Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:HAnia gratulacje 30go
DziękujęŻyczę udanego USG i pysznej kawki.
Fasia, a Ty co z tym sernikiem?Nadrabiasz kilogramy do koszuli?
Kiedy będą te nowe, bo czekam na relację? Póki co nie zamówiłam jeszcze.
Malinka, gratuluję 32 tyg.
Wercia, solidaryzuję się endokrynologicznie dzisiaj.
Czary Mary, Guten TagKrysti, weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! KRYSTI, HANECZKA, WERONIKA i ANGELA powodzenia na dzisiejsxych wszelakich wizytach
MALINKA widziałam foto na FBsuper brzucholek!!!
WERONIKA ależ rodzinka toksyczna! Odciąć teściów porządnymi nożycami! I adios!
LILOE kurxze nie znam ludzi a sie przejęłamsmutne to
MARY jak mozna skraść Ci jedno serce..? Widzę ze masz 2, właściwie to naprawdę i w przenosić
IDA informacje jak zawsze obszerne i pomocne, dziękuje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:31
haneczka, Krysti, weronika86, Ida, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-) zaraz wycieczka do lekarza po zwolnienie, Haneczka też jeżdżę samochodem, ja lubię i będę dalej, ale fakt jak ślisko to ostrożnie i jeszcze to skrobanie...
Liloe makabryczna historia, chyba w ogóle nie powinni do Ciebie przychodzić i opowiadać szczegóły...wiadomo poinformować bo i tak dochodzą złe informacje, ale bezpośrednie spotkanie i styczność z cierpieniem w Twoim stanie...
Mary spoko ciasto i tak będzie pycha!
Polarisa... Mikołaj...to już trzeci u nas na forum...jestem zazdrosna w imieniu mojego synkahaneczka, weronika86, CzaryMary, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia, można na Ciebie liczyć
I nawet mi pasuje to, co napisałaś.
Ja jak byłam mała to się wkurzałam, że ktoś ma na imię tak jak jaA to była rzadkość wtedy. Teraz Hań jest od groma.
Ida, może nie Pulizera, ale "wydamy Cię" jak będzie tego więcej i ofiarujemy bellybestfriend dla potomnych
Gosha, CzaryMary, KasiaKwiatek, Ida lubią tę wiadomość
-
Aaaa Ida i u nas też dają tetrę na dzień dobry, ale ja biorę newborny i na nich będę jechać od początku
A jak nie daj Boże ta słodka mała dupcia się zaczerwieni od tych wysterylizowanych szpitalnych pieluch?
Dobra, spadam, bo nie zdążęIda lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Cześć Mamuśki
No i doczekałam się swojego 30 tygodnia!
Śniło mi się dzisiaj, że w nocy spadł taki śnieg, że zasypał okna po 1 piętro.Wstaję rano, a za oknem faktycznie kupa śniegu.
Plus dla mojej siostrzenicy- może ulepimy bałwana w czwartek. Minus dla mnie- jadę dziś do Wrocławia autem, a rano 2 samochody na trasie leżały w rowie. Boooojęęęę się!
Właściwie to już chyba nie powinnam jeździć autem, co?
Wybieram się do Endokrynologa to podpytam też o to TSH w 3 trym.
czary sernik dobryteraz ostudz i kilkagodzin do lodowki
CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Cześć Gosha
Jak tam w Hiszpanii? Śnieżek?
idę się ubierać, bo szeka mnie odśnieżanie mojego rumaka.I nikt mi nie napisał, czy wolno mi jeszcze autem jeździć.
jeszcze zdąży sie przekonać w Polsce co to kulig i bałwan! Hihi!
weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Taaaa, śnieżek.... Od tylu lat jak tu mieszkań spadł raz 5 lat temu az datę zapamiętałam 8 marca-dzień kobiet. Mój synal wyszedł na dwór i płakał bo nue wiedział CO TO! Oczywiście w trampkach bo innych butów cieplejszych nie miał... Przemoczony wrócił, zapłakany
jeszcze zdąży sie przekonać w Polsce co to kulig i bałwan! Hihi!
Gosha lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Dzień dobry:-) zaraz wycieczka do lekarza po zwolnienie, Haneczka też jeżdżę samochodem, ja lubię i będę dalej, ale fakt jak ślisko to ostrożnie i jeszcze to skrobanie...
Liloe makabryczna historia, chyba w ogóle nie powinni do Ciebie przychodzić i opowiadać szczegóły...wiadomo poinformować bo i tak dochodzą złe informacje, ale bezpośrednie spotkanie i styczność z cierpieniem w Twoim stanie...
Mary spoko ciasto i tak będzie pycha!
Polarisa... Mikołaj...to już trzeci u nas na forum...jestem zazdrosna w imieniu mojego synka
hehehe wiem własnie ale u mnie od samego poczatku mial byc Mikolaj:) coraz popularniejsze staje sie to imie:D
-
weronika86 wrote:haneczka niby na necie masz informacje,ze od 30tyg juz bron boze nie wolno prowadzic..ale u nas tylko ja prowadze, inaczej do pracy sie nie dostaniemy..jezdze, ale staram sie nigdy nie jechac zbyt szybko i staram sie byc bardzoo uwazna..w snieg i noc? i ciaza? tez bym sie jednak bala.
czary sernik dobryteraz ostudz i kilkagodzin do lodowki
Nie sądzę żeby któras z nas co go piekła czekała aż w lodówce przestygnie:P mój parował jeszcze jak się rzuciłam na niegoweronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz po scanie usg wszystko super wody wzrosly sporo przez tydzień
Ignas byl ulozony inaczej teraz bylo latwiej zmierzyć :)jestem Happy
synus aktywny ruszal siè fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:51
Ida, Eweliśka, weronika86, KasiaKwiatek, CzaryMary, haneczka, MartaAlvi, Fasia, Agusiek89, Ewelcia, iwonka1077 lubią tę wiadomość