Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie rytmiczne uderzenia, z częstotliwością średnio co 1-2s. to czkawka ?? Nie miałam takiego uczucia wcześniej. Wczoraj pierwszy raz i dziś znowu. Czuję to "pukanie" na samym dole brzucha ... Ranyyy to długo trwa!
CzaryMary, haneczka, Rudzia, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia, dzięki za przepis. Już go przedrukowałam do mojego "przepisowego kajetu"
aaa i jeszcze coś mi się przypomniało. Położna mówiła, że czasami spotyka się z czymś takim, że rodzice chcą przewieźć ze szpitala dziecko w śpiworku. Oczywiście wiąże się to z wielkim problemem prawidłowego zapięcia pasów bezpieczeństwa. Tak więc dziewczynki - żadnych śpiworków!! Aczkolwiek nie sądzę, żeby któraś z nas wpadła na taki szatański pomysł
Fasia - moim zdaniem to czkawka
KasiaB - jejku jejku ja bym nie wytrzymała z ciekawościteraz bede czekała na to Twoje USG jak normalnie na swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:54
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry! :*
Ja mam kombinezony dwa, jeden 50/56 i drugi 62 i ten 62 jest ogromny! A ten mniejszy wydaje sie taki akuratwiecie ze z rana moja od 3 dni jakos lepiej?
w srode lekarz- ciekawe jaka bedzie jego decyzja..bo rana juz nie ropieje ale krwawi, mama mowi ze jak krwawi to tez nie dobrze... zobaczymy..
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:tak
przerabiamy to 2 razy dziennie, czasem po 20 min
Ale czadmój dzidziol ma czkawkę
Eweliśka, Klaudia90, natt, haneczka, liloe, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Fasia, dzięki za przepis. Już go przedrukowałam do mojego "przepisowego kajetu"
aaa i jeszcze coś mi się przypomniało. Położna mówiła, że czasami spotyka się z czymś takim, że rodzice chcą przewieźć ze szpitala dziecko w śpiworku. Oczywiście wiąże się to z wielkim problemem prawidłowego zapięcia pasów bezpieczeństwa. Tak więc dziewczynki - żadnych śpiworków!! Aczkolwiek nie sądzę, żeby któraś z nas wpadła na taki szatański pomysł
Fasia - moim zdaniem to czkawka
KasiaB - jejku jejku ja bym nie wytrzymała z ciekawościteraz bede czekała na to Twoje USG jak normalnie na swoje
CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
Wlasnie byl listonosz
i przyniosl dla mojej Sofii - taka szmatke do przytulania ktora zampwilam,nie wiem jak po polsku sie to nazywa tp pietwdzy raz spotkalam sie z tym tu w Szwecji
Ida, CzaryMary, Eweliśka, Fasia, Klaudia90, haneczka, Krysti, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dzien dobry! :*
Ja mam kombinezony dwa, jeden 50/56 i drugi 62 i ten 62 jest ogromny! A ten mniejszy wydaje sie taki akuratwiecie ze z rana moja od 3 dni jakos lepiej?
w srode lekarz- ciekawe jaka bedzie jego decyzja..bo rana juz nie ropieje ale krwawi, mama mowi ze jak krwawi to tez nie dobrze... zobaczymy..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia ja mam też takie wypinanie kilka razy dziennie tylko z dwóch stron
Wczoraj to już w ogóle dali czadu bo było wszystko: dupa na wierzchu, noga i tak przez godzinę
Obiecałam w pon dać zdjecia wózka więc uwaga będzie spamJakość słaba bo telefon beznadziejny ale coś tam widać
Ogólnie wózek jest też w wersji spacerowej ale za dużo składania więc nie chciało mi się już męczyć. Wygląda tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a72c2dcd2c52.jpg
A tu ilośc możliwych kombinacji z naszym wózkiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13a65b17a181.jpg
Jest lekki w miarę, dobrze skrętny, mam nadzieję że będzie też funkcjonalny
Jak ogarnę pokoik chłopców to będą kolejne spamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:50
Rudzia, CzaryMary, Eweliśka, misia83, natt, Fasia, Ida, Klaudia90, haneczka, KasiaKwiatek, Krysti, Anka1501, Robotka1, Agusiek89, weronika86, Gosha, Justinka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Wlasnie byl listonosz
i przyniosl dla mojej Sofii - taka szmatke do przytulania ktora zampwilam,nie wiem jak po polsku sie to nazywa tp pietwdzy raz spotkalam sie z tym tu w Szwecji
Mam identyczną ale bez imienia!))
Rudzia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:KASIAB ja mam ten pajacyk ze smyka i jest super
z drogi śledzie bo Ewelcia jedzie!!! przed taką furą to wszyscy miejsce będą robićEwelcia lubi tę wiadomość