Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka nie marudź
Każda z nas jest super laską!
)))
Iwonka brzuszek to na pewno. Ja też mam pewne obawy, że będzie ciężko ale póki co się tym nie przejmujęJa bym chciała zeby mi waga została i wszystkie wymiary poza tym w pasie
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Eweliśka nie marudź
Każda z nas jest super laską!
)))
Kochana zdjęcie mojego tyłka na portalach dla nastolatek mogłoby zarabiać kasę jako środek antykoncepcyjny:Pliloe, sylvia007, KasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusiek89 wrote:Ola, Olusia, Aleksandra
no i gitarralitery nad łożeczko zamawiaj
tak tak z tą wagą to ja tez ich nienawidzę!
A przepraszam gdzie jest Krystyna ? Nie meldowała się jeszcze. A ja listę odhaczam i mi się stan Matek nie zgadza.Agusiek89, Eweliśka, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Fasia, ale on może mieć nóżki ułożone nad brzuszkiem rozumiesz??? Ito pod cycem to może być jego stopa, moja mała tak sobie właśnie leżała na poprzednim usg złożona w pół, no albo będziesz miała boksera i ma tak silne rączki. To co napisałam, to takie metody położnych ( zasłyszane w szkole rodzenia) no i zawsze może być jakać rozbieżność. Moja Ninka leży teraz główkowo, a nóżki ma pod kontem 90 stopni i też mnie naparza pod prawym cycem
W sumie to coś w tym jest, bo mój na usg miał nogę zaraz nad głowąAle widzisz Twoja Ninka ułożona główkowo czyli ma nóżki na górze, a mój posladkowo a okłada mnie pod cycem
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Kochana zdjęcie mojego tyłka na portalach dla nastolatek mogłoby zarabiać kasę jako środek antykoncepcyjny:P
O Chryste oplułam monitor leczo !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:55
Agusiek89, Angela89, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co chyba powinnyśmy uporządkować listę z pierwszej strony. Dużo dziewczyn jest, które w ogóle nie zaistniały na naszym wątku, jest kilka, które chyba wolałby zniknąć z niej z powodów losowych... No i ona jakaś taka bidna jest... Marcowki i lutowki takie ładne, wesołe mają
Angela89, CzaryMary, Fasia, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość