Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:To zrobię
a jaki ser miałaś?
Twaróg sernikowy w takim kubełku 1l. W lidlu kupiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:51
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:No ja robię od niej wyłącznie. AAA i nie robiłam żadnej kąpieli normalnie wstawiłam do piekarnika ciasto
Ja nie umiem robić ciast kupnych tych z kartonów
Ja kupnych nigdy nie robiłam ale takie bez pieczenia to lubię.
Filadelfia to ulubione u nas (wszyscy zawsze pytaja czy zrobię) -
Eweliśka wrote:W tym serze z kubełka to prawie wogóle nie ma sera:P
co jest w składzie tego z lidla? ja zawsze miele, tzn maż:p
Pewnie, że lepszy zmielony ale ja nie mam jak więc taki z wiaderka musi wystarczyćFasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja kupnych nigdy nie robiłam ale takie bez pieczenia to lubię.
Filadelfia to ulubione u nas (wszyscy zawsze pytaja czy zrobię)
Dawaj przepisBo właśnie obejrzałam fotki i wygląda smakowicie
Ja ostatnio robiłam lustro malinowe też z tej strony co dałam i poszło w jeden dzień każdy myślał że to na serze a tam grama sera nie było
-
Eweliśka wrote:W tym serze z kubełka to prawie wogóle nie ma sera:P
co jest w składzie tego z lidla? ja zawsze miele, tzn maż:p
Nie chciało mi się mielić. Domyślam sie, że ser to ser, a tamto to coś sero podobnegow każdym razie wyszło pyszne
Angela89, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Natt Kochana to jest nic, chyba nie wszystkie posty kwietniówek czytałaś, kiedyś to się działo
sado-maso, kuposprawy, itp,itd
Ja tam byłam w Wami na bieżąco i wiele 'ciekawych' rzeczy wyczytałam ale się nie odzywałam.
Aż tu nagle i mi hormony przejęły władzę nie tylko nad macicą ale i nad mózgiem i oto jestem.Angela89, Fasia, Anka1501, CzaryMary, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501, haneczka, Eweliśka, Angela89, hwesta, Klaudia90, KASIAB, CzaryMary, Rudzia, Ewelcia, MartaAlvi, Agusiek89, Krysti, weronika86, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dawaj przepis
Bo właśnie obejrzałam fotki i wygląda smakowicie
Ja ostatnio robiłam lustro malinowe też z tej strony co dałam i poszło w jeden dzień każdy myślał że to na serze a tam grama sera nie było
Ja robię tak jak na Winiary.pl tylko galaretke robie na soku z wiśni drylowanych i wierzch posypuje płatkami migdałównie ma prawa się nie udać
Angela89 lubi tę wiadomość
-
A to moje brzuszysko!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8adfd4a77608.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:11
Fasia, Anka1501, Klaudia90, CzaryMary, natt, Rudzia, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Krysti, iwonka1077, weronika86, Gosha, misia83, mantissa lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Piękne to ciasto
i ze szpinakiem?
Tak, z takim mrożonym mielonym szpinakiemJakby się skupić, to da się wyczuć ten szpinak w cieście, ale ten smak rewelacyjnie pasuje do słodkiego, a samo ciasto jest wilgotne, jak nasączany biszkopt.
Anka1501 lubi tę wiadomość