Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, jestem po wizycie. Miałam jeszcze raz ktg, na którym pojawiły się 2 mizerne skurcze, ginka powiedziała, że to w sumie nic strasznego, ale kroplówkę oczywiście mi dała
Później miałam usg, Ninka leży głową w dół i ta głowa jest trochę za nisko, jak na ten tydzień ciąży, naciska na szyjkę, dość mocno, więc wczorajszą akcję mogła spowodować sama Mała, albo wyrzut oksytocyny, choć gin mi powiedziała, że będziemy się modlić, żeby to jednak główka, bo jeśli to oksytocyna, to może się powtórzyć i następnym razem może już nie przejść po lekach.
A co do mojej Ninki oto jej wymiary:
BPD-78mm
HC-275mm
AC-248mm
FL-60mm
waga 1430gCzaryMary, Agusiek89, iwonka1077, Fasia, Eweliśka, liloe, Angela89, Anka1501, Lali, weronika86, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej dziewczyny, jestem po wizycie. Miałam jeszcze raz ktg, na którym pojawiły się 2 mizerne skurcze, ginka powiedziała, że to w sumie nic strasznego, ale kroplówkę oczywiście mi dała
Później miałam usg, Ninka leży głową w dół i ta głowa jest trochę za nisko, jak na ten tydzień ciąży, naciska na szyjkę, dość mocno, więc wczorajszą akcję mogła spowodować sama Mała, albo wyrzut oksytocyny, choć gin mi powiedziała, że będziemy się modlić, żeby to jednak główka, bo jeśli to oksytocyna, to może się powtórzyć i następnym razem może już nie przejść po lekach.
A co do mojej Ninki oto jej wymiary:
BPD-78mm
HC-275mm
AC-248mm
FL-60mm
waga 1430g
dobrze, że ucichło. Leż kochana, niech królewna na tą Twoją biedną szyjkę naciska jak najmniej.
A ja chyba zaczynam sie stresować tym wieczornym USG. Głupia baba ze mnie -
Iwonka no to czekamy jutro na zdjęcia
3kg na plusie od początku ciąży ?? Maaaało
Sylvia dobrze, że skurcze zelżały. Trzymam kciuki żeby to jednak mała, a nie oksytocyna! Teraz dużo odpoczynkusylvia007, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:dobrze, że ucichło. Leż kochana, niech królewna na tą Twoją biedną szyjkę naciska jak najmniej.
A ja chyba zaczynam sie stresować tym wieczornym USG. Głupia baba ze mnie -
Fasia wrote:Iwonka no to czekamy jutro na zdjęcia
3kg na plusie od początku ciąży ?? Maaaało
Sylvia dobrze, że skurcze zelżały. Trzymam kciuki żeby to jednak mała, a nie oksytocyna! Teraz dużo odpoczynkuczyli razem 9 kg
-
nick nieaktualnyAgusiek89 wrote:Chciałam Wam zaznaczyć że o ile nie dopadło mnie zgąbczenie (
) to porody mają się rozpoczynać na 3000 stronie
obawiam się że przy Waszym tempie do połowy lutego dacie radę przekroczyć tę stronicę
Wczoraj miałam nadrabiać ale goście przyszli więc jestem nadal po tyłach
Agusiek89 ja już się poddałam... Rezerwowalam stronę 3000 ale przy takim plotkarstwie przeniosłam się na 4000weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Uff Sylwia, tylko KOBIETO Ty masz teraz leżeć. Masz zalecenia już wcześniej a ciagle latasz, sprzątasz, weź teraz to już serio... NOGI W GÓRĘ I LEŻEĆ NA KANAPIE!
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Agusiek89 ja już się poddałam... Rezerwowalam stronę 3000 ale przy takim plotkarstwie przeniosłam się na 4000
to ja zaklepuje 5000tylko nie zwalniajcie bo się okaże, że będę musiała rodzić np. w czerwcu
Agusiek89, KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, liloe, Angela89, Lali, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:sylvia wymiary chyba ok, ja tej reszty nie mam nawet tylko wage mi podala tak to na nfz chodzic, grrrrrr
sie wkurze to jeszcze pojde gdzies prywatnie jak sie zdecyduje w koncu gdzie rodzic...., więc będzie miała długie nogi po tatusiu!
iwonka1077, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Ty Mary! Ty masz termin przede mną to gdzie się pchasz na 5000?! Ja jestem 2.5 tygodnia za Tobą!
bom zaczęła portkami trząść ze strachu i się powoli wycofuję na dalsze miejsca w peletonie
Agusiek89, KasiaKwiatek, Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość