Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 on nie wie czy to jest to, bo nigdy wczesniej tego nie mialam, mowi ze mam obserwowac czy sie nie pogarsza, bo nie potrafil stwierdzic czy to to czy nie, mnie to nie boli a swedzenie typowo grzybicze jest, wiec mowil ze jak przejdzie po globulkach to ok. cesarka jest wtedy wskazana, bo dla dziecka jest to niebezpieczne bardzo w trakcie porodu. nie mozna dopuscic do kontaktu z tym, matko ale ja nigdy nie mialam czegos takiego. wirus opryszczki ustnej tak, ale tam na dole nigdy. wskazanie to jest, nie ze teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 15:39
-
nick nieaktualny
-
HWESTA pocieszę Cię że ja też nigdy nie miałam opryszczki wargowej aż dopiero w ciąży;/ podobno ciąża to wyjątkowy stan;/
teraz średnio raz lub dwa razy w roku dopada mnie to cholerstwo;/
no to oby to nie było to a tylko jakaś infekcja;/
Ulka oj gąbeczki do wanieki raczej są nie polecane ze względów higienicznych taka gąbka ciężko schnie, i mogą się w niej grzyby zalęgać;/
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
o kurcze o tym nie pomyślałam ;/ znajoma mi poleciła i dlatego kupiłam. No nic zobaczymy jak to będzie, na szczęście koszt nie był duży
a może w kwietniu będzie tak ciepło, że gąbeczka szybko wyschnie ;P
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Hwesta w takim razie bym się zbytnio nie przejmowała, bo z tego co kojarzę opryszczka bardzo potrafi boleć i wygląda paskudnie;/
ULKA pewnie, zobaczysz jaka będzie pogoda i jak ze schnięciem, pamiętaj aby tą gąbkę potem dobrze wypłukać, i zawsze gdyby nie wyschła możesz przecież przez jeden dzien wykąpać bez gąbki a w drugi już z nią
ja jednach stawiam na pieluszkę w kąpieli:) w ogóle już się nie mogę doczekać kąpania małej:D uwielbialam to robićAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://mamozobacz.blogspot.com/2015/01/koszule-nocne-do-karmienia.html?spref=fb
Dziewczyny, jeśli macie problem z wyborem koszulek nocnych do szpitala zrobiłam zestawienie, może Wam pomoże
Pozdrawiam, lipcówka 2014!
Fasia, misia83, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:o kurcze o tym nie pomyślałam ;/ znajoma mi poleciła i dlatego kupiłam. No nic zobaczymy jak to będzie, na szczęście koszt nie był duży
a może w kwietniu będzie tak ciepło, że gąbeczka szybko wyschnie ;P
Tak jak Robotka pisze to jest siedlisko bakterii i ja bym tego nie kupiła, z tego samego powodu nie kupuje zadnych myjek itpsylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie LILIOE tak czytam co ten lekarz powiedział Hweście i tak mi się wydawało czy on przypadkiem nie jest douczony??
w ogóle to jak mógł zasugerować opryszczkę nie znając się na temacie;/
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny