Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Nikt Ci nie zabroni!
Ale nawet ja, jako szalony kierowca, który zawsze mam za ciężką nogę, który uwielbia jeździć autem i który uważa, że robi to dobrze nie polecałabym jazdy w taką pogodę... Jak nie muszę naprawdę to nie jadę.
No i nie odśnieżam! Od czego jest mąż?!
Natt powodzenia na badaniach..ja mam dzisiaj na 10.20, po wizycie cisne do sadu jeszcze i po zakupy..dzisiaj bedzie schabowy i frytki ( TAK TAK MY ZYDY TEZ LUBIMY SCHABIK )hahhaa
Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:No nie wiem,bo ostatnio nasze zimy wyglądają podobnie jak w Hiszpanii czy Włoszech...
Śnieg to anomalia!
hahah smialam sie strasznie
wiadomo,ze chodzi mi o poludnie, samo poldunie bo im blizej alp, austrii to wiadomo ze snieg to normalka.
Ida, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Nie sądzę żeby któras z nas co go piekła czekała aż w lodówce przestygnie:P mój parował jeszcze jak się rzuciłam na niego
no i ostygniety z polewa to dopiero cos
CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:czary sernik dobry
teraz ostudz i kilkagodzin do lodowki
hmmmm jakby tu powiedzieć myślałam że to sernik na gorąco, więc już go zeżarłamdo lodówki nie mam co włożyć...
Gosha - cholera, zrobię jeszcze raz i zapraszam do siebie na serducho
a tej jazdy samochodem to ja Wam ogromnie zazdroszczę... prawko mam od lat ale cholernie boję się jeździćostatnio miewam z tego powodu mega doły, bo co ja zrobię jak się młody pojawi na świecie? autobusem do lekarza, do rodziców, gdziekolwiek? nie wyobrażam sobie tego. Chyba jakoś będę musiała się przemóc...
Gosha, Eweliśka, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarisa90 wrote:hehehe wiem własnie ale u mnie od samego poczatku mial byc Mikolaj:) coraz popularniejsze staje sie to imie:D
mój Kuba jeszcze dziecka nie było a już wiedział, że Miki będzie
ja sobie powymyslalam imiona dla dziewczynki...a i tak dupa z tego...a raczej fiutek
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
bryyy:)
witamy się w 31 tygodniu:D
FASIA już uzupełniam listędobrze że napisałaś to niedawno bo dalej się nie cofałam:) musiałabyś mi przypomnieć
Angela dzięki za aktualizacjęprzeniosę ją taką jaką Ty zrobilaś
ja odkąd wpadam nieregularnie to wybaczcie ale nie jestem stanie nadrobić całej reszty;)
LILIOE :* trzymaj się kochana i nie stresuj się :*
IDA jak zawsze fajne info z SR:) u mnie dziś o porodach zabiegowych i cesarce:)
tak tak potwierdzam że jak się zaczną skurcze warto wziąć cieplejszą kąpiel-czytaj-gorącą nawet:) tak z pół godzinki posiedzieć
w kąpieli zazwyczaj skurcze ustają ale jak wyjdziecie z wanny czy spod prysznica i wrócą to znaczy że to są te właściwe:)
ja z tego skorzystałam:)
EJ co to za serca dwa:D haha:D właśnie mówiłam do męża że może bym coś upiekła i chyba stawiam dziś na babkę piaskowąmniam mniam:D
Gratuluję pozytywnych wizyt:D ja mam swoją w piąteczek:) wtedy też muszę dowieźć L4 do pracy więc pewnie popołudnie zleci bo zaraz po pracy na SR ostatnią lece:)
KasiaKwiatek, Ida, CzaryMary, Krysti, weronika86, haneczka, malinka1984, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
A ja na 11 mam spotkanie z taka babka jakby określić... Z opieki po polsku
bo teraz jsk urodzę to staniemy sie tak zwana familia numerosa czyli liczna rodzinka. 2+3, u bas 2+2 bedzie ale synek ze wzgl na schorzenie liczony jest podwójnie... Kurczę moze becikowe jakies chapne??? Fajnie by było
muszę sie dowiedzieć jakie będziemy mieli rodzinne przywileje oprócz tanich biletów i wejściówek
Ida, KasiaKwiatek, CzaryMary, weronika86, Eweliśka, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Nikt Ci nie zabroni!
Ale nawet ja, jako szalony kierowca, który zawsze mam za ciężką nogę, który uwielbia jeździć autem i który uważa, że robi to dobrze nie polecałabym jazdy w taką pogodę... Jak nie muszę naprawdę to nie jadę.
No i nie odśnieżam! Od czego jest mąż?!
Od tego, żeby chodził do pracyWięc nie ma mnie kto zawieźć
:P Ubrałam się
Ida lubi tę wiadomość
-
Czary a czego dokladnie sie boi prowadzac auto? ja balabym sie ejzdzic w Polsce, uczylam sie tutaj przy innej stronie jazdy, bieg zmieniany lewa reka..moj niby jezdzi samochodem, ale za cholere nie potrafi zmieniac biegow ta reka..jak sie skupi to ok, ale jak sie zagada to prawa reka wali w drzwi samochodu
mowil ze jak kupimy automat to bedzie jezdzil
zobaczymy... wciagnelas cale 2 serducha? matko boska!!! hahahha
masz spust nie powiem! CONGRATULATION
kasia nio fiutek jak nicMikolaj piekne imie, bedzie sie powtarzac...ale skrot MIKI bardziej mi sie podoba, jest super!
CzaryMary, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:hmmmm jakby tu powiedzieć myślałam że to sernik na gorąco, więc już go zeżarłam
do lodówki nie mam co włożyć...
Gosha - cholera, zrobię jeszcze raz i zapraszam do siebie na serducho
a tej jazdy samochodem to ja Wam ogromnie zazdroszczę... prawko mam od lat ale cholernie boję się jeździćostatnio miewam z tego powodu mega doły, bo co ja zrobię jak się młody pojawi na świecie? autobusem do lekarza, do rodziców, gdziekolwiek? nie wyobrażam sobie tego. Chyba jakoś będę musiała się przemóc...
Ooo Kochana witam w klubie ja jeżdżę tylko jak muszę i kosztuje mnie to duuużo stresu, też cos myślę żeby się ogarnąć bo co ja zrobię z dzieckiem jak męża nie będzie:pCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Mój mąż to Miki
Myśleliśmy żeby Dzidowi dać też tak na imię, ale nadal nie jesteśmy pewni...
Czy ktoś też jeszcze nie ma pomysłu na imię dla dziecka??
Krysti - a co położna mówiła, że mały może się jeszcze obrócić?pamietam jak on byl taki malenki i kazdy sie go pytal jak ma na imie a on taki malusienki z fochem...TO NIE WIESZ? STANISLAW JESTEM
hahhaa jak smiesznie to brzmialow w ustach takiego malucha..powazny stanislaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:02
Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Musisz się przemóc! Bo to tylko o to chodzi tak naprawdę. Jak troszkę poćwiczysz, to wejdziesz z czasem we wprawę. Przełam się Kochana naprawdę, bo bez auta jak bez ręki...
wiem Ida, czuję się jak dupa wołowa - zdana tylko na męża. Chyba przeraża mnie jazda w tym mieście. same buraki trąbiący jak jedziesz zbyt wolno, albo zajeżdżający ci drogę za karę. Poza tym tutaj aut w ch.... wiem, że powinnam ich olać i jechać zgodnie z przepisami ale mam jakiś uraz
Gosha - familia numerosa - brzmi zacnieFajnie, że macie takie przywileje
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mój mąż to Miki
Myśleliśmy żeby Dzidowi dać też tak na imię, ale nadal nie jesteśmy pewni...
Czy ktoś też jeszcze nie ma pomysłu na imię dla dziecka??
Krysti - a co położna mówiła, że mały może się jeszcze obrócić?