Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliska z tego co ja czytalam, to chyba jedna miala cos z szyjka, ale obie mialy jak sie okazalo w szpitalu podwyzszone crp . cale szczescie, ze wszystko dobrze z dzieciaczkami, a ten chlopczyk to w ogole duzy
53 cm szczescia i chyba 2400
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:15
Eweliśka, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Hwesta wpadne jak już będzie wyprany:) ja też w przyszłym tygodniu wypiorę pieluchy, kocyki, rożki, i ubranka uniwersalne a po usg resztę ubranek.
wolę wcześniej najwyżej je szczelnie zapakuje żeby się nie kurzyły czy coś bo poźniej też mi się nie będzie chciało:) -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:KasiaB hehe, jeszcze lezy wraz z innymi ubrankami w torbie i czeka na wypranie
niedlugo sie bede brala jednak za pranie, po tych historiach marcowek... mysle, ze w przyszlym tyg zaczne prac
-
nick nieaktualnyFasia nie wiem, ale pisaly o tym, to swieza sprawa wiec mozna przewertowac forum, ja mam niestety bardzo czesto podwyzszone... ostatnio w styczniu bylo nawet 30 znow, pozniej spadlo do 4. nie panikujmy
ja znowu mam zlecone crp przez lekarza do zbadania, bo strasznie mi skacze. Dzis znowu ide do gina, skonsultowac to co powiedzial ten lekarz w sobote
wiem, wiem... to wariactwo bo sama widze, ze nic sie tam nie dzieje zlego i ze to zadna opryszczka, ale skoro mam pakiet wykupiony to skorzystam z mozliwosci konsultacji u dr ktora mi wykryla wtedy ten problem z szyjka... spokoj matki najwazniejszy
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:a tak sie zastanawiam... jak dziecko wychodzi na usg np o 10 dni wieksze wymiarowo niz z terminu om ma to jakies znaczenie?
Hwesta mój gin w Pl mówił, że najbardziej miarodajne określenie wieku dzidziola jest usg na samym początku ciąży - tak do około 12 tc z tego co pamiętam bo mówił, że potem maluchy zaczynają rosnąć każde w swoim tempie. Nie wiem czy tak faktycznie jest ale ja tam mu wierzę.Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny