Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę że witanie kuriera w piżamie to już jakiś rytuał
Myślę że Oni są przyzwyczajeni do takich widoków, chociaż jak ostatnio otworzyłam kurierowi w szlafroku to wydawał się zaskoczony i troszkę się podśmiechiwał
Dziewczyny kopnijcie mnie w dupę bo muszę do ZUSu pojechać ze zwolnieniem al tak mi się nie chce -
Dzięki dziewczyny
pozycja koszul odhaczona możecie odetchnąć z ulgą hehe
Liloe widzisz ile Ty się tu u nas możesz ciekawych rzeczy dowiedzieć?wygodne te rękawki, bo ruchów nie krępują.
Worki przydatna rzecz, też o nich myslałam ale raczej w szufladach nic im się nie stanie przez ten czas.
Któraś z Was pytała o tem prania ciuszków dla dzieci. Ja swoje będę prać w 30 stopniachiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Moim faworytem jest pan z GLS ktory za kazdym razem dzwoni przed 7 rano ze bedzie u mnie okolo 15-16, a ja za kazdym razem pytam, czy naprawde mial tak duza potrzebe, zeby mi to mowic o tej godzinie a on odpowiada "tak" i sie rozlacza
a potem jak przyjezdza to tak dziwnie na mnie patrzy
Ewelcia, Fasia, CzaryMary, KasiaKwiatek, Anka1501, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Moim faworytem jest pan z GLS ktory za kazdym razem dzwoni przed 7 rano ze bedzie u mnie okolo 15-16, a ja za kazdym razem pytam, czy naprawde mial tak duza potrzebe, zeby mi to mowic o tej godzinie a on odpowiada "tak" i sie rozlacza
a potem jak przyjezdza to tak dziwnie na mnie patrzy
Oj mnie to też wkurza, wiadomo dzień sobie planują ale kurde o 7 rano ? Już wole jak piszą smsBambi85, mantissa lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Tadam
Góra koszuli jest w stylu kimono więc ten rękawek jest szerszy. Fajnie odpinana na guziczki. Opięta na brzuszku ale wiem, że się rozejdzie, a po za tym po porodzie brzuszek będzie mniejszy niż teraz. Dla większości z Was pewnie za krótka ale mi to nie przeszkadza, bo jak będę gdzieś szła to mam szlafrokBardzo wygodna. Kosztowała 25zł za sztukę więc tym bardziej jestem zadowolona
Ostatni krzyk mody to to nie jest ale miało być wygodnie i dla mnie komfortowo przede wszystkim i tak właśnie jestna żywo wyglądają ładniej
O, to teraz dawaj namiary na tanie dopasowane koszule.
Witam się po dniu nieobecności (chociaż pewnie nikt nie zauważył). Wczoraj wieczorem trochę mnie brzuch kłuł i takie dziwne uczucie rozpierania miałam, przez noc przeszło ale dzisiaj leżę i się oszczędzam. Trochę się obawiam czy nic się nie dzieje, ale chyba sobie wkręcam. Mały się rusza i to najważniejsze.
Jak dzisiaj będzie mnie coś bolało to zadzwonię do lekarza, ale mam nadzieję, ze nie będzie takiej potrzeby, bo kurczę, nawet nie mam koszuli do szpitala w razie co. ;/
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Fasia napisała bym, że teraz możesz iść rodzić ale jeszcze masz czas
Masz już wszystko ?
Wypluj to rodzenie hehe
Brakuje mi jeszcze takich rzeczy :
- fotelik/nosidełko
- materac do łóżeczka i kosza Mojżesza
- przewijak na łóżeczko
- biustonosze do karmienia
I to tyle, bo resztę z mojej listy już mamRudzia, CzaryMary, iwonka1077, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynoo Fasia koszule eleganckie. Nie są za krótkie - jak Ci brzuszka zabraknie to automatycznie pójdą w dół. Koszule na FAsię dobre, to muszę walnąć koktajl owocowy, tak jak sobie obiecałam.
Iwonka brzucho urocze. taka regularna kulkaFasia, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A przeziebilam sie i wszystko mnie boli i nic mi sie nie chce ;/ ale podczytuje Was
jutro wizyta u lekarza, ciekawe jaka bedzie jego decyzja, bo rana tak jakby siw goi? Nie wieemm.. nie ropieje aöe krwawi i jeszcze strasznie boli ale nie wien czy to dobrze czy nie?
-
mantissa wrote:O, to teraz dawaj namiary na tanie dopasowane koszule.
http://sutex.istore.pl/pl/koszula-nocna-kimono-kropki-z-rewersem-roz-158-s.html
Proszę bardzoZamówiłam wczoraj rano o 9, a dzisiaj po 11 paczka kurierem już u mnie była
Wymiary z opisu w przypadku rozmiaru S to 88cm, ja obecnie mam 91 w biuście. Rozmiar M ma 90cm ale uznałam z doświadczenia, że wezmę tą mniejsza, bo ta wieksza okaże się na żywo jeszcze większa heheOne są normalnymi koszulami. Nie mają miejsca na brzuch. No ale mi o to chodziło, bo te z miejscem dla mnie są wielkie
hwesta, mantissa, iwonka1077, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ja pierdzielę, nie włączam
jak ostatnio włączyłam to była ta smółka, never ever porody na TLC
Hihi no tak, pamiętampóki co nic się nie dzieje ale dla własnego bezpieczeństwa lepiej nie włączaj
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny