X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Polubiłam bo podoba się lista

A co do koleżanki to jakaś jej ciocia chyba głupia jest, przecież usg nie podaje prawdziwej wagi dziecka ;/ Co za ludzie..
    No właśnie przecież to +/-, ale nawet sam lekarz powiedział, że taka waga nie jest zła, bo średnia waga to ok. 1700, ale ta też jak najbardziej w normie się mieści, zwłaszcza, że reszta parametrów, też jest "o tydzień" mniejsza.

Angela89 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Godzinke was nadrabialam... Dzisiaj dalyscie czadu! Z tego wszystkiego nie pamietam co miałam pisać...
    FASIA brzuch -wow! Widzę 2 duze cycki i mały tyłek, majtek takich nie mam ;)

NATT śliczny zgrabniutki brzuszek!!!

RUDZIA fajna "szmatka" ;)

MILITKA mam nadzieje ze wszystko ok... Jak nie piszesz to pewnie IP i niedługo nas uspokoisz.

HANECZKA to zielone cos skradło mi serce... To bedzie pierwsza słodka rzecz po porodzie jaka zrobię i zjem, nie ukrywam ze byc moze sama z nikim sie nie podzielę ;) póki co marchewkowego suchara jem ;)

KASIAB 90% ze ja swojego bobo szczepić nie bede. Temat nie poruszam na nowo ;) jesli zmienię decyzje to tylko podstawowe "obowiązkowe" szczepienia, na pewno nie skojarzone.

EWELCIA wozek rewelacja, i jednego możesz byc pewna, żadna kwietniowkach takiego nie ma!!!

ANGELA lista bonita!

Cos jeszcze miałam pisać, nie pamietam co...

A u mnie: samopoczucie lepsze, juz nie bede wam marudzić ;) w nocy zaczęły sie skurcze, sa dość silne, naliczyłam do tej pory 8. Ale nieregularne, nie panikuje :) w środę USG, teraz co 2 tygodnie juz :)
    I jeszcze mały szok dzisiaj! Po obiadku spaghetti, nie pierwszy raz podczas diety, cukier 260! Po 5 minutach 273... Dobrze ze w piątek do diabetologa, jyz chyba chce ta insulinę bo zawału dostane nast razem przy takim poziomie.
    A tak poza tym wszystko ok, popłakałam sie ze śmiechu -przy śmiechu wyszedł mi tak mocno pępek a brzuch sie zrobił w stozek, a mój 9-latek patrzył z przerażeniem na pępek i to pytanie: mami! Co to?!

KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super lista :) kolorowa:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten brzuszek co wczoraj wstawilam :) moj bede miec obraz taki jutro idziemy do printera :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    No właśnie przecież to +/-, ale nawet sam lekarz powiedział, że taka waga nie jest zła, bo średnia waga to ok. 1700, ale ta też jak najbardziej w normie się mieści, zwłaszcza, że reszta parametrów, też jest "o tydzień" mniejsza.

Nie masz co się przejmować takimi debilami - inaczej ich nie będę nazywała. Dr masz ogarniętą więc by Ci by powiedziała że przypływy są złe i wymiary. A nic takiego nie powiedziała więc niech się inni nie odzywają.

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś duzo spraw biurowych od za.ebania 3 h w biurze cizes dupa mi malo nie wrosla się w siedzenie :/

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusiek, bo w życiu trzeba być twardym a nie miękkim. Nie można mieć za dobrego serca,bo ludzie to wykorzystują. Powtarzam to ciągle mojemu mężowi - bo On jest właśnie takim za dobrym czlowiekiem. Ja natomiast to taka wredota często i gęsto :P

Sylvia przemilczę temat, bo mnie tylko wkur*** tacy ludzie :/ odpisałabym życzliwej koleżance żeby sobie takie informacje wsadziła wiadomo gdzie :/

Gosha - no! chociaż Ty nosisz tu inne majtki :D
    Matko jaki wysoki cukier ... może to przez niego te skurcze ? Dobrze, że wizyta za dwa dni to jakoś wytrzymasz. Ale jakby się coś działo to jedz do szpitala, nie czekaj do środy
    Wyobraziłam sobie Twój brzuch, a później minę synka i się roześmiałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:17

Agusiek89, Gosha, sylvia007 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro szpital usg 9 rano znow szkraba zobaczymy <3 naszego .

Angela89, Anka1501, Fasia, KasiaKwiatek, haneczka, sylvia007, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kasiu podoba się lista ? :P W miarę kolorowa :D
    Angela piękna! Kocham Cię! :-D <3

Angela89, natt, Krysti, Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również jutro mam wizytę i znów małą zobaczę, w sobotę też ją widziałam :D Rozpieszczają mnie

Fasia, sylvia007, Krysti lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpisac prosze imie przy mnie na liscie :-) bedzie SARAH RACHEL :-)

Anka1501, Angela89, Fasia, Rudzia, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka jak się czujesz ??

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesssu naleśniki robiłam i troszkę ogarnęłam mieszkanie...nie było mnie 50 minut i nadrabialam pół godziny prawie. No nie mogę z Wami ;-)

Na tej liście to sporo jest osób, które zniknęły i raczej nie wrócą ale myślę, że najlepiej jak Robotka weźmie się za usuwanie bo kojarzy wszystkie i ma moc wrzucenia na pierwszą stronę :-D
    Milita czekamy... Daj znać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:27

Angela89 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogłam się powstrzymać i zjadłam kawałek ciasta i jest pyyyyyszne :D nie wiem czy do jutra dotrwa :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie mogłam się powstrzymać i zjadłam kawałek ciasta i jest pyyyyyszne :D nie wiem czy do jutra dotrwa :P

Mówiłam :D

Anka1501 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Mówiłam :D

A najlepsze jest to, że w trakcie robienia skumalam, że nie mam miksera bo pozyczylam mojemu tacie ze trzy tygodnie temu :P wzięłam blender a co :D ważne, że wyszło super :D i jakimś cudem nie wyplynal i nie pekl

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A najlepsze jest to, że w trakcie robienia skumalam, że nie mam miksera bo pozyczylam mojemu tacie ze trzy tygodnie temu :P wzięłam blender a co :D ważne, że wyszło super :D i jakimś cudem nie wyplynal i nie pekl

Hihi najważniejsze to sobie radzić w sytuacjach kryzysowych :D

Ja miałam za małą blaszkę chyba, dlatego mój wypłynął i popękał. Ale wyglądał przez to ślicznie no i smakował wybornie :D cholera ... naszła mnie ochota jeszcze wieksza na ten sernik :/ szlag ...

Idę do lidla! Zaraz wracam :D

Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, ale gdzie my tą listę znajdziemy na 23...którejś stronie?

Sylwia, nie przejmuj się głupim gadaniem. Trzymaj koleżankę na dystans lepiej.

sylvia007 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Hihi najważniejsze to sobie radzić w sytuacjach kryzysowych :D

Ja miałam za małą blaszkę chyba, dlatego mój wypłynął i popękał. Ale wyglądał przez to ślicznie no i smakował wybornie :D cholera ... naszła mnie ochota jeszcze wieksza na ten sernik :/ szlag ...

Idę do lidla! Zaraz wracam :D

Ja robiłam na okrągłej bo normalnej bym w lodówce nie zmiescila :D urósł ciut ponad rant i równo opadł i nie pękł ale puszysty jest :)

‹‹ 2273 2274 2275 2276 2277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ