X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :) ja juz wstaje zaraz prysznic i szpital usg i spodkanko z lekarzem :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozpieszczają mnie w tej Szkocji :)po szpitalu spodkanie z kolezanką na ciacho i kawe w restauracji mmmmm:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 07:19

KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica chcesz w hipnozie rodzic ,w pl w zielonej gorze lekarz sposuje takie metody na pacjentkach i jest to bardzo dobre :) bolu nie czuje się,tu w uk tez znane Księzna kate tak rodzila :) synka

Gosha lubi tę wiadomość

• Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dopiszcie u mnie bedzie Mikołaj:)

Krysti, Lali, weronika86, Gosha, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego Dnia kobietki :) :*

Lali, Anka1501, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i dobranoc :P
    Wstalam i idę spać dalej :)

Krysti, weronika86, Gosha, KasiaKwiatek, misia83, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Anka dobranoc :)
    Angela rozumiem Twoje obawy, sama tez mam takie mysli jak sie w nocy obudze :) ale wiadomo, ze damy rade!
    Ja wlasnie poje kawke i zajadam rogaliki z lukrem i nadzieniem rozanym :)
    Krysti powodzenia na wizycie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:17

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez chce rogalika!!!! ja mam dzisiaj wizyte o 10.20 w szpitalu z endo...cukier ok to ja nie wiem czy isc na te wizytewogole..nie lubie tej baby :D musze podleciec jeszcze do sadu...ale mi sie nie chce :D do pracy dopiero na godz 17.00 wiec luz :D
    witam witam z rana :D

Gosha, Lali lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 32tc dla wszystkich słodka chałeczka z jogurtem. :D

Ida, weronika86, CzaryMary, Rudzia, Gosha, KasiaKwiatek, haneczka, liloe, MartaAlvi, Fasia, Agusiek89, sylvia007, Ewelcia lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonjour:)

Krysti - powodzenia na wizycie
    Lali - smacznego :)
    Werka - idz, idz do tej endo. ślubu z nią brac nie będziesz ;)
    Polarisa - piekne imię dla synalka. Wpadaj do nas częściej :)

U mnie już serniczek Werki że tak powiem "dochodzi",mięsko na burgery przygotowane, pranko wstawione. W planach prasowanie, ale chyba już mi się nie chce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 08:40

Krysti, Polarisa90, Gosha, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka gratuluje 32 tc!!!!!!!!!!!!!wow!!! 32tc!!! ale wy mi robicie zachcianki!!!!

malinka1984, Anka1501, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Bonjour:)

Krysti - powodzenia na wizycie
    Lali - smacznego :)
    Werka - idz, idz do tej endo. ślubu z nią brac nie będziesz ;)

U mnie już serniczek Werki że tak powiem "dochodzi",mięsko na burgery przygotowane, pranko wstawione. W planach prasowanie, ale chyba już mi się nie chce :)
    wiem, wiem przeciez pojde..pomarudzic nie wolno... :D :D :D smacznego z moim sernikiem! :D no i wyczerpalas zapas ciazowej energii juz z rana!!!!!!! :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wczoraj malzonek caly wieczor przytulal brzuchaska :D a mala zasadzila mu kopa i uciekla..moja dziewcznka :D

CzaryMary, haneczka, Gosha, KASIAB, Ida, Anka1501, misia83, Fasia, Angela89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    wiem, wiem przeciez pojde..pomarudzic nie wolno... :D :D :D smacznego z moim sernikiem! :D no i wyczerpalas zapas ciazowej energii juz z rana!!!!!!! :D

marudzić wolno, baaaa nawet wskazane. Kto nie jak my, mamy do tego pełne prawo :)

taaaaa z tą energią u mnie to ... żarło, żarło i ...zdechło.

KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    marudzić wolno, baaaa nawet wskazane. Kto nie jak my, mamy do tego pełne prawo :)

taaaaa z tą energią u mnie to ... żarło, żarło i ...zdechło.
    hahha zarlo iz dechlo- dobre :D to moze zatankuj to dalej pozre? hahah
    cholera musze malego za 15min do szkoly zaiwezc..ale mi sie nie chce!!!!!!!!!choc energii mam duzo i badz tu madry.....czyli jakby tu opisac mojstan? ZRE ZRE ALE LEDWO DYCHA ( JESZCZE NIE ZDECHLO ) hahaha :D :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamuśki :)

No i doczekałam się swojego 30 tygodnia! :)

Śniło mi się dzisiaj, że w nocy spadł taki śnieg, że zasypał okna po 1 piętro.;) Wstaję rano, a za oknem faktycznie kupa śniegu. :) Plus dla mojej siostrzenicy- może ulepimy bałwana w czwartek. Minus dla mnie- jadę dziś do Wrocławia autem, a rano 2 samochody na trasie leżały w rowie. Boooojęęęę się! :)

Właściwie to już chyba nie powinnam jeździć autem, co?

Wybieram się do Endokrynologa to podpytam też o to TSH w 3 trym. :)

Krysti, CzaryMary, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86, misia83, Fasia, Agusiek89, Angela89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAnia gratulacje 30go <3

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka sytuacja u nas z rana :)

Spaliłam!!!!!!!!!!!!!! :/

7b83fb185e801259med.jpg

Krysti, haneczka, KasiaKwiatek, Ida, Gosha, weronika86, Eweliśka, natt, Robotka1, Lali, misia83, Fasia, Agusiek89, Ewelcia, Angela89 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe- Boże! straszna tragedia:( Postaraj się tylko Alcię uchronić przed stresem :(
    Ida- świetny artykuł :)
    Dodam ze swojej szkoły rodzenia, że jak dostaniemy regularnych skurczów to poleca się, żeby zrobić ciepłą kąpiel. Ona często wygasza skurcze, co oznacza, że nie były one porodowe i zaoszczędzi nam fatygi do szpitala. :)
    Oraz to, że jak wody odejdą (czyste), to na spokojnie należy się wykąpać , zjeść coś i dopiero jechać. Położna podkreślała, żeby zjeść, bo rodzi się nieraz o bardzo różnych porach, wydatek energetyczny podczas porodu wynosi tyle co przejście 50km maratonu (!!!) , a śniadanie szpitalne serwują przeważnie dopiero ok. 9 rano. :)
    Dodam jeszcze, że do torby warto zabrać 1 dużą butelkę wody i jedną małą taką z dziubkiem. :) Panowie będą przelewać, a nam będzie wygodniej popijać podczas maratonu. :)
    Aaa i szpitalne pieluszki tetrowe są odkażane mocnymi środkami, dlatego jak zaobserwujemy, że nasze maleństwo dostaje czerwonych wypieków z krostkami na buzi, to znaczy, że się uczula i lepiej stosować własne pieluszki tetrowe. Dlatego warto zabrać ich kilka do torby szpitalnej.
    Moja położna polecała podzielić rzeczy na 2 torby. 1. torba do porodu, czyli ta stara koszula, woda, jedzonko, kapcie, przybory hig. itp. A 2. torba już na oddział noworodków, czyli rzeczy dla dzidzi (ubranka , pieluszki, itp) i mamy (sexi koszule :D ,wkładki laktacyjne, podkłady gin. itp.)

Ida, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Taka sytuacja u nas z rana :)

Spaliłam!!!!!!!!!!!!!! :/

7b83fb185e801259med.jpg
    Nie jest tak źle :) sernik zawsze taki wychodzi na wierzchu :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

‹‹ 2278 2279 2280 2281 2282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ