Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Dla mnie niestety też za drogie. Nie chodzi o to, że chcę być seksi - chcę wyglądać normalnie, jak kobieta w koszuli nocnej, a nie jak kobieta w worku, po prostu
Ja szukam na krótki rękaw, u mnie w szpitalu jest zbyt gorąco na długie rękawy. Tamte z IF kupiłam, bo nie miałam żadnej alternatywy. Coś znajdę)
-
hwesta wrote:A co jesli jestem w tych kilku % ktore maja opryszczke w ciazy po raz pierwszy? ;( Czy cesarka ochroni moja coreczke przed tymi strasznymi komplikacjami?? ;(
NIE PANIKUJ!!!!!!!!!!! Nie masz żadnej opryszczki! Opryszczką trzeba się ZARAZIĆ! Gdzie miałabyś ją złapać? To nie takie prostea ta nosowo-wargowa nie przenosi sie na genitalia, więc sama sobie z twarzy nie przeniosłaś.
Angela89, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Oddałam dzisiaj torebkę, bo uznałam, że jakaś taka dupiata jest, a że smyk był obok to wstąpiłam hihi
co jak co ale półśpiochów jak juz pisalam mam tylko 2 szt więc musiałam coś dokupić
mężowi nie pokażę, udam że to już dawno temu kupione hehe
się zaskórniaki miało ... -
iwonka1077 wrote:no szukaj u nas tez cieplo na odziale zreszta na wszystkich noworodkowych jest ciepło, a ty mierzysz te koszule czy oglądasz tylko??? bo czasem trzeba zmierzyc zeby sie przekonać :)na wieszakach wszystkie jak worki wygladaja...
Dzisiaj nie znalazłam ani jednej, którą mogłabym nawet zmierzyć. Znam swój rozmiar i widzę czy coś będzie na mnie wisieć czy nie. Luzik guzik coś się znajdzieiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hehe no tak, ciekawe czy po twojej minie nie pozna
się zaskórniaki miało ...
Zabandażuję sobie ryjek żeby nie widział heheiwonka1077, Anka1501, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dzisiaj nie znalazłam ani jednej, którą mogłabym nawet zmierzyć. Znam swój rozmiar i widzę czy coś będzie na mnie wisieć czy nie. Luzik guzik coś się znajdzie
-
nick nieaktualnyJa pierdziele, wlasnie dlatego nie lubie chodzic do obcych lekarzy. Maz sie na mnie juz dziwnie patrzy po tej wiadomosci, bo przeciez on nic nie ma, od wrzesnia posucha a tu ten mi opryszczke sugeruje...
Chyba ze oboje mamy i nie wiedzielismy a u mnie w ciazy sie objawila ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 16:41
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Jaga, a Ty planujesz w Madurowiczu rodzić??
Z drugiej strony mam szpital w Nowym Mieście nad pilicą, nie byłam tam jeszcze ,jest bliżej bo 40 km a nie 70 km mam z tamtąd lekarza ginekologa, podobno dosyc fajny oddział ginekologiczny i fajne połozne. Tyle , że mnie strasz oblatuje na samą myśl , że miałabym tam rodzić. Jakoś nie jestem przekonana. A dlaczego p[ytasz? Ty gdzie chcesz rodzic? -
Iwonka jak nic nie znajdę to się zdecyduję na któryś z worków
nie ma sensu mierzyć jak bierzesz w ręce rzecz, która zamiast na rozmiar S wygląda na L. Znam swoje wymiary więc szkoda mi czasu i co najważniejsze gimnastyki w przymierzalni. Jestem później zmachana jak świnka
-
Fasia wrote:Iwonka jak nic nie znajdę to się zdecyduję na któryś z worków
nie ma sensu mierzyć jak bierzesz w ręce rzecz, która zamiast na rozmiar S wygląda na L. Znam swoje wymiary więc szkoda mi czasu i co najważniejsze gimnastyki w przymierzalni. Jestem później zmachana jak świnka
-
iwonka1077 wrote:co fakt to fakt to mierzenie najgorsze w naszym stanie.... najwyzej te worki co masz pozwężaj na maszynie i już :)no chyba że oddalas.....
Już są przyszykowane do oddaniajak mam coś zwężać to wole kupić koszulę za 30zł a nie za 60zł
iwonka1077 lubi tę wiadomość