Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Hihi u mnie to samo zjadłam jabłko i już szaleje ogólnie strasznie fika dziś boksowac się uczy czy cio?
) ja mam to samo! jak jadłam obiad to tak mnie okładał, że aż bolało! Brat się śmiał i aż nie wierzył, że to tak widać
dosłownie co chwilę brzuch cały się ruszał i pojawiały się różne gule
małych bokserów będziemy mieć
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
ok dziewczyny. Ja uciekam, może w tv coś obejrzę i będę czekała na tel od męża, bo właśnie imprezuje i będę musiała jechać po niego
a tak mnie zgaga piecze, chyba w poniedziałek coś sobie na nią kupię, bo nie zawsze mam ochotę na mleko, a tylko ono mi pomaga
-
sylvia007 wrote:ok dziewczyny. Ja uciekam, może w tv coś obejrzę i będę czekała na tel od męża, bo właśnie imprezuje i będę musiała jechać po niego
a tak mnie zgaga piecze, chyba w poniedziałek coś sobie na nią kupię, bo nie zawsze mam ochotę na mleko, a tylko ono mi pomaga
Z takich naturalnych sposobów to jeszcze podobno migdały pomagają dużo. -
Hej wpadam doslownie na chwile bo leze w wannie i mam czas dla siebie bo tak jak wam pisalam mam gosci. Powiem wam ze to nie na moje nerwy! Wszystko mnie drazbi a jeszcze disiaj zle sie czuje a na spacerze szwagierka mi powiedziala ze obnizyl mi sie brzuch. Juz o tym pisalysmy w czyims przypadku nie pamietam kto sie zalil, oczywiscie jak zareagowalam? Niby olalam a teraz leze w wanie z bolem brzucha, plecow i rycze ze jeszcze nie chce rodzix:-/
Hwesta nie martw sie pewnie wszystko jest dobrze. My nie jestesmy lekarzami, ufaj swojemu i sluchaj go a na pewno bedzie dobrze:-* -
Ewelcia wrote:Hej wpadam doslownie na chwile bo leze w wannie i mam czas dla siebie bo tak jak wam pisalam mam gosci. Powiem wam ze to nie na moje nerwy! Wszystko mnie drazbi a jeszcze disiaj zle sie czuje a na spacerze szwagierka mi powiedziala ze obnizyl mi sie brzuch. Juz o tym pisalysmy w czyims przypadku nie pamietam kto sie zalil, oczywiscie jak zareagowalam? Niby olalam a teraz leze w wanie z bolem brzucha, plecow i rycze ze jeszcze nie chce rodzix:-/
Hwesta nie martw sie pewnie wszystko jest dobrze. My nie jestesmy lekarzami, ufaj swojemu i sluchaj go a na pewno bedzie dobrze:-*
Ewelcia, nie martw się. Do mnie własny ojciec dziś, że chyba mi się brzuch obniżył. Szalony chyba. Po prostu jakoś tak urósł jeszcze.
Nie przejmuj się gadaniem. Kiedy masz wizytę? Lekarz na pewno Ci powie, jak będzie podejrzewał, że już niedługo. A póki co się nie stresuj.
A w ogóle miałaś nam swoją furę pokazać.Złożona juz?
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MISIA jakie koszule zamówiłaś?
EWELCIA nie słuchaj głupiego gadania. Nikt nie zaczyna jeszcze rodzić. Brzuchy się różnie układają, sama widzę po sobie że w ciągu dnia i kształt jest inny i ułożenie. Może dzieciaczki rozpychają się na dole i przez to taki się jej wydawał? Dla mnie to totalne bzdury. Relaksuj się w tej wannie, a nie zamartwiaj i nie płacz, bo stresem to sobie możesz tylko pogorszyć. Wszystko jest dobrzeEwelcia lubi tę wiadomość
-
Jej tak mi się spać chce
a muszę na ten telefon od męża czekać! Buu.
Ewelcia co do brzuszka to on najpierw musi być w najwyższym położeniu, żeby móc się obniżyća naszym jeszcze trochę do tego brakuje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 21:22
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki kochane jestescie chyba faktycznie za bardzo sie przejelam. Wizyta w pon wiec pewnie cos powie jak zauwazy ze jest nie tak.
Fura chlopakow juz zlozona ale zrobie zdjecia na spokojnie zrobie w poniedzialek jak jiz wszyscy wyjada i zwolnia w koncu moja chatke malutka:-D az sie nie moge doczekacB-)mantissa, sylvia007, Krysti, Fasia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylvia a to jakas impreza firmowa, ze Ciebie tam nie ma
? Szkoda, ze tak pozno, ja bym chyba sie juz z domu nie ruszyla o takiej godzinie. Ale wiadomo, ze meza musisz odebrac
Ewelcia ja tez dzis mam kryzys, jutro bedzie lepiej :*
-
sylvia007 wrote:Zadzwonił mąż, że przenoszą się z imprezą do innego lokalu i będę musiała jechać po niego ponad 30 km
i do tego jeszcze pewnie skończy się koło 1.00. Ależ wściekła jestem!!!
Sylwia, to może połóż się na te 2h. Co będziesz na siłę siedzieć i później jechać z zamykającymi się oczami. A poza tym, kurcze, jak przenoszą imprezę to chociaz transport by z powrotem załatwili.