Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyszły prawidłowe dna do mojej komody
Obrazek polskiej rodziny. Ja prasuję na kanapie ubranka na 56, mąż skręca szuflady w komodzie dla dzidziusia, a w tle leci mecz ręcznej Polska-Szwecja.Słodko
Agusiek, zazdroszczę śniegu.Ja czekam na siostrzenicę w czwartek. Miałyśmy lepić bałwana w ferie, bo tu w Obornikach zawsze jest więcej śniegu niż we Wrocławiu, ale łyso. Czara ziemia
Agusiek89, CzaryMary, Fasia, Anka1501, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Moje koszule do karmienia są już w drodze, módlcie się dziś wieczorem żeby jutro okazały się dobre
w końcu Wasze męki zostaną zakończone
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Moje koszule do karmienia są już w drodze, módlcie się dziś wieczorem żeby jutro okazały się dobre
w końcu Wasze męki zostaną zakończone
no normalnie jak będą dobre to walnę z radości koktajl owocowyiwonka1077, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Przyszły prawidłowe dna do mojej komody
Obrazek polskiej rodziny. Ja prasuję na kanapie ubranka na 56, mąż skręca szuflady w komodzie dla dzidziusia, a w tle leci mecz ręcznej Polska-Szwecja.Słodko
Agusiek, zazdroszczę śniegu.Ja czekam na siostrzenicę w czwartek. Miałyśmy lepić bałwana w ferie, bo tu w Obornikach zawsze jest więcej śniegu niż we Wrocławiu, ale łyso. Czara ziemia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:01
haneczka lubi tę wiadomość
-
Iwonka pochwalę się jak będą dobre jutro
Eweliśka spadaj
czaryMary żebyś się nie upiła przypadkiem
Poza tym koszule kupiłam za grosze. Razem z przesyłką zapłaciłam 62zł za dwie sztuki. Nie są ładne ale uznałam, że mam to w nosie czy ładne czy nie - mają być praktyczne i tanie, bo i tak po szpitalu raczej nie będę z nich korzystać, bo nie lubię
Eweliśka, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka pochwalę się jak będą dobre jutro
Eweliśka spadaj
czaryMary żebyś się nie upiła przypadkiem
Poza tym koszule kupiłam za grosze. Razem z przesyłką zapłaciłam 62zł za dwie sztuki. Nie są ładne ale uznałam, że mam to w nosie czy ładne czy nie - mają być praktyczne i tanie, bo i tak po szpitalu raczej nie będę z nich korzystać, bo nie lubię
Miały być seksowne!iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Oglądam właśnie na TLC - Nas dziewiętnaścioro. Jedna z dziewczyn ma chłopaka. Ustaliła z nim, że przed zaręczynami nie będą się trzymać za ręce, a do ślubu nie będą się całować ... Nie kumam
-
nick nieaktualnyFasia no zamierzam własnie się złomotać tymi witaminami
Co do koszul to dla mnie to tylko opcja do szpitala. W domu śpię w zwykłym tshircie i gaciach. tak mi najwygodniej. a te plączące się między nogami sukienki to nie dla mnie.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Miały być seksowne!
To Wy sobie wymyśliłyście, ze mają być seksowneJa chciałam coś w czym nie będę wyglądać jak w worku. Oby te zamówione własnie takie były bo się wkur**
CzaryMary, iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Oglądam właśnie na TLC - Nas dziewiętnaścioro. Jedna z dziewczyn ma chłopaka. Ustaliła z nim, że przed zaręczynami nie będą się trzymać za ręce, a do ślubu nie będą się całować ... Nie kumam
nie mów, że u Ciebie było inaczej....
odwala mi, to reakcja na stres ....Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Fasia no zamierzam własnie się złomotać tymi witaminami
Co do koszul to dla mnie to tylko opcja do szpitala. W domu śpię w zwykłym tshircie i gaciach. tak mi najwygodniej. a te plączące się między nogami sukienki to nie dla mnie.
O o o o ! Mam to samo! W domu śpię w takim samym zestawieniu jak Ty. Koszule mają być praktyczne. Tak jak napisałam wyżej już nie po raz pierwszy - chodziło mi tylko o to aby na górze czyli w ramionach i w biuście były w miarę dopasowane. Te co mam to worki o 2-3 rozmiary za duże. Także jutro chwila prawdy -
nick nieaktualny