Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:Tak, z takim mrożonym mielonym szpinakiem
Jakby się skupić, to da się wyczuć ten szpinak w cieście, ale ten smak rewelacyjnie pasuje do słodkiego, a samo ciasto jest wilgotne, jak nasączany biszkopt.
Poproś o przepischętnie przetestuje
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka - rzeczywiście brzuszysko
słodzki brzusio jak już
)
A rożek cudny!)
Anka boję się, że sernik może zniknąćja nawet nie zdążyłam zrobić polewy czekoladowej - wszyscy zjedli bez niej
Eweliśka, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że jakos w listopadzie kupiłam jeszcze taki rożek https://www.mybaze.com/pl/product/472456/ro%C5%BCek-gwiazdkowy zapłaciłam z przesyłką 100, a za tego muffinka 50 i ten za 50 jest po pierwsze ładniejszy a po drugie o wiele solidniejszy.
-
Hej, hej!
Wróciłam na chwilkę, by pokazać Wam co zakłóciło pisanie mojej mega owocnej pracy mgrale jestem podniecona, kurier zrobił mi niespodziankę
wklejam fotki:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:00
Fasia, natt, Anka1501, haneczka, CzaryMary, Ida, Rudzia, Ewelcia, MartaAlvi, Agusiek89, KasiaKwiatek, Krysti, iwonka1077, Angela89, weronika86, Gosha, misia83, mantissa lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Powiem Wam że jakos w listopadzie kupiłam jeszcze taki rożek https://www.mybaze.com/pl/product/472456/ro%C5%BCek-gwiazdkowy zapłaciłam z przesyłką 100, a za tego muffinka 50 i ten za 50 jest po pierwsze ładniejszy a po drugie o wiele solidniejszy.
Wczoraj oglądałam ten szary i się w nim zakochałam ... Mówisz, że kiepska jakość ? W sumie za taką cenę to bym była mega zła -
Hwesta, ten link coś nie działa. Ja tak czy siak poproszę o przepis teściową i Wam wrzucę. Zawsze to sprawdzony.
PS. Ten szpinak trzeba porządnie odsączyć. Jak już się worek rozmrozi to polecam Ci nakłuć go w wielu miejscach i porządnie wycisnąć wodę.Przez sitko może Ci "uciec", bo to taka miazga jest.
Smacznego!hwesta lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:W sumie to ja rozkręciłam temat szczepień a teraz trochę żałuję bo chyba jednak na forum nie należy szukać odpowiedzi na takie pytania. Zdania w tym temacie jak widać są mega podzielone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:20
weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dupa, dupa, dupa! Dlaczego nikt mi nie powiedział, że do farbowania muszę się zapatrzeć w ten cholerny pędzelek? I dlaczego nie ma go w pudełku z farbą??!!
Ida, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Moja mama na święta zrobiła takie zielone ciasto ze szpinaku! Upiekła je w kształcie choinki a żurawina była jako bombki
cudownie wyglądało, ale wszyscy "bali" się go spróbować
gdyby nie powiedziała, że tam jest szpinak na pewno choinka szybko by znikła ;p
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dupa, dupa, dupa! Dlaczego nikt mi nie powiedział, że do farbowania muszę się zapatrzeć w ten cholerny pędzelek? I dlaczego nie ma go w pudełku z farbą??!!
wez starą szczoteczkę do zębów i jedziesz maleńka:)
Klaudia - fura czaderska !
Eweliśka - brzunio pikolinobardzo ładny. Rożek słodziaszny. aż mnie młody skopał, że też chce taki. menda mała
Fasia - jejku ale Ci Julek wypchnął cośboli Cie to? Mój tak się nie zachowuje.
Pazurkersy pomalowaneRóżowo - zielone . ja już czuję wiosnę w powietrzu
Eweliśka, haneczka lubią tę wiadomość