X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Bounty pack dostalam :)w szpitalu ,pozniej zobacze co tam jest
    ja dostalam jeden w 12tc, drugi kolo 16/18tc a teraz nie wiem czy cos dostane..chyba dopiero po porodzie w szpitalu

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ja dostalam jeden w 12tc, drugi kolo 16/18tc a teraz nie wiem czy cos dostane..chyba dopiero po porodzie w szpitalu
    Dostaniesz w szpitalu ci dadzą:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti Ignacy ma jeszcze czas na odwrócenie sie głową w dół choć nie ukrywam że zegarek tyka:) i zbyt dużo tego czasu mu nie zostało;)
    a Ty masz jakieś preferencje rodzenia? chciałabyś naturalnie czy może Ci to obojętne??

ja jak bym miała miec cesarkę to chyba się pochlastam;/ nie wiem czemu, tak sie nastawiłam na naturalny poród:(

ciekawe jak teraz sie młoda ułożyła... jak ma czkawkę to czuję ją hm.... na spojeniu łonowym, bardzo nisko....zastanawiam się czy to brzuch tam ma czyli ułożenie pośladkowe czy może głowę i ułożenie główkowe, bo czkawkę czuć tak mi się wydaje jak u starego:) rusza się brzuch ale i gardełko :)

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:33

Gosha, weronika86, KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Czary a czego dokladnie sie boi prowadzac auto? ja balabym sie ejzdzic w Polsce, uczylam sie tutaj przy innej stronie jazdy, bieg zmieniany lewa reka..moj niby jezdzi samochodem, ale za cholere nie potrafi zmieniac biegow ta reka..jak sie skupi to ok, ale jak sie zagada to prawa reka wali w drzwi samochodu :D :D mowil ze jak kupimy automat to bedzie jezdzil :D zobaczymy... wciagnelas cale 2 serducha? matko boska!!! hahahha :D masz spust nie powiem! CONGRATULATION :D :D

kasia nio fiutek jak nic :D Mikolaj piekne imie, bedzie sie powtarzac...ale skrot MIKI bardziej mi sie podoba, jest super!

Podziwiam Cię z tą jazdą inną stroną :) Kiedy byłam w Anglii i jechałam ze znajomym autem zaczęłam drzeć się i piszczeć kiedy on wjeżdzał na rondo. Myślałam , że wjechał pod prąd!! nie ogarniam tych stron :)

aaaa a propos żarcia ciepłego sernika, to żadne czopki glicerynowe, śliwki suszone, lactulosa czy duphalac nie daja takich efektów jak wszamanie serniczka na gorąco...a doznania smakowe wyborne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 10:09

weronika86, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, gratuluję bobaska :)

CzaryMary, przełam się Kochana! :) Najpierw poćwicz z mężem i bez maluszka, bo będziesz się stresować, a potem już będziesz mogła sama. Proponuję nawet nauczyć się jakiejś podstawowej trasy, np. dom- lekarz, dom- sklep. :) A jak poczujesz się pewniej, to pojedziesz w miasto. :) Warto być zmotoryzowanym.

Wrzucę Wam mój brzuch z pełnych 29 tyg. Nawet nie sądziłam, że jest już taki duży. Lustra w domu nie mam jeszcze.:P

6da2b95a61c5ceb5med.jpg

No, to wychodzę na odśnieżanie. :) Papa

Ida, CzaryMary, Robotka1, Eweliśka, Krysti, MartaAlvi, Gosha, weronika86, natt, Fasia, sylvia007, Agusiek89, Militta110816, iwonka1077, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Robotka1 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podrapałam się po brzuchu:P

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:31

weronika86, Agusiek89, Bambi85, iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Krysti, haneczka lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ...ja jak bym miała miec cesarkę to chyba się pochlastam;/ nie wiem czemu, tak sie nastawiłam na naturalny poród:(...
    ja też bardzo nastawiłam się na SN ale póki co Kacper ułożony poprzecznie miednicowo a już 32tc, zobaczymy czy się przekręci a jak nie no cóż...cc i już.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

weronika86, sylvia007 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida dzięki za odp:) u nas też czkawka po 3 razy na dzień:)

no pewnie mi nawet lekarz mówił że dziecko może fiknąć przy odejściu wód płodowych:)

Ida lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe tak mi przykro z powodu znajomych :( Mam nadzieję, że dzisiaj będzie dla Ciebie lepszy dzień bo smutki teraz bardzo nie wskazane :)

Ida bardzo dziękuję za relację z SR! Jak zwykle mega pomocna :)

Co do auta to ja chyba podobnie jak Ida, uwielbiam jeździć, mam ciężką nogę, ale w taką pogodę to mnie lekki strach ogarnia. Muszę jechać do lekarza z tym moim przeziębieniem/chorobą, ale specjalnie umówie się na popołudnie co by mąż odśnieżył auto i mnie zawiózł :P Nie będę się wysilac.
    A tak co do jeżdżenia w ciąży, to moim zdaniem do póki mi wygodnie i daje radę to będę jeździć jak najdłużej pewnie. Tak na prawdę co za różnica czy będziemy mieć jakaś stłuczkę jako pasażer czy jako kierowca...

Malinko i Haneczko śliczne macie brzuszki :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, Krysti cieszę się że Ignaś ma się świetnie, oby tak dalej! :)

PS. Robotka Natala jest cały czas główkowo ułozona i czkawke też czuje tam gdzie spojenie :)

Ida, Krysti, KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti Ignacy ma jeszcze czas na odwrócenie sie głową w dół choć nie ukrywam że zegarek tyka:) i zbyt dużo tego czasu mu nie zostało;)
    a Ty masz jakieś preferencje rodzenia? chciałabyś naturalnie czy może Ci to obojętne??

ja jak bym miała miec cesarkę to chyba się pochlastam;/ nie wiem czemu, tak sie nastawiłam na naturalny poród:(

ciekawe jak teraz sie młoda ułożyła... jak ma czkawkę to czuję ją hm.... na spojeniu łonowym, bardzo nisko....zastanawiam się czy to brzuch tam ma czyli ułożenie pośladkowe czy może głowę i ułożenie główkowe, bo czkawkę czuć tak mi się wydaje jak u starego:) rusza się brzuch ale i gardełko :)
    Robocia obojetne mi to chcialam dziecko to i bol wytrzymam kazdy by Ignaś się urodzil :) zdrowiutki

Anka1501, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A mówiłaś, że się ubrałaś :D Nie za zimno w takim stroje na odśnieżanie? :P
    Haha, no tak, ale zdjęcie zrobiłam, zanim się ubrałam :P

Poszłam. Czekaj, który to już raz? :P

Ida lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Na SR mówiono nam, że spokojnie do 35 tyg dzieci się przekręcają :) Także trzeba czekać :)

Usnelam jeszcze na pól godziny i śniło mi się, że mam cesarke... Koszmar :/

Moj syn nie ma wyboru :) ma się przekrecic i koniec :(

Ida lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super nastawienie Krysti:)

MARTA dzięki:)fajnie by było gdyby moja też już miała głowę na dole:)

MALYYYNA, HANECZKAwooow ale brzusie śliczne:D

idę na drożdżówkę bo mąż kupił:D

Krysti, haneczka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

haneczka lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    gosha fajnie, wiadomo kazda kropla gotowki sie teraz przyda, moze akurat uda sie cos wyskrobac :D
    A wogole to wiecie co wszędzie sa złodzieje ale tu to masakra... Syn dostał 1,5 roku temu miesueczna rentę około 250€, ale ze wzgl na kryzys mówili ze do 2-ch lat sie czeka, ale poten wszystko wyrównują... I tak czekamy, ale myśle sobie nawet dobrze bo potem dostanie całość jakies 6 tys€ sie nazbiera i bedzie miał. Tutaj jest tak ze to na jego imienne konto wpływa i tak jakby na jego wydatki itp itd. I kuuur...a dowiaduje sie ze w lipcu wszedł niwy przepis i mu gowno wypłaca zaległych pieniążków, a od daty przyznania, -w lipcu tego roku zaczną płacić miesięcznie, ale nic nie wyrównają. No fuck... Złodzieje... :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
‹‹ 2281 2282 2283 2284 2285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ