Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia83 wrote:A z sexy koszulek do karmienia to ta jest moim faworytem (choć pewnie się nie skuszę, żeby się jednak troszkę wyspać:p). Poza tym, ja nie mam takich czyczków:(
No i to jest hot kiecka na porodówkę hehe
-
misia83 wrote:Fasia, umieszczę na pierwszej stronie z "ciekawymi linkami"
O tak! mężowie będą Ci paczki z podziękowaniami wysyłać hehehhemisia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Właśnie sprawdziłam swoją listę. Zostało mi z listy podstawowej do kupienia:
- wanienka
- organizer na łóżeczko
- przewijak
- fotelik
- materac
- termometr
- kosz na pieluchy, na pranie
- monitor oddechu z nianią
- jeden ręcznik kąpielowy
- Oliwka dla niemowląt Hipp
No i odzież dla mnie do karmienia, ale to pewnie z miesiąc przed terminem. -
fasia moze na ramiaczka???
http://allegro.pl/lady-koszula-nocna-do-karmienia-italian-fashion-s-i4971412761.html
i wersja pizamki do karmienia
http://allegro.pl/urocza-pizama-do-karmienia-zyta-italian-fashion-s-i4934401517.html
ten uzytkownik ma jeszcze fajne staniki do karmienia kupiłaś już??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 18:58
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja się z wami podzielę moją największą tragedią jeśli chodzi o czas po porodzie, a mianowicie chodzi o noszenia tych podkładów. Dla mnie jest to straszne, obrzydliwe i spowodowało to u mnie traumę, po poprzednim porodzie
-
MISIA już patrzyłam na te koszule z firmy TARO, są bardzo fajne, wydają się mniejsze niż inne także pomyślę. Dzięki
IWONKA te na ramiączkach są fajne ale zbyt odważne jak dla mnie do szpitalanie lubię tak cycków wywalać na wierzch
W domu mam takie koszule na ramiączkach więc myślę, że w domu będę mogła śmiało z nich korzystać. W szpitalu wolę być bardziej zaslonięta hehe
SYLVIA mnie też to trochę przeraża ... wyobrażam sobie, że one wypadają spomiędzy nóg, krew się leje po podłodze ... koszmariwonka1077 lubi tę wiadomość
-
IDA wszystko zrozumiałam
) To my na te ćwiczenia jeśli bym się zdecydowała i ginekolog pozwoli też bym chodziła na 18. Będzie wygodniej
Trochę mi nie na rękę ta SR z mężem, bo remont w trakcie a tu jednak tyle godzin w plecy i to 3 razy w tygodniu ... Zobaczę czy mąż będzie chciał ze mną chodzić. Są też same kobiety czy wszyscy są w parach?
-
Fasia wrote:MISIA już patrzyłam na te koszule z firmy TARO, są bardzo fajne, wydają się mniejsze niż inne także pomyślę. Dzięki
IWONKA te na ramiączkach są fajne ale zbyt odważne jak dla mnie do szpitalanie lubię tak cycków wywalać na wierzch
W domu mam takie koszule na ramiączkach więc myślę, że w domu będę mogła śmiało z nich korzystać. W szpitalu wolę być bardziej zaslonięta hehe
SYLVIA mnie też to trochę przeraża ... wyobrażam sobie, że one wypadają spomiędzy nóg, krew się leje po podłodze ... koszmarchociaż wczoraj przyszły mi z babyono, też wielkie, ale przynajmniej cieniutkie, choć jak sobie pomyślę, że będę musiała z tym chodzić
ehh
-
Fasia a piżamki brałas pod uwage czy raczej koszule muszą byc u ciebie???
dziewczyny z podkladami to jest roznie z jedych sie leje ja powiem ze niewiele miałam tego krwawienia ze pozniej w domu na normalne podpaski przeszłam ze skrzydelkami i juz no problem a jak wiecej leci to te dwa dni jakos sie wytrzyma w szpitalu a w domu to juz jakies swoje się założy i już -
Ja za to tamponów nie używam od lat więc podpaska to dla mnie standard jak już okres przyjdzie
czyli raz w roku hehehe
Damy radę to tylko 2-3 dni w szpitalu
IWONKA wolałabym koszule, jakoś tak zauważyłam, że w szpitalu w nich wygodniejiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Śnieeeeeg ! O rany, mam biało za oknem
Obrałam sobie dwie pomarańcze czyli zaraz Julek da popis swoich mozliwości i będę tylko podskakiwać i stękać jak mi będzie chciał bokiem wyjśćsylvia007, iwonka1077, misia83, weronika86, Rudzia lubią tę wiadomość