Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:MARTA dzięki:)fajnie by było gdyby moja też już miała głowę na dole:)
Właśnie ja nie wiem, czy to przypadek, że na każdym USG jest głową w dół czy mam takie mało obrotowe dzieckoJuż od połówkowego non stop tak samo jest. W sumie to nie czuję jej jakiś takich mega przekręceniowych ruchów więc pewnie mam aniołka w brzuchu
-
Gosha w Polsce to pewnie by dostał rente socjalną 619zł + zasiłek pielęgnacyjny chyba 150zł (ale nie wiem czy na pewno).
Ida, też tak własnie myślę, że na pewno bym to czuła w jakiś sposób, ale nic takiego po tym 20 tygodniu nie nastąpiło. I dobrze, niech se siedzi z tą głową w doleWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:41
Gosha, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mogę dołaczyć do grona niejeżdżących kierowców
Mam prawko 5 lat, jeżdżę bardzo dobrze ale się boje okrutnie, że zrobię komuś krzywdę. Od czasu do czasu się przełamię, wydaje mi się, że już będzie dobrze i może zacznę jeździć ale potem znowu mnie strach paraliżuje...
A bo ja wam się wczoraj nie pochwaliłam, że Franciszek jest głową w dółMiałam nadzieję, że może nie będzie się chciał obrócic i będę musiała mieć cesarkę ale wszystko wskazuje na to, że jednak czeka mnie parcie
A no i pisałam wam kiedyś, że mam przepuklinę to się okazało, że mam. Ale mam się tym nie przejmować dopoki nie boli
CzaryMary, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:A wogole to wiecie co wszędzie sa złodzieje ale tu to masakra... Syn dostał 1,5 roku temu miesueczna rentę około 250€, ale ze wzgl na kryzys mówili ze do 2-ch lat sie czeka, ale poten wszystko wyrównują... I tak czekamy, ale myśle sobie nawet dobrze bo potem dostanie całość jakies 6 tys€ sie nazbiera i bedzie miał. Tutaj jest tak ze to na jego imienne konto wpływa i tak jakby na jego wydatki itp itd. I kuuur...a dowiaduje sie ze w lipcu wszedł niwy przepis i mu gowno wypłaca zaległych pieniążków, a od daty przyznania, -w lipcu tego roku zaczną płacić miesięcznie, ale nic nie wyrównają. No fuck... Złodzieje...
-
A to nasza pyzunia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4682d2a40977.jpgCzaryMary, Gosha, MartaAlvi, Anka1501, Krysti, Rudzia, natt, Ida, Eweliśka, Polarisa90, Fasia, Lali, liwi, sylvia007, 8485, Ewelcia, Bambi85, Agusiek89, Militta110816, liloe, weronika86, mantissa, Angela89, iwonka1077, Robotka1, KasiaKwiatek, misia83, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Kurczę mój brat sie obrócił niemalże w trakcie porodu nogami w dół i tak go mama musiała rodzic, lekarze stwierdzili ze moze bo 4 dziecko a i juz za późno na cesarkę było... Oby syn nie poszedł w ślady wujka
-
nick nieaktualnyadk - słodkości, słodkości i jeszcze raz słodkości. Aż mi łezka poleciała. też chciałam w takiej okazałości zobaczyć mojego malca
nie dość, że nie miałam 3d to nawet w 2 d synek nie chciał pokazać mamie buźki. Za to jajca i pisiorka prezentował duuumnie. Dostanie w dupę jak się urodzi
Piękna dzidzia!!adk_1989, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Kurczę WERONIKA ale z kim ja mam sie teraz kłócić... Zaraz popytam ta z opieki, bo zła jestem na to jak nie wiem
ADK wow!!! Znowu mi sie podobają zdjęcia 3d! Ohhhh te rysy twarzy... Piękny!!!
MARTA dziękuje za info, jak wrócę to sie bede musiała dowiadywać, to w OPS takie info dostane, co?adk_1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:adk - słodkości, słodkości i jeszcze raz słodkości. Aż mi łezka poleciała. też chciałam w takiej okazałości zobaczyć mojego malca
nie dość, że nie miałam 3d to nawet w 2 d synek nie chciał pokazać mamie buźki. Za to jajca i pisiorka prezentował duuumnie. Dostanie w dupę jak się urodzi
Piękna dzidzia!!
Musieliśmy troszkę o to zdjęcie powalczyćMój syn tez najchętniej pokazuje genitalia. Teraz juz jst duży i nie przekręca się tak latwo ale na początku mieliśmy takie usg gdzie z uporem maniaka przekręcał dupką za glowica i tylko jajca prezentowal
ekshibicjonista mały
Gosha, no jakoś tak się udalo go lekarzowi dobrze chwycić i fajnie dostroić głowice. Bo te niektóre 3d to faktycznie lepiej ludziom nie pokazywaćCzaryMary, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:MARTA dziękuje za info, jak wrócę to sie bede musiała dowiadywać, to w OPS takie info dostane, co?
Tak, myślę, że tam na pewno pomogąI nie ma za co, mam nadzieję, że nie wprowadziłam w błąd żaden
Adk ale cudna Buziunia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:54