Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Fasia ktos donosi na ciebie zna twoj adres imię i nazwisko i donosi .Co za jaja z tym zusem cizes
Krysti no własnie odrzucam tą opcję. Bardzo mało osób wie o mojej ciąży. Jeśli ktoś wie jest on naszym przyjacielem. Wiedzą też ludzie ode mnie z pracy ale tam nie mam kogo podejrzewać. Od męża nie wie nikt. Także ta opcja mi nie pasuje .. Sama juz nie wiem. No nic nie będę się denerwować, bo nie jest to warte mojego stresu. Natomiast sytuacja jest irytująca i tyle
HWESTA powodzenia na wizyciedaj znać po! Nic sobie nie wkręcaj. Ja po operacji miałam takiego meeega gluta który ze mnie wyleciał. Mówiłam o tym lekarzom ale nawet się nie zainteresowali więc to raczej nic groźnego, a na pewno żaden czop!
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:53
-
liloe wrote:Do Jyska to nawet nie zaglądam
drewno jest olejowane, przez co super wygląda, są bardzo masywne. Materace też tam kupowaliśmy i nasz i Gabi i też są ok. Nic się z nimi nie dzieje i są wygodne. No ale wiadomo nie kupowaliśmy tych najtańszych, bo to straszna tandeta
-
Fasia wrote:Krysti no własnie odrzucam tą opcję. Bardzo mało osób wie o mojej ciąży. Jeśli ktoś wie jest on naszym przyjacielem. Wiedzą też ludzie ode mnie z pracy ale tam nie mam kogo podejrzewać. Od męża nie wie nikt. Także ta opcja mi nie pasuje .. Sama juz nie wiem. No nic nie będę się denerwować, bo nie jest to warte mojego stresu. Natomiast sytuacja jest irytująca i tyle
HWESTA powodzenia na wizyciedaj znać po! Nic sobie nie wkręcaj. Ja po operacji miałam takiego meeega gluta który ze mnie wyleciał. Mówiłam o tym lekarzom ale nawet się nie zainteresowali więc to raczej nic groźnego, a na pewno żaden czop!
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 14:04
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Krysti no własnie odrzucam tą opcję. Bardzo mało osób wie o mojej ciąży. Jeśli ktoś wie jest on naszym przyjacielem. Wiedzą też ludzie ode mnie z pracy ale tam nie mam kogo podejrzewać. Od męża nie wie nikt. Także ta opcja mi nie pasuje .. Sama juz nie wiem. No nic nie będę się denerwować, bo nie jest to warte mojego stresu. Natomiast sytuacja jest irytująca i tyle
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny