X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, śliczny ten wózek:)

Ewelcia lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupilam jak jeszcze 62 byly dostepne :) albo z 5 10 15 nie pamietam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:08

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dlatego też z praniem ubranek czekam do 9.02. bo nie wiem co prać!! ale chyba te uniwersalne to wcześniej wypiore bo mnie kusi:) a też tyle naraz prać prasowac...a chce mieeć gotoy rozm 56 i 62

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    ja kupilam jak jeszcze 62 byly dostepne :) albo z 5 10 15 nie pamietam
    gdzie mieszkasz i w której półce go trzymasz?:)

weronika86 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:55

Rudzia, Fasia, hwesta, Ida, Eweliśka, CzaryMary, natt, haneczka, Lali, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB hehe, jeszcze lezy wraz z innymi ubrankami w torbie i czeka na wypranie ;) niedlugo sie bede brala jednak za pranie, po tych historiach marcowek... mysle, ze w przyszlym tyg zaczne prac :)

• Ida Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:31

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak sie zastanawiam... jak dziecko wychodzi na usg np o 10 dni wieksze wymiarowo niz z terminu om ma to jakies znaczenie?

• Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja ledwo nadążam w tym wątku więc innych nie czytam, powiedzcie te marcówki które już urodziły to miały jakieś dolegliwości/wskazania do wcześniejszego porodu? czy tak z zaskoczenia?

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska z tego co ja czytalam, to chyba jedna miala cos z szyjka, ale obie mialy jak sie okazalo w szpitalu podwyzszone crp . cale szczescie, ze wszystko dobrze z dzieciaczkami, a ten chlopczyk to w ogole duzy :) 53 cm szczescia i chyba 2400

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:15

Eweliśka, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta wpadne jak już będzie wyprany:) ja też w przyszłym tygodniu wypiorę pieluchy, kocyki, rożki, i ubranka uniwersalne a po usg resztę ubranek.
    wolę wcześniej najwyżej je szczelnie zapakuje żeby się nie kurzyły czy coś bo poźniej też mi się nie będzie chciało:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś jako studentka dporabiałam prasując takie maciupkie ubranka w pewnej firmie...ojjj że mnie to znowu czeka i za darmo!:)

hwesta, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myslalam o tych workach prozniowych... ale w sumie w szafce chyba tez sie nie pobrudza ;)

Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta podwyższone crp ?? kojarzysz jaki wynik ??

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    KasiaB hehe, jeszcze lezy wraz z innymi ubrankami w torbie i czeka na wypranie ;) niedlugo sie bede brala jednak za pranie, po tych historiach marcowek... mysle, ze w przyszlym tyg zaczne prac :)
    mam nadzieję ze u nas będzie spokpojniej niz u marcówek! ja 7.03. ide na ślub jako świadek.... zaraz wam wkleję link sukienki i mi doradzicie co do niej dokupic

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.sklep.torelle.pl/zurina-kr-rekaw-p1605.html
    kupuję tą różową ale chyba z tyłu kokarde bede wiązać i teraz pytanie jaki kolor bolerka/żakietu/butów/torebki do tego? dawajcie pomysły:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia nie wiem, ale pisaly o tym, to swieza sprawa wiec mozna przewertowac forum, ja mam niestety bardzo czesto podwyzszone... ostatnio w styczniu bylo nawet 30 znow, pozniej spadlo do 4. nie panikujmy :) ja znowu mam zlecone crp przez lekarza do zbadania, bo strasznie mi skacze. Dzis znowu ide do gina, skonsultowac to co powiedzial ten lekarz w sobote ;) wiem, wiem... to wariactwo bo sama widze, ze nic sie tam nie dzieje zlego i ze to zadna opryszczka, ale skoro mam pakiet wykupiony to skorzystam z mozliwosci konsultacji u dr ktora mi wykryla wtedy ten problem z szyjka... spokoj matki najwazniejszy

Fasia lubi tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    ja myslalam o tych workach prozniowych... ale w sumie w szafce chyba tez sie nie pobrudza ;)
    no w sumie od czego się mają pobrudzic w domu czysto szafki czyste. najwyżej do jednorazówek je włoże

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    a tak sie zastanawiam... jak dziecko wychodzi na usg np o 10 dni wieksze wymiarowo niz z terminu om ma to jakies znaczenie?

Hwesta mój gin w Pl mówił, że najbardziej miarodajne określenie wieku dzidziola jest usg na samym początku ciąży - tak do około 12 tc z tego co pamiętam bo mówił, że potem maluchy zaczynają rosnąć każde w swoim tempie. Nie wiem czy tak faktycznie jest ale ja tam mu wierzę. :D

Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB nude dodatki! http://www.happymum.pl/sklep3/d407e,sukienki_wizytowe,5290-perla_berry_dress.html ta ladna tez,ale ta twoja ladniejsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:25

‹‹ 2261 2262 2263 2264 2265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ