Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:Ania, rozumiem Twój sposób myślenia, ale mam trochę odmienne zdanie na temat odczuwania bolesności szczepionek u tak małych dzieci. Nie ma sensu tu sobie niczego udowadniać.
A decyzję o tym, czy szczepić normalnie, czy w sposób skojarzony podejmę w oparciu o inne przesłanki, te bardziej związane z bezpieczeństwem dziecka. Oczywiście z mojego punktu widzenia.
Pewnie ze tak, ja przy pierwszym dziecku tez nie zwracalam na to uwagi. Teraz mogę sobie na to pozwolić wiec to zrobię i zaszczepie skojarzona i na rota. Nie uważam, że dziecko jakoś bardzo cierpi z tego powodu, żeby to był mus ale sama chętnie teraz z tego skorzystampisze tylko, że jak dziecko jest uklute raz to jeszcze pół biedy bo to chwila ale po trzech kluciach w trzech różnych miejscach to już syna nie mogłam uspokoić przez godzinę. Dopiero jak się zmeczyl płaczem i zasypial przy cycku dopiero mogłam go ubrać i wrócić do domu
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Fasia masz moje majtki
hahahah a to dobre!!! bo moje też !!
Fasia podziwiamy!! Piękny apartamenti cycek Ci urósł, babe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:26
hwesta, Fasia, iwonka1077, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela w sumie to by było dobre wytłumaczenie - burza hormonów więc i normy większe. Hmmm to ma sens
Spoko, nie ma się co stresować. Jak lekarz mówi, że jest ok to tak jest, trzeba mu wierzyć. Ja się tego trzymam. Jak mi przepisują leki to biorę i nawet ulotek nie czytam. Ufam i tyle
Eweliśka co do mojego dupska to zawsze byłam wąska w biodrach. Wczoraj szwagierka mi powiedziała, że w końcu mam pupę a nie płaską deskęw sumie to się ucieszyłam:D mam 5cm więcej niż przed ciąża, ogólnie zgrabnie ten mój tyłek wygląda
poćwiczę tylko żeby go umięśnić, bo 9 miesięcy ciąży spędzone w łózku dały się we znaki
IDA to będę czekać na info o tych salach jak coś powiedzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:26
Eweliśka, Ida lubią tę wiadomość
-
Fasia, Angela
"Amerykańskie Towarzystwo Tarczycowe proponuje górną granicę TSH w pierwszym trymestrze-2.5, w drugim trymestrze 3.0, w trzecim trymestrze 3.5" [źródło: http://www.tarczyca.info/aktualnosci/podwyzszone-tsh-kobiety-ciazy/]
Czyli z Angelą raczej ok i nie ma powodu do zbędnego niepokojuPowiedz mi Angela,a jak u Ciebie z poziomem FT4? Jeśli ten jest w porządku, to tym bardziej nie ma powodu do stresu. Wiadomo, 3,5 to jest już górna granica, ale zobaczymy co powie ginekolog, może skieruje Cię do endo..
Ja choruję na Hashimoto od dziecka i mam teraz niskie THS ok 1,6, ale to tylko za sprawą dużej dawki Euthyroxu 125ug.Fasia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:hahahah a to dobre!!! bo moje też !!
Fasia podziwiamy!! Piękny apartamenti cycek Ci urósł, babe
No kuźwa, czyli że co? Że majtki wszystkim kradnę czy jak ?
A dziękujemy, dziękujemycycek? Jeden tylko?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haneczka - dzięki
w takie info wierzę hihi
Dokładnie, trzeba sprawdzić FT3 i FT4, bo u mnie wyszło to drugie za niskie i dostałam dość dużo zwiększoną dawkę leku. Z Euthyroxu 12,5 teraz biorę 25 i 50 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Fasia, Angela
"Amerykańskie Towarzystwo Tarczycowe proponuje górną granicę TSH w pierwszym trymestrze-2.5, w drugim trymestrze 3.0, w trzecim trymestrze 3.5" [źródło: http://www.tarczyca.info/aktualnosci/podwyzszone-tsh-kobiety-ciazy/]
Czyli z Angelą raczej ok i nie ma powodu do zbędnego niepokojuPowiedz mi Angela,a jak u Ciebie z poziomem FT4? Jeśli ten jest w porządku, to tym bardziej nie ma powodu do stresu. Wiadomo, 3,5 to jest już górna granica, ale zobaczymy co powie ginekolog, może skieruje Cię do endo..
Ja choruję na Hashimoto od dziecka i mam teraz niskie THS ok 1,6, ale to tylko za sprawą dużej dawki Euthyroxu 125ug.
Ja nie robiłam FT4 przed ciąża miałam robione tylko tsh i było ok teraz tylko wyszło 3.11 ale też lekarka powiedziała że problemu nie ma. Kazała obserwować bo moja mama i babcia są po usunięciu tarczycy. Ale odpukać u mnie nic sie nie dzieje i tak niech zostaniehaneczka lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Fasia, domek dla Julka ma już chyba ze 150m2
Ida, napisałaś, że nie wiesz, o co chodzi z salami, a ja od razu o kiełbasie pomyślałamCiągle myślę o jedzeniu. Moje dupsko chyba zacznie żyć własnym życiem.
Buahahhahapadłam
Boje się, że do porodu to my z 250m2 będziemy miećhaneczka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:tak, tylko jeden
Ciulato będę wyglądać - jeden cycek mi tylko rośnie. Dziecko rozciąga mi tylko jedną stronę brzucha. Kuźwa alien jaki czy cohaneczka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Fasia, domek dla Julka ma już chyba ze 150m2
Ida, napisałaś, że nie wiesz, o co chodzi z salami, a ja od razu o kiełbasie pomyślałamCiągle myślę o jedzeniu. Moje dupsko chyba zacznie żyć własnym życiem.
hahaha kiełbasa salami !! dobre!!
liloe - masz rację to już najwyższy stopień integracji. Własnie... pokazujta skarpety bo mi zginęły takie ciepłe w biało zielone paski. Która ten teges??
haneczka, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny