Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti Ignacy ma jeszcze czas na odwrócenie sie głową w dół choć nie ukrywam że zegarek tyka:) i zbyt dużo tego czasu mu nie zostało;)
a Ty masz jakieś preferencje rodzenia? chciałabyś naturalnie czy może Ci to obojętne??
ja jak bym miała miec cesarkę to chyba się pochlastam;/ nie wiem czemu, tak sie nastawiłam na naturalny poród:(
ciekawe jak teraz sie młoda ułożyła... jak ma czkawkę to czuję ją hm.... na spojeniu łonowym, bardzo nisko....zastanawiam się czy to brzuch tam ma czyli ułożenie pośladkowe czy może głowę i ułożenie główkowe, bo czkawkę czuć tak mi się wydaje jak u starego:) rusza się brzuch ale i gardełkoKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Czary a czego dokladnie sie boi prowadzac auto? ja balabym sie ejzdzic w Polsce, uczylam sie tutaj przy innej stronie jazdy, bieg zmieniany lewa reka..moj niby jezdzi samochodem, ale za cholere nie potrafi zmieniac biegow ta reka..jak sie skupi to ok, ale jak sie zagada to prawa reka wali w drzwi samochodu
mowil ze jak kupimy automat to bedzie jezdzil
zobaczymy... wciagnelas cale 2 serducha? matko boska!!! hahahha
masz spust nie powiem! CONGRATULATION
kasia nio fiutek jak nicMikolaj piekne imie, bedzie sie powtarzac...ale skrot MIKI bardziej mi sie podoba, jest super!
Podziwiam Cię z tą jazdą inną stronąKiedy byłam w Anglii i jechałam ze znajomym autem zaczęłam drzeć się i piszczeć kiedy on wjeżdzał na rondo. Myślałam , że wjechał pod prąd!! nie ogarniam tych stron
aaaa a propos żarcia ciepłego sernika, to żadne czopki glicerynowe, śliwki suszone, lactulosa czy duphalac nie daja takich efektów jak wszamanie serniczka na gorąco...a doznania smakowe wyborneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:09
weronika86, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Krysti, gratuluję bobaska
CzaryMary, przełam się Kochana!Najpierw poćwicz z mężem i bez maluszka, bo będziesz się stresować, a potem już będziesz mogła sama. Proponuję nawet nauczyć się jakiejś podstawowej trasy, np. dom- lekarz, dom- sklep.
A jak poczujesz się pewniej, to pojedziesz w miasto.
Warto być zmotoryzowanym.
Wrzucę Wam mój brzuch z pełnych 29 tyg. Nawet nie sądziłam, że jest już taki duży. Lustra w domu nie mam jeszcze.
No, to wychodzę na odśnieżanie.Papa
Ida, CzaryMary, Robotka1, Eweliśka, Krysti, MartaAlvi, Gosha, weronika86, natt, Fasia, sylvia007, Agusiek89, Militta110816, iwonka1077, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:...ja jak bym miała miec cesarkę to chyba się pochlastam;/ nie wiem czemu, tak sie nastawiłam na naturalny poród:(...Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Liloe tak mi przykro z powodu znajomych
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie dla Ciebie lepszy dzień bo smutki teraz bardzo nie wskazane
Ida bardzo dziękuję za relację z SR! Jak zwykle mega pomocna
Co do auta to ja chyba podobnie jak Ida, uwielbiam jeździć, mam ciężką nogę, ale w taką pogodę to mnie lekki strach ogarnia. Muszę jechać do lekarza z tym moim przeziębieniem/chorobą, ale specjalnie umówie się na popołudnie co by mąż odśnieżył auto i mnie zawiózłNie będę się wysilac.
A tak co do jeżdżenia w ciąży, to moim zdaniem do póki mi wygodnie i daje radę to będę jeździć jak najdłużej pewnie. Tak na prawdę co za różnica czy będziemy mieć jakaś stłuczkę jako pasażer czy jako kierowca...
Malinko i Haneczko śliczne macie brzuszki
Powodzenia na dzisiejszych wizytach, Krysti cieszę się że Ignaś ma się świetnie, oby tak dalej!
PS. Robotka Natala jest cały czas główkowo ułozona i czkawke też czuje tam gdzie spojenieIda, Krysti, KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti Ignacy ma jeszcze czas na odwrócenie sie głową w dół choć nie ukrywam że zegarek tyka:) i zbyt dużo tego czasu mu nie zostało;)
a Ty masz jakieś preferencje rodzenia? chciałabyś naturalnie czy może Ci to obojętne??
ja jak bym miała miec cesarkę to chyba się pochlastam;/ nie wiem czemu, tak sie nastawiłam na naturalny poród:(
ciekawe jak teraz sie młoda ułożyła... jak ma czkawkę to czuję ją hm.... na spojeniu łonowym, bardzo nisko....zastanawiam się czy to brzuch tam ma czyli ułożenie pośladkowe czy może głowę i ułożenie główkowe, bo czkawkę czuć tak mi się wydaje jak u starego:) rusza się brzuch ale i gardełkozdrowiutki
Anka1501, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:gosha fajnie, wiadomo kazda kropla gotowki sie teraz przyda, moze akurat uda sie cos wyskrobac