Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie mam akurat do żadnej z nich, ale gdyby któraś jeszcze chciała się podzielić namiarem na "w razie Wu" to wyślijcie na priv. Będę jakby co pośredniczyć
Edit sorki mam też do Bambi, ale dajemy jej czas, później będzie opier...hurtowyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:15
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Wiecie co chyba powinnyśmy uporządkować listę z pierwszej strony. Dużo dziewczyn jest, które w ogóle nie zaistniały na naszym wątku, jest kilka, które chyba wolałby zniknąć z niej z powodów losowych... No i ona jakaś taka bidna jest... Marcowki i lutowki takie ładne, wesołe mają
KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:to samo chcialam pisac , poza tym trzeba przygotowac liste rozpakowyjacych się mamusiek bo jak rudzia wczesniej urodzi to za 4 tyg bedzie juz potrzebna
hahahaha szykujemy się jak na wojnę
Eweliśka podam Ci jak zostaniesz moją przyjaciółkąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:19
Agusiek89, Eweliśka, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja poszłam na chwilę, sernik do piekarnika wstawiłam tylko i znowu musiałam nadrabiac
TZ ma objawy ciąży... Bolą go sutki i ma zgagę... Masakramoże urodzi za mnie??
Agusiek89, Eweliśka, Fasia, natt, KasiaKwiatek, weronika86, liwi, misia83 lubią tę wiadomość
-
Nie ma to jak zadzwonić do mamy i pożalić się że mi się już ciężko funkcjonuje...moja mama nie wzruszona - będzie jeszcze gorzej:P
aaa i jeszcze mi powiedziała że ona swoje oba porody bardzo dobrze wspomina, podobno teraz czasem ją głowa bardziej boli niż ten poród:PWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:29
Anka1501, Agusiek89, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Jego to wszystko bolalo, leżał w brodziku i stekal jak ja przy porodzie naszego 4kg dziecka
Luz mojego na kacu bolą włosy i paznokcie:pFasia, Anka1501, iwonka1077, CzaryMary, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86, liwi, misia83 lubią tę wiadomość