Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Kurczę, ale gdzie my tą listę znajdziemy na 23...którejś stronie?
Sylwia, nie przejmuj się głupim gadaniem. Trzymaj koleżankę na dystans lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:43
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
my po wizycie
nasze "maleństwo" waży już podobno 1400g! Ale wszystko u niego w porządku. Lekarz się przyczepił tego mojego TSH i polecił udać się z tym do endokrynologa. Noo tylko ciekawe gdzie ja się teraz dopcham na szybko... A myślicie że powinnam zrobić jeszcze przed wizytą ft3 i ft4?
Nie wiem kto tam rękę trzyma na naszej liście ale poproszę o dopisanie imienia - Franciszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:33
Bambi85, sylvia007, natt, KasiaKwiatek, Rudzia, Krysti, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Hejka
my po wizycie
nasze "maleństwo" waży już podobno 1400g! Ale wszystko u niego w porządku. Lekarz się przyczepił tego mojego TSH i polecił udać się z tym do endokrynologa. Noo tylko ciekawe gdzie ja się teraz dopcham na szybko... A myślicie że powinnam zrobić jeszcze przed wizytą ft3 i ft4?
Nie wiem kto tam rękę trzyma na naszej liście ale poproszę o dopisanie imienia - Franciszek.
Super ze wizyta udana. Wg mnie powinnac dorobic wolne hormony bo i tak Ci to zaleci endo. Masz skierowanie ? dobrze by bylo zeby Ci dopisali "cito" a babce w rejstracji pomarudz ze jestes w ciazy i to bardzo pilne. No albo prywatnie... -
Witam!
ja tak na szybciutko! Nie nadrobię Was tzn ostatnie 3 dniale mam nadzieję, że nic mnie nie ominęło
że u wszystkich mamusiek jest OK
U nas mam nadzieję że wszystko ok... zresztą wizyta w czwartek to się okaże ile mnie zdrowia kosztował ten remontu... no tak tak od piątku się remontujemy i totalnie nie siedziałam przy kompie... na szczęście jutro jeszcze sprzątanie kuchni i łazienki i koniecbędę już leżeć i pachnieć hehe
no i w końcu zamówię resztę rzeczy dla małej
Ogólnie rano czuje się ok, ale im bliżej nocy to gorzejstraszne mam bóle w mostku, tam na dole też nie najlepiej
i tak mnóstwo rzeczy mąż robił, nie pozwalał mi na wiele, ale mimo to były rzeczy które musiałam sama dopilnować/zrobić.... Dzidzia jak tylko odpoczywam, jestem w pozycji półleżącej to tak szaleje w brzuchu, tak strasznie się wypina że brzuch bardzo boli, bo tak mi macice naciąga...
Teraz czekam, bo mąż pojechał po synka, nie mogę się doczekać jego reakcji na nowy jego pokój
Angela super listaja mam termin na 5.04
imienia nadal brak
-
Jestem. Po dwóch godzinach się wszystko uspokoiło.. wtedy co wam pisałam bolało jeszcze.. jakoś ok przed 17 przeszło mi oczywiście dalej nospa i magnez.
Jak się jeszcze raz coś takiego powtorzy to lece na IP.
Lekarka mówiła że mam czekać do 2 godz.Po 1 mało co przeszło dopiero po 2 ustało.
Bambi85, Krysti, KasiaKwiatek, Ewelcia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To dzisiejsze zajście uświadomiło mnie abym spakowała torbę! Bóg wie co będzie kolejnym razem.Niech sobie leży spakowana niż potem na biega szukać i pakować się.
Do listy dopiszcie u mnie dziewczynka-Karolinka;)piękna lista ♥weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:Bambi, prywatnie będę szła bo do gina chodzę prywatnie więc nie da mi skierowania. Już się rozglądałam dzisiaj za jakimś lekarzem to może mi się uda na 6 lutego wcisnąć. Jak na warunki panujące w moim mieście to by było ekspresowo.
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:51