Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
IDA - tak, my to ten sam rocznik
chodziłam do 4 na Hallera. A Ty? Tomka Fryszkiewicza znam tylko z tego, że jest fotografem, natomiast dużo moich znajomych go zna
A Ty gdzie się uczyłaś?
ANKA - szopy są cudnejuż dawno się nad nimi zastanawiałam. Masz rację, że sówki się już przejadły, bo są wszędzie, a te szopy są fajne bo kolorowe i nie do końca takie dziecinne czyli dla mnie na +
ROBOTKa z tego co wiem to sesję się robi do 2 tyg od urodzenia, czyli w zasadzie tak jak piszeszZobaczymy jak to u nas będzie. Póki co Julek musi sie najpierw urodzić
A wcześniej będzie u niej sesja brzuszkowa więc spytam kiedy najlepiej z takim bobasem przyjść. U nas cena jak widziałyście jest mega niska więc decydujemy się i na jedną i na drugą
SYLVIA łóżeczko też masz z żyrafką czy innym zwierzem?)
MISIA gdzie Ty tam Dzida swojego chowasz? Jaki zgrabny brzusio! Amy też ma taki malusi)
HWESTA ja też brałam Gyno Pevaryl - wyleczył mnie z grzybicy wtedy kiedy Nystatyna nie dawała sobie rady. Niestety to paskudztwo jak wszystkie dowcipne też wypływaObserwuj te swoje krostki ale tak jak dziewczyny piszą - nie wydaje mi się aby to była opryszczka.
LOLKA83 dziękuję za zestawienie koszulto coś dla mnie hihi
Swoją drogą byłam właśnie na rundce po mieście zeby się rozejrzeć za koszulami i co? Dupa.. Nic na mnie nie ma.. Wszystkie w rozmiarze S to jakieś ogromne worki !!
hwesta, Anka1501, misia83, iwonka1077, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA zrobil na mnie dobre wrazenie na poczatku
Tylu lekarzy mnie badalo i nikt tam nic nie widzial, ostatnio nawet we wtorek posiew mi brali w szpitalu i nic babka nie mowila...Jestem zla, bo mam teraz glowe nabita glupotami
Mozna krew na to pobrac zeby sprawdzic jakos?
-
hwesta wrote:A zrobil na mnie dobre wrazenie na poczatku
Tylu lekarzy mnie badalo i nikt tam nic nie widzial, ostatnio nawet we wtorek posiew mi brali w szpitalu i nic babka nie mowila...Jestem zla, bo mam teraz glowe nabita glupotami
Nie martw się na zapas czasem lekarze chcą być bardziej nadgorliwi niż ustawa przewiduje i wymyślają sama u takiego raz byłam. Pobierzesz te globulki i napewno przejdzie a niedługo masz wizytę u swojego lekarza i się uspokoisz -
nick nieaktualny
-
No mialam nie zagladac ale co uzalezniona chyba jestem
ja już po obiadku zupę serkowa mialam z pulpecikami mniamm
no MISIA masz brzuszek jak u Amy :)nie wiem czy jej nie większy hehe
no przekonałyście wezme i prześcieradło na ten przewijak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 16:24
-
Hej słoneczka
Jesteście dzisiaj bardzo produktywne i was nadrobic nie jest łatwo.
Hwesta wywal z głowy te śmieciowe info, bo tylko zaśmieca ci głowe.
Misia jaki zgrabny brzusio. Ja to wielka landara jestem
Weszłam dzisiaj na wage i tam już prawie 16 + (według mnie) 12 + wdłg gina. A gdzie tu do końca ciązy? Będzie jak z młodym ponad 24 kg.
Dzisiaj mąż kładzie dalej płytki na podłodze, wczoraj teściowa zjechała na 2 dni i jutro jedzie. W połowie lutego zjeżdza na stałe......ale wyjścia nie ma bo nie daje rady już tak prowadzać młodego do szkoły. Za mocno brzuch się spina.
Dzisiaj nocke przespałam całą nocke bez wstawania na chwile. Wstałam o 7:30 i potem dospałam do 9 rano.
Przeczytałam przed chwilą , że jedna z Marcówek dzisiaj urodziła chłopca. Normalnie szok oO -
hwesta wrote:A zrobil na mnie dobre wrazenie na poczatku
nie znam się ale myśle ze krew chyba w laboratorium trzeba by spytac... -
Hwesta ale wyniki są inne jak się miało w przeszłości a obecnie. Idź do innego gina i skonsultuj
Badanie pobieraja z krwi i nie musisz się przygotowywać. Tylko nie wiem ile takie badanie może kosztować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 16:29
-
Fasia wrote:IDA - tak, my to ten sam rocznik
chodziłam do 4 na Hallera. A Ty? Tomka Fryszkiewicza znam tylko z tego, że jest fotografem, natomiast dużo moich znajomych go zna
A Ty gdzie się uczyłaś?
ANKA - szopy są cudnejuż dawno się nad nimi zastanawiałam. Masz rację, że sówki się już przejadły, bo są wszędzie, a te szopy są fajne bo kolorowe i nie do końca takie dziecinne czyli dla mnie na +
ROBOTKa z tego co wiem to sesję się robi do 2 tyg od urodzenia, czyli w zasadzie tak jak piszeszZobaczymy jak to u nas będzie. Póki co Julek musi sie najpierw urodzić
A wcześniej będzie u niej sesja brzuszkowa więc spytam kiedy najlepiej z takim bobasem przyjść. U nas cena jak widziałyście jest mega niska więc decydujemy się i na jedną i na drugą
SYLVIA łóżeczko też masz z żyrafką czy innym zwierzem?)
MISIA gdzie Ty tam Dzida swojego chowasz? Jaki zgrabny brzusio! Amy też ma taki malusi)
HWESTA ja też brałam Gyno Pevaryl - wyleczył mnie z grzybicy wtedy kiedy Nystatyna nie dawała sobie rady. Niestety to paskudztwo jak wszystkie dowcipne też wypływaObserwuj te swoje krostki ale tak jak dziewczyny piszą - nie wydaje mi się aby to była opryszczka.
LOLKA83 dziękuję za zestawienie koszulto coś dla mnie hihi
Swoją drogą byłam właśnie na rundce po mieście zeby się rozejrzeć za koszulami i co? Dupa.. Nic na mnie nie ma.. Wszystkie w rozmiarze S to jakieś ogromne worki !!
i rozważ koszule na krótki rekawek one sa mniejsze rozmiarowo niż 3/4 i dlugie mam jedna i druga i wiem co mówie...
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:fasia luknij te z linku w dobrych sklepach z bielizną te lupoline powinny byc, dla mnie za drogie ale jak chcesz być seksi na porodowce to czemu nie
i rozważ koszule na krótki rekawek one sa mniejsze rozmiarowo niż 3/4 i dlugie mam jedna i druga i wiem co mówie...
Dla mnie niestety też za drogie. Nie chodzi o to, że chcę być seksi - chcę wyglądać normalnie, jak kobieta w koszuli nocnej, a nie jak kobieta w worku, po prostu
Ja szukam na krótki rękaw, u mnie w szpitalu jest zbyt gorąco na długie rękawy. Tamte z IF kupiłam, bo nie miałam żadnej alternatywy. Coś znajdę)
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:fasia a ty nie mialas zero na koncie
Oddałam dzisiaj torebkę, bo uznałam, że jakaś taka dupiata jest, a że smyk był obok to wstąpiłam hihico jak co ale półśpiochów jak juz pisalam mam tylko 2 szt więc musiałam coś dokupić
mężowi nie pokażę, udam że to już dawno temu kupione hehe
iwonka1077 lubi tę wiadomość