Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wlaczylam ... podoba mi sie pytanie poloznej kawa czy herbata do picia? u nas jak nie przyniesiesz wlasnej wody to nie dostaniesz nic a co dopiero kawa

Kurde tez mialam iscWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:17
mantissa, Ewelcia, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
he to ja daleko w tyle za toba, nawet mi się nie chce wymieniac czego ja nie mamFasia wrote:Wypluj to rodzenie hehe

Brakuje mi jeszcze takich rzeczy :
- fotelik/nosidełko
- materac do łóżeczka i kosza Mojżesza
- przewijak na łóżeczko
- biustonosze do karmienia
I to tyle, bo resztę z mojej listy już mam
-
widze że większość z nas ma dziś zbieranie starego scota:D
mi też się dupy nie chce ruszyć nie przejmujcie się
poleguję non stop:P
a tu trza zureczek zrobić i na drugie mam kurczaka z pieczarkami z majonezem i serem żółtym:)
no i ta babka
FASIA spoko koszule: coś takiego myślałam kupić
ale dopiero po porodzie:) na poród biorę zwykłą starą
taką do ubrudzenia:)
Wera ja też rodziłam 40t 5dc
ja kiedyś oglądałam namiętnie porody na tlc ale niemam już satelitarnej tylko naziemną
Rudzia kuruj się tam słońce i pokaż nam łóżeczko po złożeniu:D
ja skończyłam swoje słonie:) jeszcze wykończeniówka i będę się mogła pochwalić
KAsia Kwiatek mogłabyś mi podrzucić linka przez któego zamawiałaś literki nad łóżeczko???
iwonka1077, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wyłączaj te porody i uciekaj !

Czary - nie cierpię tych kopniaków w dupkę ... dla mnie są nieprzyjemne
Iwonka ja już dużo rzeczy miałam wcześniej kupionych. Z takich grubszych. Jeszcze więcej tych najdroższych dostaliśmy. Ubranka były zakupione w jednej wielkiej paczce z allegro. Resztę dostaliśmy. Sami kupiliśmy może z 25szt nowych i to max. Ostatnio przyszła paczka z gemini za 330zł więc jeśli chodzi o kosmetyki dla mnie i dla Julka to zamówiłam w niej wszystko. Koszule doszły dziś. No i z tych najważniejszych rzeczy to potrzeba mi tyle ile napisałam
Ja wolę być przygotowana szybciej - nie znam dnia ani godziny
iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ewelcia wyłączaj te porody i uciekaj !

Iwonka ja już dużo rzeczy miałam wcześniej kupionych. Z takich grubszych. Jeszcze więcej tych najdroższych dostaliśmy. Ubranka były zakupione w jednej wielkiej paczce z allegro. Resztę dostaliśmy. Sami kupiliśmy może z 25szt nowych i to max. Ostatnio przyszła paczka z gemini za 330zł więc jeśli chodzi o kosmetyki dla mnie i dla Julka to zamówiłam w niej wszystko. Koszule doszły dziś. No i z tych najważniejszych rzeczy to potrzeba mi tyle ile napisałam
he nio wiadomo a po akcjach u marcówek to i ja mam pietra jeszcze dziecko spore to się spodziewam że mogę wczesniej urodzic, niby ok ale ja już sobie coś wkręce jak zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:28
-
KasiaKwiatek wrote:Polarka u mnie też od początku
mój Kuba jeszcze dziecka nie było a już wiedział, że Miki będzie
ja sobie powymyslalam imiona dla dziewczynki...a i tak dupa z tego...a raczej fiutek 
Ja tez myslalam ze bedzie corka i tez wysmyslalam imiona tylko dla dziewczynek a tu niespodzianka syneczek
ale teraz sobie nie wyobrazam zeby byla corka, hehehe:) kocham tego mojego malego szkrabka:*
CzaryMary, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ewelcia wyłączaj te porody i uciekaj !

też włączyłam ta porodówkę. Cholera, to chyba naprawdę boli!!
kopniaki w tyłek dla mnie też są bardzo nieprzyjemne
no ale jak panicz ma życzenie to niech sobie kopie 
Super Fasia, że już wszystko masz kupione. Głowa wtedy lżejsza
Fasia lubi tę wiadomość
-
Robotka ja do porodu i do szpitala do którego się wybieram za 2 tyg mam taką koszulę. Pisalam Wam kiedyś, że kupiłam rozmiar M i, że jest ogromna. Wrzuciłam na 60stopni do pralki i się trochę zmniejszyła. Jest typowo ciążowa i do karmienia, bo ma kieszonki na piersi. Dalej jest bardzo luźna na mnie ale tylko od pasa w dół więc też czuję się w niej komfortowo. Jakby co to ją właśnie mam na poród. Niestety nie mam starych koszul, bo śpię w piżamach

Pognieciona, bo wyprana i jeszcze nie wyprasowana
Klaudia90, KasiaKwiatek, Robotka1, Gosha, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:a skąd wiesz jak się zachowasz? może zepniesz się, żeby jak najszybciej wypchnąć malucha ? ja myślę, że ona troszeczkę przesadza

Trochę siebie znam. Panikara jestem pierwsza klasa
Szczególnie jak mnie coś boli, a tu ból będzie pewnie nie do opisania ... Tego się boje, że będę mieć jakąś blokadę psychiczną jesli dojdzie do porodu SN. Wg Ciebie przesadza, a ja tak do tego nie podchodzę. Każda z nas inaczej przechodzi poród. Dla jednej jest to mniej bolesne niż ból zęba, a inna ma wrażenie, że umiera
ja będę tą drugą
CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie. Niby tylko zwolnienie (dostałam do 10.03) ale i tak szybko luknął ns Mikiego (Ida my też tak na niego mówimy i już się chyba przyjęło
).
Mój syneczek zdorwy, ma się dobrze, widziałam buziunię i serduszko. I co najważniejsze...jest grzeczny i OBRÓCIŁ SIĘ NA NIETOPERZA i jest główką w dół! Hurrra
Fasia super koszulki, a Twoje nóżki wystają z niej jak chude patyczki
Fasia, Ida, CzaryMary, Bambi85, MartaAlvi, mantissa, weronika86, liloe, adk_1989, Gosha, Ewelcia, Krysti, haneczka, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Trochę siebie znam. Panikara jestem pierwsza klasa
Szczególnie jak mnie coś boli, a tu ból będzie pewnie nie do opisania ... Tego się boje, że będę mieć jakąś blokadę psychiczną jesli dojdzie do porodu SN. Wg Ciebie przesadza, a ja tak do tego nie podchodzę. Każda z nas inaczej przechodzi poród. Dla jednej jest to mniej bolesne niż ból zęba, a inna ma wrażenie, że umiera
ja będę tą drugą 
doskonale Cię rozumiem
dlatego niestety ja stchórzyłam 
aaaaa zaraz skończy się jej cierpienie !
ahhhh wzruszyłam się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:57
-
IDA nic nam nie da to, że się boimy. Jesteś w stanie zapanować nad własnym lękiem? Strachem? Paniką? Jeśli tak to gratuluję. Ja niestety nie posiadam takich zdolności .. Wszyscy mogą mi tłumaczyć co i jak, ja sama doskonale mogę sobie zdawać sprawę z pewnych rzeczy ale to i tak nic nie daje - ogromny lęk pozostaje. Tak juz działa moja psychika.
Czary ja pitole ale się zbeczałam !! ale chłopczyk wielki, 4,5kg ..