Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Kolegi żona po in vitro urodziła w 27tc martwe dziecko. Teraz jest w ciężkim stanie z zakażeniem wewnątrzmacicznym. W środę pogrzeb małej Natalki. 3 lata temu na usg genetycznym wyszło, że dziecko nie ma mózgu, tak strasznie się cieszyli z Natalki, a tu taka tragedia. Życie jest niesprawiedliwe
na pewne rzeczy jednak czlowiek nie ma wpływu........ -
liloe wrote:ja nie jestem w stanie się nawet odezwać, nie czuję się na siłach na konfrontację. Co ja im niby mogłabym powiedzieć...ja już po 2 melisach, muszę się pozbierać bo czuję się fatalnie a Ala to czuje
-
nick nieaktualny
-
Ja tam jeszcze nic nie wiem goni jak w szpitalu bo szkole mam 28go lutego, a z położna plan bede obgadywać dopiero w 36tyg!
Za to kupiłam sobie zestaw płyt do hipno-rodzenia:)))bede sie sama hipnotyzować w domu:))weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ida to fajnie macie z tym jedzeniem bo u nas nie pozwalają jest nic, ewentualnie troszkę wody ale tyle żeby usta zmoczyc
nie wiem dlaczego. Ja podczas porodu to myślałam, że z pragnienia padne
Lwica lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ja tam jeszcze nic nie wiem goni jak w szpitalu bo szkole mam 28go lutego, a z położna plan bede obgadywać dopiero w 36tyg!
Za to kupiłam sobie zestaw płyt do hipno-rodzenia:)))bede sie sama hipnotyzować w domu:))masz jakis link do tego? ja tez chce
-
weronika86 wrote:po to zeby kobieta niedaj boze sie im nie zesiusiala czy skupkala..mi przy 36hr nawet z nawilzaniem ust bylo ciezko nic nie pic i nie jesc! pytalam tu w uk o to polozna i mozemy jesc i pic ile nam bedzie potrzeba i ze takie niespodzianki sa norma fizjologiczna w trakcie porodu!
Mam nadzieję, że to się zmieniłojeść nie musze ale pragnienie podczas porodu jest przeogromne
-
weronika86 wrote:lwica poka poka
masz jakis link do tego? ja tez chce
Weroniko kupiłam sobie zestaw płyt Maggie Howell pionierka z hypno-birth
Płyty to - 1. Przygotowanie do porodu,CD do hypno i książka, 2 muzyka relaksacyjna do porodu i 3 post natal hypno-terapia -czyli jak sobie radzić z baby blues, breastfeeding i inne...
Jak bede miała czas to postaram sie wsadzić jakieś fotki z IPada to trudno:))
weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ale za oknem biało! Nic tylko iść na spacer albo pojechać na snowboard.. Moze za rok
Angela mam nadzieje, ze zasnela. Wizyty to sama przyjemność wiec no stress!
Liloe straszna historia.. Aż nie wiem co napisać
Weronika no cóż mogę napisać.. Tak znowu zrobiłam Twój serniktym razem dałam pół szklanki cukru i większą blachę. Jest pyyyszny
Robotka prosimy o aktualizację naszej listy na pierwszej stronie wg listy, która zrobiła Angela na stronie 2301
Najprościej przenieść się na daną stronę zmieniając nr na gorze w pasku gdzie jest wpisany adres. Wystarczy na końcu podmienić cyfry ze strony na której jesteśmy na ta na którą chcemy się przenieść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 07:12
weronika86, KasiaKwiatek, haneczka, Eweliśka, Robotka1, iwonka1077, Angela89 lubią tę wiadomość