Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Laseczki
Malinka - Ty nasza zgrabna mamuśko)
Haneczka Twój brzunuio wygląda jak mójteż słodki!
ADK zdjęcie synka w 3d jest przepiękne!
CzaryMary już zeżarłaś cały sernik? U mnie wytrzymał chwilę dłużejJa go robię późnym wieczorem to wtedy mało komu chce się bardzo jeść i udaje mi się żeby dotrwał do rana w lodówce
Werka no nie fajnie z tym spojeniem. Niestety ale będziesz musiała się tak zorganizować żeby jednak dużo odpoczywać. Z takim rzeczami nie ma żartów. Po co nabawić się większych komplikacji niż są zakładane przy tego typu rzeczach? Dacie radę, Wy jesteście fajną rodzinką)
Mimka dobrze, że się odezwałaś. Jakby co to do nas wal jak w dym! Zawsze wesprzemy, a często pomaga właśnie wygadanie się :*
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:30
weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
No i tak to jest, dobre wieści przeplatają się z tymi nie za bardzo
Mimka mam nadzieję, że wszystko u was będzie dobrze a jak byś chciała sie wygadać to myslę, że żadna z nas nie będzie miała nic przeciwko żebyś opowiedziała nam o swoim problemie. Trzymaj się dzielnie :*
Na ile stopni pierzecie ubranka? -
Przyszły moje koszule do karmienia
A zaraz zabieram się za robienie fasolki po bretońskuoj będzie bombardowanie
adk_1989, Bambi85, CzaryMary, KasiaKwiatek, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Przyszły moje koszule do karmienia
A zaraz zabieram się za robienie fasolki po bretońskuoj będzie bombardowanie
Ty koszule mierz !Ja robię fasolkę jutro oj współczuje mężowi,Twój już ma maskę gazową ?
Bambi85, Ewelcia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ty koszule mierz !
Ja robię fasolkę jutro oj współczuje mężowi,Twój już ma maskę gazową ?
Przymierzyłam zaraz Wam fotki pokażę
Ma maskę do pracy przy dużym pyle, kurzu, farbach - powiem żeby zabrał ze sobą jak będzie wracać z budowyAngela89, CzaryMary, weronika86, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej witam sie i ja, zeby nie bylo ze znowu mnie nie ma
Mialam miec bardziej owocny dzien, ale bedzie dzien jak co dzien chyba
Zaliczylam juz tradycyjnie powitanie pana kuriera w pizamie.
Zjadlam sniadanko, teraz by trzeba sie ogarnac jakos.
Oczywiscie napadla mnie obsesyjna mysl o tym serniku echhh, chyba tez upieke tylko sera nie mam a nie chce mi sie wychodzic. Rozumiem, ze wg tego przepisu Weroniki wszystko miksujmy razem, i to taki sernik bezz tej osobnej warstwy ciasta tak??? pytam bo ostatnio sie okazuje ze moje zgabczenie tez zaburza czytanie ze zrozumieniem wiec tak wole sie upewnic.
ADK zdjęcie- prawdziwy slodziak, dobrze ze z endo sie udalo
WERA koniecznie musisz zwolnic i odpoczywac, rozjescie spojenia to nie zarty
MIMKA trzymamy kciuki zeby wszystko sie ulozylo
yyyyyy no i zapomnialam co jeszcze mialam Wam napisac ...
Milego dnia.
Angela89, Ewelcia, iwonka1077, CzaryMary, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Przymierzyłam zaraz Wam fotki pokażę
Ma maskę do pracy przy dużym pyle, kurzu, farbach - powiem żeby zabrał ze sobą jak będzie wracać z budowy
Poka foty i od razu powiedz czy zadowolona jesteś.
Maska się przyda, mój ma taka prawdziwą maskę przeciwgazową więc też powiem aby ją ubrał lepiejFasia lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Fasia i co dobre w ramionach????? Jeśli tak, to kupuję chyba dzisiaj nutellę, żeby to uczcić
Jak za taką cenę to jestem zachwyconaW brzuszku dość opięte co zaraz zobaczycie ale jak wiemy materiał się rozciąga więc tym się nie martwię poza tym po porodzie brzuszek maleje także są bardzo fajne
w końcu !
liloe, Angela89, Bambi85, mantissa, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Hahahaha myślałam, że tylko ja tak mam. Bywa u mnie właściwie codziennie, jak nie moje paczki to męża, codziennie ten sam
i zawsze witam go w szlafroku
, ten dzisiejszy byl niczego sobie, z K-ex ...musze cos jeszcze zamowic z przesylka z K-ex
Alistonosza ostatnio przywitalam z turbanem z reczniak na glowie spod ktorego wystawal mi foliowy czepek- maseczke robilam ...no co poradze ze wszyscy pojawiaja sie w nieodpowiednim momencieliloe, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tadam
Góra koszuli jest w stylu kimono więc ten rękawek jest szerszy. Fajnie odpinana na guziczki. Opięta na brzuszku ale wiem, że się rozejdzie, a po za tym po porodzie brzuszek będzie mniejszy niż teraz. Dla większości z Was pewnie za krótka ale mi to nie przeszkadza, bo jak będę gdzieś szła to mam szlafrokBardzo wygodna. Kosztowała 25zł za sztukę więc tym bardziej jestem zadowolona
Ostatni krzyk mody to to nie jest ale miało być wygodnie i dla mnie komfortowo przede wszystkim i tak właśnie jestna żywo wyglądają ładniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:47
Angela89, adk_1989, Bambi85, iwonka1077, Ewelcia, mantissa, Rudzia, CzaryMary, MartaAlvi, sylvia007, Jaga, Klaudia90, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, natt, Krysti, misia83, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela Liloe chociaz zaklada szlafrok, a ja w mojej koszulko- pizamce w renifery wyskoczylam bo gadalam przez telefon i mnie zaskoczyl
, dobrze ze umylam wczoraj wlosy i ogolilam nogi , tylko brzucha nie dalo sie wciagnac
FASIA koszule fajne, odetchnelam z ulgą ze juz znalazlashih
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:49
Angela89, Fasia, Ewelcia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny