X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Nikt Ci nie zabroni! :) Ale nawet ja, jako szalony kierowca, który zawsze mam za ciężką nogę, który uwielbia jeździć autem i który uważa, że robi to dobrze nie polecałabym jazdy w taką pogodę... Jak nie muszę naprawdę to nie jadę.
    No i nie odśnieżam! Od czego jest mąż?! :P
    wlasnie tez jednak balabym sie w taka pogode...jednak mozliwosc wypadku nawet nie z wlasnej winy wzrasta..i to jeszcze w nocy, gdzie wszyscy maja oczy na zapalkach i widocznosc slaba.
    Natt powodzenia na badaniach..ja mam dzisiaj na 10.20, po wizycie cisne do sadu jeszcze i po zakupy..dzisiaj bedzie schabowy i frytki ( TAK TAK MY ZYDY TEZ LUBIMY SCHABIK ) :D :D :D hahhaa

Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No nie wiem,bo ostatnio nasze zimy wyglądają podobnie jak w Hiszpanii czy Włoszech... :D Śnieg to anomalia!
    w 2005 roku jak bylismy jeszcze we Wloszech, to jak woda pozamarzala na ilicach to wlosi wychodzili z aut i dotykali :D hahah smialam sie strasznie :D wiadomo,ze chodzi mi o poludnie, samo poldunie bo im blizej alp, austrii to wiadomo ze snieg to normalka.

Ida, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Juz po scanie usg wszystko super wody wzrosly sporo przez tydzień:) Ignas byl ulozony inaczej teraz bylo latwiej zmierzyć :)
    Krysti super kochana ze wporzadku z wodami, a jak maly jest ulozony wiesz moze?

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Nie sądzę żeby któras z nas co go piekła czekała aż w lodówce przestygnie:P mój parował jeszcze jak się rzuciłam na niego
    ale to sraczka murowana jak nic :D no i ostygniety z polewa to dopiero cos :D

CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    czary sernik dobry :D teraz ostudz i kilkagodzin do lodowki

hmmmm jakby tu powiedzieć myślałam że to sernik na gorąco, więc już go zeżarłam ;) do lodówki nie mam co włożyć...

Gosha - cholera, zrobię jeszcze raz i zapraszam do siebie na serducho :)

a tej jazdy samochodem to ja Wam ogromnie zazdroszczę... prawko mam od lat ale cholernie boję się jeździć :( ostatnio miewam z tego powodu mega doły, bo co ja zrobię jak się młody pojawi na świecie? autobusem do lekarza, do rodziców, gdziekolwiek? nie wyobrażam sobie tego. Chyba jakoś będę musiała się przemóc...

Gosha, Eweliśka, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa90 wrote:
    hehehe wiem własnie ale u mnie od samego poczatku mial byc Mikolaj:) coraz popularniejsze staje sie to imie:D
    Polarka u mnie też od początku :-) mój Kuba jeszcze dziecka nie było a już wiedział, że Miki będzie :-) ja sobie powymyslalam imiona dla dziewczynki...a i tak dupa z tego...a raczej fiutek :-P

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy:)

witamy się w 31 tygodniu:D

FASIA już uzupełniam listę:) dobrze że napisałaś to niedawno bo dalej się nie cofałam:) musiałabyś mi przypomnieć;)
    Angela dzięki za aktualizację:) przeniosę ją taką jaką Ty zrobilaś:)
    ja odkąd wpadam nieregularnie to wybaczcie ale nie jestem stanie nadrobić całej reszty;)

LILIOE :* trzymaj się kochana i nie stresuj się :*

IDA jak zawsze fajne info z SR:) u mnie dziś o porodach zabiegowych i cesarce:)

tak tak potwierdzam że jak się zaczną skurcze warto wziąć cieplejszą kąpiel-czytaj-gorącą nawet:) tak z pół godzinki posiedzieć:)
    w kąpieli zazwyczaj skurcze ustają ale jak wyjdziecie z wanny czy spod prysznica i wrócą to znaczy że to są te właściwe:)
    ja z tego skorzystałam:)

EJ co to za serca dwa:D haha:D właśnie mówiłam do męża że może bym coś upiekła i chyba stawiam dziś na babkę piaskową:D mniam mniam:D

Gratuluję pozytywnych wizyt:D ja mam swoją w piąteczek:) wtedy też muszę dowieźć L4 do pracy więc pewnie popołudnie zleci bo zaraz po pracy na SR ostatnią lece:)

KasiaKwiatek, Ida, CzaryMary, Krysti, weronika86, haneczka, malinka1984, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:32

weronika86, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na 11 mam spotkanie z taka babka jakby określić... Z opieki po polsku ;) bo teraz jsk urodzę to staniemy sie tak zwana familia numerosa czyli liczna rodzinka. 2+3, u bas 2+2 bedzie ale synek ze wzgl na schorzenie liczony jest podwójnie... Kurczę moze becikowe jakies chapne??? Fajnie by było :) muszę sie dowiedzieć jakie będziemy mieli rodzinne przywileje oprócz tanich biletów i wejściówek :)

Ida, KasiaKwiatek, CzaryMary, weronika86, Eweliśka, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Krysti super kochana ze wporzadku z wodami, a jak maly jest ulozony wiesz moze?
    Dupcią :) nadal

weronika86 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Nikt Ci nie zabroni! :) Ale nawet ja, jako szalony kierowca, który zawsze mam za ciężką nogę, który uwielbia jeździć autem i który uważa, że robi to dobrze nie polecałabym jazdy w taką pogodę... Jak nie muszę naprawdę to nie jadę.
    No i nie odśnieżam! Od czego jest mąż?! :P

Od tego, żeby chodził do pracy :D Więc nie ma mnie kto zawieźć :P:P Ubrałam się :)

Ida lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary a czego dokladnie sie boi prowadzac auto? ja balabym sie ejzdzic w Polsce, uczylam sie tutaj przy innej stronie jazdy, bieg zmieniany lewa reka..moj niby jezdzi samochodem, ale za cholere nie potrafi zmieniac biegow ta reka..jak sie skupi to ok, ale jak sie zagada to prawa reka wali w drzwi samochodu :D :D mowil ze jak kupimy automat to bedzie jezdzil :D zobaczymy... wciagnelas cale 2 serducha? matko boska!!! hahahha :D masz spust nie powiem! CONGRATULATION :D :D

kasia nio fiutek jak nic :D Mikolaj piekne imie, bedzie sie powtarzac...ale skrot MIKI bardziej mi sie podoba, jest super!

CzaryMary, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    hmmmm jakby tu powiedzieć myślałam że to sernik na gorąco, więc już go zeżarłam ;) do lodówki nie mam co włożyć...

Gosha - cholera, zrobię jeszcze raz i zapraszam do siebie na serducho :)

a tej jazdy samochodem to ja Wam ogromnie zazdroszczę... prawko mam od lat ale cholernie boję się jeździć :( ostatnio miewam z tego powodu mega doły, bo co ja zrobię jak się młody pojawi na świecie? autobusem do lekarza, do rodziców, gdziekolwiek? nie wyobrażam sobie tego. Chyba jakoś będę musiała się przemóc...

Ooo Kochana witam w klubie ja jeżdżę tylko jak muszę i kosztuje mnie to duuużo stresu, też cos myślę żeby się ogarnąć bo co ja zrobię z dzieckiem jak męża nie będzie:p

CzaryMary lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosha fajnie, wiadomo kazda kropla gotowki sie teraz przyda, moze akurat uda sie cos wyskrobac :D

Gosha lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mój mąż to Miki :) Myśleliśmy żeby Dzidowi dać też tak na imię, ale nadal nie jesteśmy pewni...
    Czy ktoś też jeszcze nie ma pomysłu na imię dla dziecka??

Krysti - a co położna mówiła, że mały może się jeszcze obrócić?
    Miki? cudzoziemiec czy tez MIKOLaj? my dalismy na drugie imie Stasiowi- Patryk po tatusiu :D pamietam jak on byl taki malenki i kazdy sie go pytal jak ma na imie a on taki malusienki z fochem...TO NIE WIESZ? STANISLAW JESTEM :D hahhaa jak smiesznie to brzmialow w ustach takiego malucha..powazny stanislaw :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:02

Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bounty pack dostalam :)w szpitalu ,pozniej zobacze co tam jest

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Musisz się przemóc! Bo to tylko o to chodzi tak naprawdę. Jak troszkę poćwiczysz, to wejdziesz z czasem we wprawę. Przełam się Kochana naprawdę, bo bez auta jak bez ręki...

wiem Ida, czuję się jak dupa wołowa - zdana tylko na męża. Chyba przeraża mnie jazda w tym mieście. same buraki trąbiący jak jedziesz zbyt wolno, albo zajeżdżający ci drogę za karę. Poza tym tutaj aut w ch.... wiem, że powinnam ich olać i jechać zgodnie z przepisami ale mam jakiś uraz :/

Gosha - familia numerosa - brzmi zacnie :) Fajnie, że macie takie przywileje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mój mąż to Miki :) Myśleliśmy żeby Dzidowi dać też tak na imię, ale nadal nie jesteśmy pewni...
    Czy ktoś też jeszcze nie ma pomysłu na imię dla dziecka??

Krysti - a co położna mówiła, że mały może się jeszcze obrócić?
    Raczej juz nie obroci się ,zaraz lekarz przyjdzie po mnie to mi powie wszystko :)

‹‹ 2280 2281 2282 2283 2284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ