X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Polubiłam bo podoba się lista

A co do koleżanki to jakaś jej ciocia chyba głupia jest, przecież usg nie podaje prawdziwej wagi dziecka ;/ Co za ludzie..
    No właśnie przecież to +/-, ale nawet sam lekarz powiedział, że taka waga nie jest zła, bo średnia waga to ok. 1700, ale ta też jak najbardziej w normie się mieści, zwłaszcza, że reszta parametrów, też jest "o tydzień" mniejsza.

Angela89 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Godzinke was nadrabialam... Dzisiaj dalyscie czadu! Z tego wszystkiego nie pamietam co miałam pisać...
    FASIA brzuch -wow! Widzę 2 duze cycki i mały tyłek, majtek takich nie mam ;)

NATT śliczny zgrabniutki brzuszek!!!

RUDZIA fajna "szmatka" ;)

MILITKA mam nadzieje ze wszystko ok... Jak nie piszesz to pewnie IP i niedługo nas uspokoisz.

HANECZKA to zielone cos skradło mi serce... To bedzie pierwsza słodka rzecz po porodzie jaka zrobię i zjem, nie ukrywam ze byc moze sama z nikim sie nie podzielę ;) póki co marchewkowego suchara jem ;)

KASIAB 90% ze ja swojego bobo szczepić nie bede. Temat nie poruszam na nowo ;) jesli zmienię decyzje to tylko podstawowe "obowiązkowe" szczepienia, na pewno nie skojarzone.

EWELCIA wozek rewelacja, i jednego możesz byc pewna, żadna kwietniowkach takiego nie ma!!!

ANGELA lista bonita!

Cos jeszcze miałam pisać, nie pamietam co...

A u mnie: samopoczucie lepsze, juz nie bede wam marudzić ;) w nocy zaczęły sie skurcze, sa dość silne, naliczyłam do tej pory 8. Ale nieregularne, nie panikuje :) w środę USG, teraz co 2 tygodnie juz :)
    I jeszcze mały szok dzisiaj! Po obiadku spaghetti, nie pierwszy raz podczas diety, cukier 260! Po 5 minutach 273... Dobrze ze w piątek do diabetologa, jyz chyba chce ta insulinę bo zawału dostane nast razem przy takim poziomie.
    A tak poza tym wszystko ok, popłakałam sie ze śmiechu -przy śmiechu wyszedł mi tak mocno pępek a brzuch sie zrobił w stozek, a mój 9-latek patrzył z przerażeniem na pępek i to pytanie: mami! Co to?!

KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super lista :) kolorowa:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten brzuszek co wczoraj wstawilam :) moj bede miec obraz taki jutro idziemy do printera :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    No właśnie przecież to +/-, ale nawet sam lekarz powiedział, że taka waga nie jest zła, bo średnia waga to ok. 1700, ale ta też jak najbardziej w normie się mieści, zwłaszcza, że reszta parametrów, też jest "o tydzień" mniejsza.

Nie masz co się przejmować takimi debilami - inaczej ich nie będę nazywała. Dr masz ogarniętą więc by Ci by powiedziała że przypływy są złe i wymiary. A nic takiego nie powiedziała więc niech się inni nie odzywają.

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś duzo spraw biurowych od za.ebania 3 h w biurze cizes dupa mi malo nie wrosla się w siedzenie :/

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusiek, bo w życiu trzeba być twardym a nie miękkim. Nie można mieć za dobrego serca,bo ludzie to wykorzystują. Powtarzam to ciągle mojemu mężowi - bo On jest właśnie takim za dobrym czlowiekiem. Ja natomiast to taka wredota często i gęsto :P

Sylvia przemilczę temat, bo mnie tylko wkur*** tacy ludzie :/ odpisałabym życzliwej koleżance żeby sobie takie informacje wsadziła wiadomo gdzie :/

Gosha - no! chociaż Ty nosisz tu inne majtki :D
    Matko jaki wysoki cukier ... może to przez niego te skurcze ? Dobrze, że wizyta za dwa dni to jakoś wytrzymasz. Ale jakby się coś działo to jedz do szpitala, nie czekaj do środy
    Wyobraziłam sobie Twój brzuch, a później minę synka i się roześmiałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:17

Agusiek89, Gosha, sylvia007 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro szpital usg 9 rano znow szkraba zobaczymy <3 naszego .

Angela89, Anka1501, Fasia, KasiaKwiatek, haneczka, sylvia007, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kasiu podoba się lista ? :P W miarę kolorowa :D
    Angela piękna! Kocham Cię! :-D <3

Angela89, natt, Krysti, Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również jutro mam wizytę i znów małą zobaczę, w sobotę też ją widziałam :D Rozpieszczają mnie

Fasia, sylvia007, Krysti lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpisac prosze imie przy mnie na liscie :-) bedzie SARAH RACHEL :-)

Anka1501, Angela89, Fasia, Rudzia, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka jak się czujesz ??

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesssu naleśniki robiłam i troszkę ogarnęłam mieszkanie...nie było mnie 50 minut i nadrabialam pół godziny prawie. No nie mogę z Wami ;-)

Na tej liście to sporo jest osób, które zniknęły i raczej nie wrócą ale myślę, że najlepiej jak Robotka weźmie się za usuwanie bo kojarzy wszystkie i ma moc wrzucenia na pierwszą stronę :-D
    Milita czekamy... Daj znać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:27

Angela89 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogłam się powstrzymać i zjadłam kawałek ciasta i jest pyyyyyszne :D nie wiem czy do jutra dotrwa :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie mogłam się powstrzymać i zjadłam kawałek ciasta i jest pyyyyyszne :D nie wiem czy do jutra dotrwa :P

Mówiłam :D

Anka1501 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Mówiłam :D

A najlepsze jest to, że w trakcie robienia skumalam, że nie mam miksera bo pozyczylam mojemu tacie ze trzy tygodnie temu :P wzięłam blender a co :D ważne, że wyszło super :D i jakimś cudem nie wyplynal i nie pekl

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A najlepsze jest to, że w trakcie robienia skumalam, że nie mam miksera bo pozyczylam mojemu tacie ze trzy tygodnie temu :P wzięłam blender a co :D ważne, że wyszło super :D i jakimś cudem nie wyplynal i nie pekl

Hihi najważniejsze to sobie radzić w sytuacjach kryzysowych :D

Ja miałam za małą blaszkę chyba, dlatego mój wypłynął i popękał. Ale wyglądał przez to ślicznie no i smakował wybornie :D cholera ... naszła mnie ochota jeszcze wieksza na ten sernik :/ szlag ...

Idę do lidla! Zaraz wracam :D

Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, ale gdzie my tą listę znajdziemy na 23...którejś stronie?

Sylwia, nie przejmuj się głupim gadaniem. Trzymaj koleżankę na dystans lepiej.

sylvia007 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hihi najważniejsze to sobie radzić w sytuacjach kryzysowych :D

Ja miałam za małą blaszkę chyba, dlatego mój wypłynął i popękał. Ale wyglądał przez to ślicznie no i smakował wybornie :D cholera ... naszła mnie ochota jeszcze wieksza na ten sernik :/ szlag ...

Idę do lidla! Zaraz wracam :D

Ja robiłam na okrągłej bo normalnej bym w lodówce nie zmiescila :D urósł ciut ponad rant i równo opadł i nie pękł ale puszysty jest :)

‹‹ 2273 2274 2275 2276 2277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ