X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    HAnia gratulacje 30go <3

Dziękuję :D Życzę udanego USG i pysznej kawki. :)

Fasia, a Ty co z tym sernikiem? :) Nadrabiasz kilogramy do koszuli? :P Kiedy będą te nowe, bo czekam na relację? Póki co nie zamówiłam jeszcze. ;)

Malinka, gratuluję 32 tyg.:)

Wercia, solidaryzuję się endokrynologicznie dzisiaj. :)

Czary Mary, Guten Tag :)

Krysti, weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! KRYSTI, HANECZKA, WERONIKA i ANGELA powodzenia na dzisiejsxych wszelakich wizytach :)

MALINKA widziałam foto na FB :) super brzucholek!!!

WERONIKA ależ rodzinka toksyczna! Odciąć teściów porządnymi nożycami! I adios!

LILOE kurxze nie znam ludzi a sie przejęłam :( smutne to :(

MARY jak mozna skraść Ci jedno serce..? Widzę ze masz 2, właściwie to naprawdę i w przenosić :)

IDA informacje jak zawsze obszerne i pomocne, dziękuje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:31

haneczka, Krysti, weronika86, Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-) zaraz wycieczka do lekarza po zwolnienie, Haneczka też jeżdżę samochodem, ja lubię i będę dalej, ale fakt jak ślisko to ostrożnie i jeszcze to skrobanie...

Liloe makabryczna historia, chyba w ogóle nie powinni do Ciebie przychodzić i opowiadać szczegóły...wiadomo poinformować bo i tak dochodzą złe informacje, ale bezpośrednie spotkanie i styczność z cierpieniem w Twoim stanie...
    Mary spoko ciasto i tak będzie pycha!

Polarisa... Mikołaj...to już trzeci u nas na forum...jestem zazdrosna w imieniu mojego synka :-P ;-) :-D

haneczka, weronika86, CzaryMary, Angela89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:31

Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gosha :) Jak tam w Hiszpanii? Śnieżek? :D

idę się ubierać, bo szeka mnie odśnieżanie mojego rumaka. :) I nikt mi nie napisał, czy wolno mi jeszcze autem jeździć. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje za wsparcie :) co ja bym bez was zrobila :) słoneczka <3

Gosha, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Taka sytuacja u nas z rana :)

Spaliłam!!!!!!!!!!!!!! :/

7b83fb185e801259med.jpg
    Nawet spalone smacznie wygladajà :) mniam mniam :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, można na Ciebie liczyć :P I nawet mi pasuje to, co napisałaś. :)

Ja jak byłam mała to się wkurzałam, że ktoś ma na imię tak jak ja :P A to była rzadkość wtedy. Teraz Hań jest od groma. ;)

Ida, może nie Pulizera, ale "wydamy Cię" jak będzie tego więcej i ofiarujemy bellybestfriend dla potomnych :D

Gosha, CzaryMary, KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Taka sytuacja u nas z rana :)

Spaliłam!!!!!!!!!!!!!! :/

7b83fb185e801259med.jpg

Ja bym wciągnęła nawet to co się lekko przypiekło:D

weronika86 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Ida i u nas też dają tetrę na dzień dobry, ale ja biorę newborny i na nich będę jechać od początku :) A jak nie daj Boże ta słodka mała dupcia się zaczerwieni od tych wysterylizowanych szpitalnych pieluch? :)

Dobra, spadam, bo nie zdążę :)

Ida lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Cześć Mamuśki :)

No i doczekałam się swojego 30 tygodnia! :)

Śniło mi się dzisiaj, że w nocy spadł taki śnieg, że zasypał okna po 1 piętro.;) Wstaję rano, a za oknem faktycznie kupa śniegu. :) Plus dla mojej siostrzenicy- może ulepimy bałwana w czwartek. Minus dla mnie- jadę dziś do Wrocławia autem, a rano 2 samochody na trasie leżały w rowie. Boooojęęęę się! :)

Właściwie to już chyba nie powinnam jeździć autem, co?

Wybieram się do Endokrynologa to podpytam też o to TSH w 3 trym. :)
    haneczka niby na necie masz informacje,ze od 30tyg juz bron boze nie wolno prowadzic..ale u nas tylko ja prowadze, inaczej do pracy sie nie dostaniemy..jezdze, ale staram sie nigdy nie jechac zbyt szybko i staram sie byc bardzoo uwazna..w snieg i noc? i ciaza? tez bym sie jednak bala.
    czary sernik dobry :D teraz ostudz i kilkagodzin do lodowki

CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Cześć Gosha :) Jak tam w Hiszpanii? Śnieżek? :D

idę się ubierać, bo szeka mnie odśnieżanie mojego rumaka. :) I nikt mi nie napisał, czy wolno mi jeszcze autem jeździć. :P
    Taaaa, śnieżek.... Od tylu lat jak tu mieszkań spadł raz 5 lat temu az datę zapamiętałam 8 marca-dzień kobiet. Mój synal wyszedł na dwór i płakał bo nue wiedział CO TO! Oczywiście w trampkach bo innych butów cieplejszych nie miał... Przemoczony wrócił, zapłakany ;) jeszcze zdąży sie przekonać w Polsce co to kulig i bałwan! Hihi!

weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wezme newborny i moze ze 2 swoje pieluszki...ja cie sune zaczynam sie bac :D to juz tak malo czasu...jutro nam stuknie 31tc i bedzie 69 dni do porodu, do terminu :D ja cie sune :D

haneczka lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybkie dzień dobry i uciekam do lekarza. ;)
    Niestety nie na usg a na badanie siurkow, ciśnienia i posłuchać serducha bobasa. ;)

Zajrzę później. :*

weronika86, Gosha, CzaryMary, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:32

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Taaaa, śnieżek.... Od tylu lat jak tu mieszkań spadł raz 5 lat temu az datę zapamiętałam 8 marca-dzień kobiet. Mój synal wyszedł na dwór i płakał bo nue wiedział CO TO! Oczywiście w trampkach bo innych butów cieplejszych nie miał... Przemoczony wrócił, zapłakany ;) jeszcze zdąży sie przekonać w Polsce co to kulig i bałwan! Hihi!
    u mnie psy nie chcialy wogole na podworko a jak mlody z kolegami pobiegli na snieg to wrocil o 40kg ciezszy! wszystko mokre...na dupie sie slizgali :D

Gosha lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Polarisa90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzień dobry:-) zaraz wycieczka do lekarza po zwolnienie, Haneczka też jeżdżę samochodem, ja lubię i będę dalej, ale fakt jak ślisko to ostrożnie i jeszcze to skrobanie...

Liloe makabryczna historia, chyba w ogóle nie powinni do Ciebie przychodzić i opowiadać szczegóły...wiadomo poinformować bo i tak dochodzą złe informacje, ale bezpośrednie spotkanie i styczność z cierpieniem w Twoim stanie...
    Mary spoko ciasto i tak będzie pycha!

Polarisa... Mikołaj...to już trzeci u nas na forum...jestem zazdrosna w imieniu mojego synka :-P ;-) :-D

hehehe wiem własnie ale u mnie od samego poczatku mial byc Mikolaj:) coraz popularniejsze staje sie to imie:D

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    haneczka niby na necie masz informacje,ze od 30tyg juz bron boze nie wolno prowadzic..ale u nas tylko ja prowadze, inaczej do pracy sie nie dostaniemy..jezdze, ale staram sie nigdy nie jechac zbyt szybko i staram sie byc bardzoo uwazna..w snieg i noc? i ciaza? tez bym sie jednak bala.
    czary sernik dobry :D teraz ostudz i kilkagodzin do lodowki

Nie sądzę żeby któras z nas co go piekła czekała aż w lodówce przestygnie:P mój parował jeszcze jak się rzuciłam na niego

weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po scanie usg wszystko super wody wzrosly sporo przez tydzień:) Ignas byl ulozony inaczej teraz bylo latwiej zmierzyć :)jestem Happy <3 synus aktywny ruszal siè fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:51

Ida, Eweliśka, weronika86, KasiaKwiatek, CzaryMary, haneczka, MartaAlvi, Fasia, Agusiek89, Ewelcia, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:32

weronika86, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość

‹‹ 2279 2280 2281 2282 2283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ