X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    HAnia gratulacje 30go <3

Dziękuję :D Życzę udanego USG i pysznej kawki. :)

Fasia, a Ty co z tym sernikiem? :) Nadrabiasz kilogramy do koszuli? :P Kiedy będą te nowe, bo czekam na relację? Póki co nie zamówiłam jeszcze. ;)

Malinka, gratuluję 32 tyg.:)

Wercia, solidaryzuję się endokrynologicznie dzisiaj. :)

Czary Mary, Guten Tag :)

Krysti, weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! KRYSTI, HANECZKA, WERONIKA i ANGELA powodzenia na dzisiejsxych wszelakich wizytach :)

MALINKA widziałam foto na FB :) super brzucholek!!!

WERONIKA ależ rodzinka toksyczna! Odciąć teściów porządnymi nożycami! I adios!

LILOE kurxze nie znam ludzi a sie przejęłam :( smutne to :(

MARY jak mozna skraść Ci jedno serce..? Widzę ze masz 2, właściwie to naprawdę i w przenosić :)

IDA informacje jak zawsze obszerne i pomocne, dziękuje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:31

haneczka, Krysti, weronika86, Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-) zaraz wycieczka do lekarza po zwolnienie, Haneczka też jeżdżę samochodem, ja lubię i będę dalej, ale fakt jak ślisko to ostrożnie i jeszcze to skrobanie...

Liloe makabryczna historia, chyba w ogóle nie powinni do Ciebie przychodzić i opowiadać szczegóły...wiadomo poinformować bo i tak dochodzą złe informacje, ale bezpośrednie spotkanie i styczność z cierpieniem w Twoim stanie...
    Mary spoko ciasto i tak będzie pycha!

Polarisa... Mikołaj...to już trzeci u nas na forum...jestem zazdrosna w imieniu mojego synka :-P ;-) :-D

haneczka, weronika86, CzaryMary, Angela89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:31

Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gosha :) Jak tam w Hiszpanii? Śnieżek? :D

idę się ubierać, bo szeka mnie odśnieżanie mojego rumaka. :) I nikt mi nie napisał, czy wolno mi jeszcze autem jeździć. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje za wsparcie :) co ja bym bez was zrobila :) słoneczka <3

Gosha, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Taka sytuacja u nas z rana :)

Spaliłam!!!!!!!!!!!!!! :/

7b83fb185e801259med.jpg
    Nawet spalone smacznie wygladajà :) mniam mniam :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, można na Ciebie liczyć :P I nawet mi pasuje to, co napisałaś. :)

Ja jak byłam mała to się wkurzałam, że ktoś ma na imię tak jak ja :P A to była rzadkość wtedy. Teraz Hań jest od groma. ;)

Ida, może nie Pulizera, ale "wydamy Cię" jak będzie tego więcej i ofiarujemy bellybestfriend dla potomnych :D

Gosha, CzaryMary, KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Taka sytuacja u nas z rana :)

Spaliłam!!!!!!!!!!!!!! :/

7b83fb185e801259med.jpg

Ja bym wciągnęła nawet to co się lekko przypiekło:D

weronika86 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Ida i u nas też dają tetrę na dzień dobry, ale ja biorę newborny i na nich będę jechać od początku :) A jak nie daj Boże ta słodka mała dupcia się zaczerwieni od tych wysterylizowanych szpitalnych pieluch? :)

Dobra, spadam, bo nie zdążę :)

Ida lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Cześć Mamuśki :)

No i doczekałam się swojego 30 tygodnia! :)

Śniło mi się dzisiaj, że w nocy spadł taki śnieg, że zasypał okna po 1 piętro.;) Wstaję rano, a za oknem faktycznie kupa śniegu. :) Plus dla mojej siostrzenicy- może ulepimy bałwana w czwartek. Minus dla mnie- jadę dziś do Wrocławia autem, a rano 2 samochody na trasie leżały w rowie. Boooojęęęę się! :)

Właściwie to już chyba nie powinnam jeździć autem, co?

Wybieram się do Endokrynologa to podpytam też o to TSH w 3 trym. :)
    haneczka niby na necie masz informacje,ze od 30tyg juz bron boze nie wolno prowadzic..ale u nas tylko ja prowadze, inaczej do pracy sie nie dostaniemy..jezdze, ale staram sie nigdy nie jechac zbyt szybko i staram sie byc bardzoo uwazna..w snieg i noc? i ciaza? tez bym sie jednak bala.
    czary sernik dobry :D teraz ostudz i kilkagodzin do lodowki

CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Cześć Gosha :) Jak tam w Hiszpanii? Śnieżek? :D

idę się ubierać, bo szeka mnie odśnieżanie mojego rumaka. :) I nikt mi nie napisał, czy wolno mi jeszcze autem jeździć. :P
    Taaaa, śnieżek.... Od tylu lat jak tu mieszkań spadł raz 5 lat temu az datę zapamiętałam 8 marca-dzień kobiet. Mój synal wyszedł na dwór i płakał bo nue wiedział CO TO! Oczywiście w trampkach bo innych butów cieplejszych nie miał... Przemoczony wrócił, zapłakany ;) jeszcze zdąży sie przekonać w Polsce co to kulig i bałwan! Hihi!

weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wezme newborny i moze ze 2 swoje pieluszki...ja cie sune zaczynam sie bac :D to juz tak malo czasu...jutro nam stuknie 31tc i bedzie 69 dni do porodu, do terminu :D ja cie sune :D

haneczka lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybkie dzień dobry i uciekam do lekarza. ;)
    Niestety nie na usg a na badanie siurkow, ciśnienia i posłuchać serducha bobasa. ;)

Zajrzę później. :*

weronika86, Gosha, CzaryMary, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:32

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Taaaa, śnieżek.... Od tylu lat jak tu mieszkań spadł raz 5 lat temu az datę zapamiętałam 8 marca-dzień kobiet. Mój synal wyszedł na dwór i płakał bo nue wiedział CO TO! Oczywiście w trampkach bo innych butów cieplejszych nie miał... Przemoczony wrócił, zapłakany ;) jeszcze zdąży sie przekonać w Polsce co to kulig i bałwan! Hihi!
    u mnie psy nie chcialy wogole na podworko a jak mlody z kolegami pobiegli na snieg to wrocil o 40kg ciezszy! wszystko mokre...na dupie sie slizgali :D

Gosha lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Polarisa90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzień dobry:-) zaraz wycieczka do lekarza po zwolnienie, Haneczka też jeżdżę samochodem, ja lubię i będę dalej, ale fakt jak ślisko to ostrożnie i jeszcze to skrobanie...

Liloe makabryczna historia, chyba w ogóle nie powinni do Ciebie przychodzić i opowiadać szczegóły...wiadomo poinformować bo i tak dochodzą złe informacje, ale bezpośrednie spotkanie i styczność z cierpieniem w Twoim stanie...
    Mary spoko ciasto i tak będzie pycha!

Polarisa... Mikołaj...to już trzeci u nas na forum...jestem zazdrosna w imieniu mojego synka :-P ;-) :-D

hehehe wiem własnie ale u mnie od samego poczatku mial byc Mikolaj:) coraz popularniejsze staje sie to imie:D

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    haneczka niby na necie masz informacje,ze od 30tyg juz bron boze nie wolno prowadzic..ale u nas tylko ja prowadze, inaczej do pracy sie nie dostaniemy..jezdze, ale staram sie nigdy nie jechac zbyt szybko i staram sie byc bardzoo uwazna..w snieg i noc? i ciaza? tez bym sie jednak bala.
    czary sernik dobry :D teraz ostudz i kilkagodzin do lodowki

Nie sądzę żeby któras z nas co go piekła czekała aż w lodówce przestygnie:P mój parował jeszcze jak się rzuciłam na niego

weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po scanie usg wszystko super wody wzrosly sporo przez tydzień:) Ignas byl ulozony inaczej teraz bylo latwiej zmierzyć :)jestem Happy <3 synus aktywny ruszal siè fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:51

Ida, Eweliśka, weronika86, KasiaKwiatek, CzaryMary, haneczka, MartaAlvi, Fasia, Agusiek89, Ewelcia, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:32

weronika86, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość

‹‹ 2279 2280 2281 2282 2283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ