Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A my dzisiaj zamówiliśmy wózek
Jedo Fyn Memo kolor 274 (jestem na telefonie wiec nie mam jak wstawić wam zdjęcia czy linka). Ale teraz mam wątpliwości
Pojechaliśmy obejrzeć dwa, ten i baby desing dotty (kolor 13) i ja w sunie byłam bardziej nastawiona na ten. Jest przeuroczy, słodki i przepiękny ale ma mniejszą gondolę i duuuzo krótszą budkę w spacerówce. No i w koncu stanęło na Jedo. Chciałam kolor z nowe kolekcji (szary z musztardowym) ale jeszcze nie ma katalogów w sklepach
pani mi przyniosła laptopa i powiedziała że tak mogę wybrać. I sie zdecydowałam na ten 274 bo w sumie ten widziałam na żywo wiele razy, wiem że dobrze sie prezentuje i był to ulubiony kolor męża i przeciez czy to takie ważne? Ale teraz leżę i myślę i z minuty na minutę jestem coraz mniej zadowolona
Krysti, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mój lekarz jak mi powiedział o starzejacym lozysku i zwapnieniach to mówił mi co może grozić mojemu dziecku choć wcale tak nie musi być. Gdyby mi nie powiedział a potem okazało by sie, że robią mi cesarke bo synek przestał się rozwijać to po pierwsze byłby to dla mnie szok a po drugie miałabym do niego pretensje, że mi o tym nie powiedział. Nic nie jest pewne, wiec ja jestem dobrej myśli i wierzę że synek urodzi się zdrowy i w terminie
dobrze piszesz to podbudowuje naprawdę.trza byc dobrej mysli .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm chyba jestem dziś nie widoczna zbytnio
ale ponowie grzecznie pytanie. Bo mnie nurtuje. Opryszczką da się zarazić tylko przez stosunek płciowy ? Bo wydaje mi się że można również ja ręką przenieść jak się na na buzi na wargi sromowe. Czy się mylę?
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Hmm chyba jestem dziś nie widoczna zbytnio
ale ponowie grzecznie pytanie. Bo mnie nurtuje. Opryszczką da się zarazić tylko przez stosunek płciowy ? Bo wydaje mi się że można również ja ręką przenieść jak się na na buzi na wargi sromowe. Czy się mylę?
-
nick nieaktualny
-
IDA ja wiem, że na różnym etapie ciąży chodzi się na SR ale ja bym wolała szybciej niż później z wiadomych przyczyn
Oczywiście wiem, że dotrwam i dam radę chodzić aż do końca, a urodzę min 2 tyg przed terminem czyli już w kwietniu hehe
Co do mojej cesarki to po części budowa macicy, po drugie mały jest ułożony pośladkowo i z powodu mniejszej ilości miejsca może się już nie przekręcić, po trzecie lekarka mówiła, że w moim przypadku cc byłaby lepsza. Nie dopytywałam właściwie, bo tak jak już pisałam - my moją ciążę przechodzimy etapamido porodu jeszcze daleko więc o nim nie rozmawiamy. Kolejnym etapem jest dojście do 8 miesiąca i sterydy na płucka. Myślę, że na wizycie 9 lutego dowiem się już więcej, bo to będzie 31tc także czas na takie rozmowy.
Czy do naszej SR trzeba mieć jakieś zaświadczenie od lekarza czy coś? Bo jak będę to od razu bym poprosiła o to co trzeba
SYLVIA - super ta koszula w paski! Jak patrzę na wymiary to wydaje się być mniejsza ode mnie w chwili obecnej czyli jest szansa, że będzie ładnie leżećTą turkusową widziałam i się nad nią właśnie zastanawiałam ale w końcu padło na tamte w kwiaty, niestety
liloe lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:IDA ja wiem, że na różnym etapie ciąży chodzi się na SR ale ja bym wolała szybciej niż później z wiadomych przyczyn
Oczywiście wiem, że dotrwam i dam radę chodzić aż do końca, a urodzę min 2 tyg przed terminem czyli już w kwietniu hehe
Co do mojej cesarki to po części budowa macicy, po drugie mały jest ułożony pośladkowo i z powodu mniejszej ilości miejsca może się już nie przekręcić, po trzecie lekarka mówiła, że w moim przypadku cc byłaby lepsza. Nie dopytywałam właściwie, bo tak jak już pisałam - my moją ciążę przechodzimy etapamido porodu jeszcze daleko więc o nim nie rozmawiamy. Kolejnym etapem jest dojście do 8 miesiąca i sterydy na płucka. Myślę, że na wizycie 9 lutego dowiem się już więcej, bo to będzie 31tc także czas na takie rozmowy.
Czy do naszej SR trzeba mieć jakieś zaświadczenie od lekarza czy coś? Bo jak będę to od razu bym poprosiła o to co trzeba
SYLVIA - super ta koszula w paski! Jak patrzę na wymiary to wydaje się być mniejsza ode mnie w chwili obecnej czyli jest szansa, że będzie ładnie leżećTą turkusową widziałam i się nad nią właśnie zastanawiałam ale w końcu padło na tamte w kwiaty, niestety
no i cenę ma przystępną, a zawsze jak coś będzie nie tak to możesz odesłać, choć podoba mi się u tego sprzedawcy, że podaje rozmiary rzeczywiste, a nie z tabeli.
Fasia lubi tę wiadomość