Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlaczylam ... podoba mi sie pytanie poloznej kawa czy herbata do picia? u nas jak nie przyniesiesz wlasnej wody to nie dostaniesz nic a co dopiero kawa :P
    Kurde tez mialam isc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:17

mantissa, Ewelcia, nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Wypluj to rodzenie hehe :P

Brakuje mi jeszcze takich rzeczy :
    - fotelik/nosidełko
    - materac do łóżeczka i kosza Mojżesza
    - przewijak na łóżeczko
    - biustonosze do karmienia

I to tyle, bo resztę z mojej listy już mam :)
    he to ja daleko w tyle za toba, nawet mi się nie chce wymieniac czego ja nie mam :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze że większość z nas ma dziś zbieranie starego scota:D
    mi też się dupy nie chce ruszyć nie przejmujcie się:) poleguję non stop:P
    a tu trza zureczek zrobić i na drugie mam kurczaka z pieczarkami z majonezem i serem żółtym:)
    no i ta babka :D

FASIA spoko koszule: coś takiego myślałam kupić:) ale dopiero po porodzie:) na poród biorę zwykłą starą:) taką do ubrudzenia:)

Wera ja też rodziłam 40t 5dc :D

ja kiedyś oglądałam namiętnie porody na tlc ale niemam już satelitarnej tylko naziemną:D

Rudzia kuruj się tam słońce i pokaż nam łóżeczko po złożeniu:D

ja skończyłam swoje słonie:) jeszcze wykończeniówka i będę się mogła pochwalić:)

KAsia Kwiatek mogłabyś mi podrzucić linka przez któego zamawiałaś literki nad łóżeczko???:)

iwonka1077, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Iwonka jaka piłeczka :)) ładny, zgrabny :))

Na TLC porody! :D

Mary pij pij :D na zdrowie!
    he a jak jeszcze urośnie to gdzie on wyjdzie toć się przewale przez niego boszeeee

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wyłączaj te porody i uciekaj ! :D

Czary - nie cierpię tych kopniaków w dupkę ... dla mnie są nieprzyjemne :/

Iwonka ja już dużo rzeczy miałam wcześniej kupionych. Z takich grubszych. Jeszcze więcej tych najdroższych dostaliśmy. Ubranka były zakupione w jednej wielkiej paczce z allegro. Resztę dostaliśmy. Sami kupiliśmy może z 25szt nowych i to max. Ostatnio przyszła paczka z gemini za 330zł więc jeśli chodzi o kosmetyki dla mnie i dla Julka to zamówiłam w niej wszystko. Koszule doszły dziś. No i z tych najważniejszych rzeczy to potrzeba mi tyle ile napisałam :) Ja wolę być przygotowana szybciej - nie znam dnia ani godziny :P

iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Iwonka ja już dużo rzeczy miałam wcześniej kupionych. Z takich grubszych. Jeszcze więcej tych najdroższych dostaliśmy. Ubranka były zakupione w jednej wielkiej paczce z allegro. Resztę dostaliśmy. Sami kupiliśmy może z 25szt nowych i to max. Ostatnio przyszła paczka z gemini za 330zł więc jeśli chodzi o kosmetyki dla mnie i dla Julka to zamówiłam w niej wszystko. Koszule doszły dziś. No i z tych najważniejszych rzeczy to potrzeba mi tyle ile napisałam :) Ja wolę być przygotowana szybciej - nie znam dnia ani godziny :P

he nio wiadomo a po akcjach u marcówek to i ja mam pietra jeszcze dziecko spore to się spodziewam że mogę wczesniej urodzic, niby ok ale ja już sobie coś wkręce jak zawsze :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:28

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Polarisa90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Polarka u mnie też od początku :-) mój Kuba jeszcze dziecka nie było a już wiedział, że Miki będzie :-) ja sobie powymyslalam imiona dla dziewczynki...a i tak dupa z tego...a raczej fiutek :-P

Ja tez myslalam ze bedzie corka i tez wysmyslalam imiona tylko dla dziewczynek a tu niespodzianka syneczek :) ale teraz sobie nie wyobrazam zeby byla corka, hehehe:) kocham tego mojego malego szkrabka:*

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

34bws65g9zmmwd54.png
    f2wl4z17ghnjtfpr.png
    3jvz2n0arkkg5cmf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

też włączyłam ta porodówkę. Cholera, to chyba naprawdę boli!! ;)

kopniaki w tyłek dla mnie też są bardzo nieprzyjemne :/ no ale jak panicz ma życzenie to niech sobie kopie :)

Super Fasia, że już wszystko masz kupione. Głowa wtedy lżejsza :)

Fasia lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra lece ogarnąc jakiś obiad, chyba krążki z ziemniaków takie na patelni zrobie i juz na nic innego nie mam weny jeszcze mi się w głowie kręci coś dziś cisnienie jakieś slabe czy co??????

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja do porodu i do szpitala do którego się wybieram za 2 tyg mam taką koszulę. Pisalam Wam kiedyś, że kupiłam rozmiar M i, że jest ogromna. Wrzuciłam na 60stopni do pralki i się trochę zmniejszyła. Jest typowo ciążowa i do karmienia, bo ma kieszonki na piersi. Dalej jest bardzo luźna na mnie ale tylko od pasa w dół więc też czuję się w niej komfortowo. Jakby co to ją właśnie mam na poród. Niestety nie mam starych koszul, bo śpię w piżamach :)
    Pognieciona, bo wyprana i jeszcze nie wyprasowana :P
    5564e2e0268fa1demed.jpg

Klaudia90, nick nieaktualny, Robotka1, Gosha, nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na TLC dziewczyna panikuje podczas porodu i nie chce przeć ... jakbym siebie widziała :/

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zwlokłam z łóżka, idę się ogarnąć, bo o 16;40 mam wizytę i może dowiem się co z moim łożyskiem, trzymajcie kciuki żeby poszło w górę :)

Miłego dzionka :*

nick nieaktualny, Fasia, nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    na TLC dziewczyna panikuje podczas porodu i nie chce przeć ... jakbym siebie widziała :/

a skąd wiesz jak się zachowasz? może zepniesz się, żeby jak najszybciej wypchnąć malucha ? ja myślę, że ona troszeczkę przesadza :P ;)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie sie snilo ostatnio cc, jedyny sen jaki mialam o dziecku i porodzie i cc kurcze, ktorego nie chce

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a skąd wiesz jak się zachowasz? może zepniesz się, żeby jak najszybciej wypchnąć malucha ? ja myślę, że ona troszeczkę przesadza :P ;)

Trochę siebie znam. Panikara jestem pierwsza klasa :P Szczególnie jak mnie coś boli, a tu ból będzie pewnie nie do opisania ... Tego się boje, że będę mieć jakąś blokadę psychiczną jesli dojdzie do porodu SN. Wg Ciebie przesadza, a ja tak do tego nie podchodzę. Każda z nas inaczej przechodzi poród. Dla jednej jest to mniej bolesne niż ból zęba, a inna ma wrażenie, że umiera :P ja będę tą drugą :P

nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Niby tylko zwolnienie (dostałam do 10.03) ale i tak szybko luknął ns Mikiego (Ida my też tak na niego mówimy i już się chyba przyjęło :-P).
    Mój syneczek zdorwy, ma się dobrze, widziałam buziunię i serduszko. I co najważniejsze...jest grzeczny i OBRÓCIŁ SIĘ NA NIETOPERZA i jest główką w dół! Hurrra

Fasia super koszulki, a Twoje nóżki wystają z niej jak chude patyczki :-D

Fasia, Ida, nick nieaktualny, Bambi85, MartaAlvi, mantissa, weronika86, nick nieaktualny, adk_1989, Gosha, Ewelcia, nick nieaktualny, haneczka, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:35

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula do 10 marca ? A nie lutego ? :P
    super, że się obrócił! :)) teraz tylko niech tak zostanie :D :D :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Trochę siebie znam. Panikara jestem pierwsza klasa :P Szczególnie jak mnie coś boli, a tu ból będzie pewnie nie do opisania ... Tego się boje, że będę mieć jakąś blokadę psychiczną jesli dojdzie do porodu SN. Wg Ciebie przesadza, a ja tak do tego nie podchodzę. Każda z nas inaczej przechodzi poród. Dla jednej jest to mniej bolesne niż ból zęba, a inna ma wrażenie, że umiera :P ja będę tą drugą :P

doskonale Cię rozumiem :) dlatego niestety ja stchórzyłam :/

aaaaa zaraz skończy się jej cierpienie ! :)

ahhhh wzruszyłam się...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 13:57

• Fasia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA nic nam nie da to, że się boimy. Jesteś w stanie zapanować nad własnym lękiem? Strachem? Paniką? Jeśli tak to gratuluję. Ja niestety nie posiadam takich zdolności .. Wszyscy mogą mi tłumaczyć co i jak, ja sama doskonale mogę sobie zdawać sprawę z pewnych rzeczy ale to i tak nic nie daje - ogromny lęk pozostaje. Tak juz działa moja psychika.

Czary ja pitole ale się zbeczałam !! ale chłopczyk wielki, 4,5kg ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 2286 2287 2288 2289 2290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ