Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, śliczny ten wózek:)

Ewelcia lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupilam jak jeszcze 62 byly dostepne :) albo z 5 10 15 nie pamietam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:08

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dlatego też z praniem ubranek czekam do 9.02. bo nie wiem co prać!! ale chyba te uniwersalne to wcześniej wypiore bo mnie kusi:) a też tyle naraz prać prasowac...a chce mieeć gotoy rozm 56 i 62

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    ja kupilam jak jeszcze 62 byly dostepne :) albo z 5 10 15 nie pamietam
    gdzie mieszkasz i w której półce go trzymasz?:)

weronika86 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:55

Rudzia, Fasia, nick nieaktualny, Ida, Eweliśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, haneczka, Lali, Ewelcia, nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB hehe, jeszcze lezy wraz z innymi ubrankami w torbie i czeka na wypranie ;) niedlugo sie bede brala jednak za pranie, po tych historiach marcowek... mysle, ze w przyszlym tyg zaczne prac :)

• Ida Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 11:31

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak sie zastanawiam... jak dziecko wychodzi na usg np o 10 dni wieksze wymiarowo niz z terminu om ma to jakies znaczenie?

• Eweliśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja ledwo nadążam w tym wątku więc innych nie czytam, powiedzcie te marcówki które już urodziły to miały jakieś dolegliwości/wskazania do wcześniejszego porodu? czy tak z zaskoczenia?

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska z tego co ja czytalam, to chyba jedna miala cos z szyjka, ale obie mialy jak sie okazalo w szpitalu podwyzszone crp . cale szczescie, ze wszystko dobrze z dzieciaczkami, a ten chlopczyk to w ogole duzy :) 53 cm szczescia i chyba 2400

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:15

Eweliśka, haneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta wpadne jak już będzie wyprany:) ja też w przyszłym tygodniu wypiorę pieluchy, kocyki, rożki, i ubranka uniwersalne a po usg resztę ubranek.
    wolę wcześniej najwyżej je szczelnie zapakuje żeby się nie kurzyły czy coś bo poźniej też mi się nie będzie chciało:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś jako studentka dporabiałam prasując takie maciupkie ubranka w pewnej firmie...ojjj że mnie to znowu czeka i za darmo!:)

nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myslalam o tych workach prozniowych... ale w sumie w szafce chyba tez sie nie pobrudza ;)

Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta podwyższone crp ?? kojarzysz jaki wynik ??

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    KasiaB hehe, jeszcze lezy wraz z innymi ubrankami w torbie i czeka na wypranie ;) niedlugo sie bede brala jednak za pranie, po tych historiach marcowek... mysle, ze w przyszlym tyg zaczne prac :)
    mam nadzieję ze u nas będzie spokpojniej niz u marcówek! ja 7.03. ide na ślub jako świadek.... zaraz wam wkleję link sukienki i mi doradzicie co do niej dokupic

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.sklep.torelle.pl/zurina-kr-rekaw-p1605.html
    kupuję tą różową ale chyba z tyłu kokarde bede wiązać i teraz pytanie jaki kolor bolerka/żakietu/butów/torebki do tego? dawajcie pomysły:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia nie wiem, ale pisaly o tym, to swieza sprawa wiec mozna przewertowac forum, ja mam niestety bardzo czesto podwyzszone... ostatnio w styczniu bylo nawet 30 znow, pozniej spadlo do 4. nie panikujmy :) ja znowu mam zlecone crp przez lekarza do zbadania, bo strasznie mi skacze. Dzis znowu ide do gina, skonsultowac to co powiedzial ten lekarz w sobote ;) wiem, wiem... to wariactwo bo sama widze, ze nic sie tam nie dzieje zlego i ze to zadna opryszczka, ale skoro mam pakiet wykupiony to skorzystam z mozliwosci konsultacji u dr ktora mi wykryla wtedy ten problem z szyjka... spokoj matki najwazniejszy

Fasia lubi tę wiadomość

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    ja myslalam o tych workach prozniowych... ale w sumie w szafce chyba tez sie nie pobrudza ;)
    no w sumie od czego się mają pobrudzic w domu czysto szafki czyste. najwyżej do jednorazówek je włoże

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    a tak sie zastanawiam... jak dziecko wychodzi na usg np o 10 dni wieksze wymiarowo niz z terminu om ma to jakies znaczenie?

Hwesta mój gin w Pl mówił, że najbardziej miarodajne określenie wieku dzidziola jest usg na samym początku ciąży - tak do około 12 tc z tego co pamiętam bo mówił, że potem maluchy zaczynają rosnąć każde w swoim tempie. Nie wiem czy tak faktycznie jest ale ja tam mu wierzę. :D

Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB nude dodatki! http://www.happymum.pl/sklep3/d407e,sukienki_wizytowe,5290-perla_berry_dress.html ta ladna tez,ale ta twoja ladniejsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:25

‹‹ 2261 2262 2263 2264 2265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ