrali lobuzy

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Was Lewandowski i Ronaldo a u mnie... wszyscy razem wzięci. Przed chwilą zapodał mi takiego strzała w żebro, że aż podskoczyłam. Niedługo połamie starej matce kości i co ja powiem w szpitalu ?? Panie doktorze - mój nienarodzony syn mi żebra połamał :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:18

Krysti, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra laski, mdłości mnie nadal trzymają pomimo tego że się calej tej cholernej glukozy pozbyłam z żołądka :/ teraz się boję że może moja reakcja jest trochę za silna i może to nie zwiastuje za dobrze. Może mój organizm nie radzi sobie dobrze z cukrem? :(

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary ja będę za tydzień we wtorek :-) a sprawdzałaś czy jest to 3D u nich i czy można nagrać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary moj to fikolka zrobil teraz tak mnie zabolalo ze szook haha ,widze ze ty tez masz wesolo :) haha po urodzeniu bèdzie się dzialo :D

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po tej glukozie tez dzieci szaleja niesamowicie:-P

W ogole to taka bylam zajarana organizowaniem pokoju dzieci a teraz jakos mi odeszlo:| kupiona naklejka drzewa lezy juz 2tyg nierozpakowana:*)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary ja będę za tydzień we wtorek :-) a sprawdzałaś czy jest to 3D u nich i czy można nagrać?

Nagrywać nie można na pewno :( a jeśli chodzi o 3d to jutro się zapytam, żebym psychcznie nastawiona w ten poniedziałek szła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee Adk nieee tu nie ma takiej zależności. Mnie troszkę mdliło przez 10 minut potem było ok, a wyniki w normie. Mantissa bodajże też wyrzygała i ok ma wyniki. Po prostu Ci nie podeszło dziś :-)

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia Dużo Zdrowia Szczęśćia I Spelnienia Marzeń :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51cc657f37e7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:28

sylvia007 lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Sylvia wszystkiego najlepszego kochana:*

sylvia007 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary a do Maciejewskiego idziesz? On moją ciążę prowadzi w Medicover właśnie i u niego mam mieć usg ale około 10.02 bo za Tobą 2 tygodnie ponad jestem. We wtorek idę lo przedłużenie zwolnienia

• Ida Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:19

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mary a do Maciejewskiego idziesz? On moją ciążę prowadzi w Medicover właśnie i u niego mam mieć usg ale około 10.02 bo za Tobą 2 tygodnie ponad jestem. We wtorek idę lo przedłużenie zwolnienia

tak, dr Maciejewski :) Nie byłam u niego nigdy ale wiem jak wygląda bo on często na Strumykowej urzęduje. Fajny gość? Przyjemny ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś w 28 tygodniu ciąży
    (27 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 7
    Trymestr: 3

TRZECI !! TRYMESTR !!

Sylwia wszystkiego najlepszego :*

Adk mnie tylko dziwi że kazała Ci przynieść śniadanie zamiast wypić glukozę,mimo że tak jak Ida piszę wszystko zamienia się w cukier to i tak mi się wydaje że stężenie glukozy jest większe. Może spróbuj jeszcze raz w poniedziałek wypić. Wtedy wydaje mi się że wynik będzie taki najprawdziwszy. Albo skontaktuj się z lekarzem i spytaj czy tak możesz zrobić jak pani mówi z tym śniadaniem.

Shimmer - trzymaj się kobitko :* Doskonale wiem jak drodzy są weci, studnia bez dna się wydaje. Mam nadzieje że z łapką psa będzie wszystko ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:44

sylvia007, KasiaKwiatek, Ida, natt, misia83, CzaryMary, Krysti, weronika86, Rudzia, Lali, Fasia, Gosha, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmieszny, ja tam zawsze z nim sobie pogadam i pozartuję. Bardzo spokojny i kulturalny. Podoba mi się, że zawsze pomaga wstać z kozetki. Jak pytania miałam zawsze spokojnie odpowiedział, ze zwolnieniem luz do mojej decyzji. Ja jestem z niego zadowolona. Potem też będę chodzić do niego.

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:19

Angela89, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - gratulacje z okazji nowego tygodnia :)

Zaraz spadam z psiapsiółą na mały szoping, a wieczorem SR. Nie wiem czy uda mi się dzisiaj jeszcze zajrzeć. Weekend zawalony. jedziemy do Ikea po resztę rzeczy do pokoju małego i pewnie będziemy to wszystko skręcać..tak więc pewnie dopiero do poniedziałku !!

Trzymajcie się ciepło laseczki:)

Angela89, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość

‹‹ 2202 2203 2204 2205 2206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ