Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
natt wrote:Hwesta mój gin w Pl mówił, że najbardziej miarodajne określenie wieku dzidziola jest usg na samym początku ciąży - tak do około 12 tc z tego co pamiętam bo mówił, że potem maluchy zaczynają rosnąć każde w swoim tempie. Nie wiem czy tak faktycznie jest ale ja tam mu wierzę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wozek super
Ja dzwonilam dzis do szpitala i taka sala vip, w ktorej moze byc maz lub ktos inny 24 h na dobe, kosztuje 100 zl za caly pobyt.
Fasia jaki brzuuuuszek, czy ja wiem czy ta dupa taka chuda?? Hehe zartuje oczywiscie
Ja wlasnie zabieram sie za pieczenie rogalikow z corkamniaaam
Fasia lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Ewelcia wozek super
Ja dzwonilam dzis do szpitala i taka sala vip, w ktorej moze byc maz lub ktos inny 24 h na dobe, kosztuje 100 zl za caly pobyt.
I to jestem w stanie zrozumieć, nawet może bym się skusiła. Ale 400zł/doba to jakaś totalna przeginka! Gorzej niż w 5*hotelu.
U mnie chyba nie ma takich udogodnień, wszystkie sale 2os, aczkolwiek dzisiaj się pewnie więcej dowiem jak to u mnie w szpitalu wyglądaLali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:I to jestem w stanie zrozumieć, nawet może bym się skusiła. Ale 400zł/doba to jakaś totalna przeginka! Gorzej niż w 5*hotelu.
U mnie chyba nie ma takich udogodnień, wszystkie sale 2os, aczkolwiek dzisiaj się pewnie więcej dowiem jak to u mnie w szpitalu wygląda
no właśnie. Cholernie drogo....buuuuuuuuu
-
Ida wrote:Ewelcia - super wózek! A nie chciałaś takiego, gdzie dzieci siedzą obok siebie? Takie chyba najczęściej się widzi. Ale nie wiem.
generalnie wózki obok siebie są wygodniejsze bo widzisz jednocześnie dwójkę ale kwestia wejśc do sklepu czy do budynku, windy itp to już inna bajka
W moim szpitalu sala jednoosobowa z łazienką kosztuje chyba z 250zł a dwuosobowa z łazienką 100zł. Pozostałe są 3-4 osobowe i niestety z łazienką wspólną na korytarzuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:49
-
Witajcie dziewczyny.
Od 9 rano zaczęło mnie boleć podbrzusze i krzyż jak na okres i od pępka w dół takie kłucia.. wziełam magnez nospe alue nie przechodziło. W między czasie czułam taki ciężar na dole.Po 13 napisałam do lekarki co robić kazała wziąć 2 razy nospe i magnez jak nie przestanie po 1 albo 2 godz to jechać do szpitala. Zrobiłam tak połozyłam się ale nadal czuje takie kłucia i bole okresowe...normalnie jakbym zaraz dostać okresu. mała jakos dziś sie rusza jakby oszalała.. nw co robić..co myśleć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:51
-
nick nieaktualnyJestem, pieluchy odebrane, do smyka nie pojechałam bo tak rozkopana warszawa, że musiałabym naokoło jechać.
Fasia sliczny brzuszek krzywuszekale mówiłaś, że Julek po prawej a na zdjeciu lewa wypchnięta
Właśnie był pan kurier, przywiózł mi moją limonkową torbę do wózka - super jest! Śliczna, pojemna i super jakość. Będzie dla Mikiego do szpitala.Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Millita na IP od razu bym jechała!
KasiaKwiatek - wypchnięta i lewa i prawatak w poprzek, z lewej bardziej widać na zdjęciu ale na zywo były równomierne
)) Głównie wypycha prawą stronę, ale że jest umiejscowiony na dole to i lewy dół czasem się wybrzusza
z lewej strony go nie ma, nie ma jak przejść przez przegrodę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myślę Fasia, że on siedzi po prawej stronie macicy bo masz przegrodę, ale jeśli chodzi o brzuszek pewno się to wyrównuje częściowo. Macica po prostu z lewej się nie rozciąga Ci tak bardzo, tylko ta prawa jej strona
brzuszek obwiśnie Ci równo jak i nam
potem trzeba poćwiczyć go
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:57
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny