Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela ja też poproszę o dopisanie nam imion: Filip i Jakub:) Data wg usg niby 27.04 ale pewnie będzie duuuużo wcześniej więc na razie nie ma co zmieniać
Jesteśmy po usg i chłopcy mają się świetnie! Razem mają już prawie 2 kg!!! Szyjka dłuuuuga 45mm zamknięta więc na porodówkę się nie wybieram
Gratuluję pozostałym udanych wizyt. Militta i Sylvia ciesze się że u Was się uspokoiłoweronika86, iwonka1077, Angela89, CzaryMary, Fasia, sylvia007, Ida, KasiaKwiatek, Krysti, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:macie racje tak zrobie, wypilam meliske co by malutkiej nie denerwowac bo sie rozszalala biedulka z moich nerwow...patryk kazal mi nie odczytywac smsow d nich i maili tylko dawac jemu, on sie tym zajmie...ja juz sie odcinam..dla meza to chleb powszedni no oni tak od zawsze maja..dla mnie to porazka, nie umie sobie radzic z takim rzeczami..jestem logikiem a to po prostu logiczne nie jest! dobra ni smece wam juz
maz stwierdzil i syn ze chcialam ich otruc u czyham na ich majatek hahahaha bigosem!!!
a mi sie wydawal dobry...chyba ciut za kwasny hahajajahahah
Pewnie kochana musisz odciąć się od toksycznych sytuacji. Kasia ma racje że teściowa jest współuzależniona. Najważniejsze że mąż bierze wszystko w swoje recę i on się tym zajmie, że też widzi problem. Na bigos polecam trochę cukru jak za kwaśnyweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:A ja robię malinowe lustro ciasto jak skończę i mi ładnie stężeje to focie dam jutro na śniadanie
Mary twój dzidek też patrzę spory to pocieszające ze nie jestem sama,a u mnie łożysko też drugi stopień już
Ja nawet fotki nie zdarzyłam zrobićiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Pewnie kochana musisz odciąć się od toksycznych sytuacji. Kasia ma racje że teściowa jest współuzależniona. Najważniejsze że mąż bierze wszystko w swoje recę i on się tym zajmie, że też widzi problem. Na bigos polecam trochę cukru jak za kwaśny
juz myslalam ze musze wyrzuci a caly gar zrobilam
chyba bede miec zgage
-
weronika86 wrote:ewelcia super wiadomosci
iwona narobilas mi ochoty na maliny!!!! on babo niedobra! kasia ja juz mam plan porodu
Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:A ja robię z truskawkami miałam akurat mrożone
ale oo truskawkach mam straszne orzeboje od pierwszych tygodni ciazy i po czeresniach..w sumie po kazdych owocach mega czerwonych, bordowych...nie wiem dlaczego..ale wystarcza 2,3 kawaleczki a ja wymiotuje dalej niz widze! ale ochote na nie mam
haha ja nakupilam dzisiaj strasznie duze owocow na soki..oczywiscie standardowo 3kg marchwi
3kg jablek, 1kg cytryn, 2kg pomaranczy, grejfruty i melony..aha i buraki czerwone
no strasznie mi sie sokow chce
iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ooo dziekuje za rady
juz myslalam ze musze wyrzuci a caly gar zrobilam
chyba bede miec zgage
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Sernik gotowy
właśnie stygnie! Dziś nie wypłynął, bo znalazłam większą blachę
)))
ja jutro ciasto z owocam zrobie, z jablkami tez mega szybkie
w sumie kazdy owoc mozna nalozyc, nawet z puszki..poznajdowalam takie perelki w sieci i piprobowalam
iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Tak cukier i ją bym jeszcze śliwki suszone dodała. O Werka jakbyś bliżej mieszkała to już bym u Ciebie była na tym bigosie
hahaha szkoda ze nie mam was wszystkich blizej...ale cos sie wymysli
sliwki suszone tez mam, pokombinuje
dziekuje
sylvia007, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Godzinke was nadrabialam... Dzisiaj dalyscie czadu! Z tego wszystkiego nie pamietam co miałam pisać...
FASIA brzuch -wow! Widzę 2 duze cycki i mały tyłek, majtek takich nie mam
NATT śliczny zgrabniutki brzuszek!!!
RUDZIA fajna "szmatka"
MILITKA mam nadzieje ze wszystko ok... Jak nie piszesz to pewnie IP i niedługo nas uspokoisz.
HANECZKA to zielone cos skradło mi serce... To bedzie pierwsza słodka rzecz po porodzie jaka zrobię i zjem, nie ukrywam ze byc moze sama z nikim sie nie podzielępóki co marchewkowego suchara jem
KASIAB 90% ze ja swojego bobo szczepić nie bede. Temat nie poruszam na nowojesli zmienię decyzje to tylko podstawowe "obowiązkowe" szczepienia, na pewno nie skojarzone.
EWELCIA wozek rewelacja, i jednego możesz byc pewna, żadna kwietniowkach takiego nie ma!!!
ANGELA lista bonita!
Cos jeszcze miałam pisać, nie pamietam co...
A u mnie: samopoczucie lepsze, juz nie bede wam marudzićw nocy zaczęły sie skurcze, sa dość silne, naliczyłam do tej pory 8. Ale nieregularne, nie panikuje
w środę USG, teraz co 2 tygodnie juz
I jeszcze mały szok dzisiaj! Po obiadku spaghetti, nie pierwszy raz podczas diety, cukier 260! Po 5 minutach 273... Dobrze ze w piątek do diabetologa, jyz chyba chce ta insulinę bo zawału dostane nast razem przy takim poziomie.
A tak poza tym wszystko ok, popłakałam sie ze śmiechu -przy śmiechu wyszedł mi tak mocno pępek a brzuch sie zrobił w stozek, a mój 9-latek patrzył z przerażeniem na pępek i to pytanie: mami! Co to?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny