Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agusiek89 wrote:no i mieli być o 17 ;/ szlag mnie trafi. Drugi tydzień nas zwodzą. Ale córa wstała w końcu - po 3 godzinach spania z tego godzina głośnego wołania jej i atakowania żeby wstała
Jakby zadzwonili to bym powiedziała, że skoro się tyle spóźniali to sobie poszłam z dzieckiem na spacer albo gdzieś indziejnie cierpię takich spóźnialskich ... jeszcze kwadrans to rozumiem, no i chociaż daliby znać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agusiek o rany
Tym bardziej niepoważni ... Zawsze łatwo sie pożycza, a później jest problem zeby oddać
Bambi tylko żeby Ci na myśl nie przyszło żeby znowu milczeć!Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:taaaa żadna się teraz nie przyzna
ale już dawno zarezerwowałam jednak 4000 bo zamierzam donosić
sorka zniknęłam bo naleśniki robiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:00
Angela89, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam, nadrobiłam
Angela u mnie też imionko można dopisać-Nina.
I w ogóle brawo!!! za super listę, teraz jest taka śliczna kolorowa.
Mnie wkurwiła, znajoma, spotkałam się z Nią jak wyszłam z usg i oglądała mój wynik i jakieś 15 minut temu pisze do mnie smsa, że moja dzidzia jest za mała, tzn waży za mało, bo ona rozmawiała ze swoją ciocia- położną i ta jej powiedziała, że dziecko powinno w tym tyg. ważyć ok 1700g no i ta znajoma poczytała jeszcze w internecie i rzeczywiście na forach dziewczyny piszą o takiej wadze ok 1700. A ja się pytam, kto dał jej prawo pytać w mojej sprawie kogokolwiek i o cokolwiek!!! To nawet nie jakaś bliska znajoma, taka raczej dalsza, no tylko ma ciocię położną i kiedyś poprosiłam, żeby o coś tam tą ciocię zapytała i chyba teraz się za moją przyjaciółkę uważa.
No nic wyżaliłam się i trochę mi lepiej, a jej oczywiście nic nie odpisałam, może zrozumie, że pusta jest!!!Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Wróciłam, nadrobiłam
Angela u mnie też imionko można dopisać-Nina.
I w ogóle brawo!!! za super listę, teraz jest taka śliczna kolorowa.
Mnie wkurwiła, znajoma, spotkałam się z Nią jak wyszłam z usg i oglądała mój wynik i jakieś 15 minut temu pisze do mnie smsa, że moja dzidzia jest za mała, tzn waży za mało, bo ona rozmawiała ze swoją ciocia- położną i ta jej powiedziała, że dziecko powinno w tym tyg. ważyć ok 1700g no i ta znajoma poczytała jeszcze w internecie i rzeczywiście na forach dziewczyny piszą o takiej wadze ok 1700. A ja się pytam, kto dał jej prawo pytać w mojej sprawie kogokolwiek i o cokolwiek!!! To nawet nie jakaś bliska znajoma, taka raczej dalsza, no tylko ma ciocię położną i kiedyś poprosiłam, żeby o coś tam tą ciocię zapytała i chyba teraz się za moją przyjaciółkę uważa.
No nic wyżaliłam się i trochę mi lepiej, a jej oczywiście nic nie odpisałam, może zrozumie, że pusta jest!!!
Polubiłam bo podoba się lista
A co do koleżanki to jakaś jej ciocia chyba głupia jest, przecież usg nie podaje prawdziwej wagi dziecka ;/ Co za ludzie..Normalnie nerwicy dostałam. Ludzie powinni się nieraz zamknąć, Tobie mówią że za mała waga drugiej że brzuch się obniża no co za debile..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:09