Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Millita Ty się nie zastanawiaj tylko w samochód albo do taxi i na IP szybko! Niech sprawdzą co to się dzieje. Dostaniesz kroplówkę na wyciszenie w razie skurczów. Trzeba to sprawdzić. Boli Cie, kłuje, masz bóle jak na okres - nie ma co sie zastanawiać
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Kasiu tak, tak on jest z prawej strony, od samego początku. Macica jest na tyle plastyczna, że on sobie tam miejsce znajduje
Śmieję się tylko, że mi obwiśnie tylko ta część gdzie on jest ale wiem, że to niemożliwe
))
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia i anka gratulacje 30 tyg
co do szczepien ja corka zwyklymi obowiazkowymi szczepilam i jest ok teraz mam zamiar tak samo zrobic
Natt piekne zdjecia się zapowaiadaja,
eweliska bryka fajowa faktycznie przy szerokich wózkach problem jest ze sklepami itd....Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka co tam po wizycie? Czemu smutna buźka ?
spore jest moze dlatego tak mi brzuch wywaliło, na stan dzisiejszy główką do góry czyli sklanaiła się do cc i z racji tego że wiekszy babel sie zapowiada, poza tym to ok, wody w normie, szyjka ok, stan zapalny wyleczony
tylko martwie się ta wagą że za szybko urodzę bo nie będzie miał synek miejsca w brzuszku bo krótki tułów mam i teraz już mam spory brzuszek ....
a jeszcze po tych rewelacjach marcówek z wczesniejszymi porodami to juz takiego mam pietra ze szok.... -
iwonka1077 wrote:Fasia i anka gratulacje 30 tyg
co do szczepien ja corka zwyklymi obowiazkowymi szczepilam i jest ok teraz mam zamiar tak samo zrobic
Natt piekne zdjecia się zapowaiadaja,
eweliska bryka fajowa faktycznie przy szerokich wózkach problem jest ze sklepami itd....
Ja mam 31tydz, dziękujęiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilitta - tak jak piszą dziewczyny, jedź na IP i skontroluj sprawę. Na pewno wszystko będzie dobrze ale po co się stresować. Nie masz nic do stracenia a zyskasz tylko spokój ducha.
Nooo KasiaK w końcu jesteś - myślałam, że Cię ogrom pieluch przygniótł
Iwonka - fajnie, że wszystko ok na wizycie. A waga dzieciątka to raczej się nie przejmuj. Ja przynajmniej bardziej drżałabym gdyby okazało się, że waży za mało
Nie dobrze mi. Rzygać nie umiem i nie wiem co mam począćKasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:znaczy sie tak to oki, mialam usg ale żle się położyłam i nie widziałam za wiele, dziecko na 30 tydzien ciazy waży 1700 gram
spore jest moze dlatego tak mi brzuch wywaliło, na stan dzisiejszy główką do góry czyli sklanaiła się do cc i z racji tego że wiekszy babel sie zapowiada, poza tym to ok, wody w normie, szyjka ok, stan zapalny wyleczony
tylko martwie się ta wagą że za szybko urodzę bo nie będzie miał synek miejsca w brzuszku bo krótki tułów mam i teraz już mam spory brzuszek ....
a jeszcze po tych rewelacjach marcówek z wczesniejszymi porodami to juz takiego mam pietra ze szok....
Wg mnie nie waży jakoś super dużo. Mój w 26tc ważył prawie 1300g. Poza tym to wszystko to waga szacowana, która nie musi być w 100% pewna. Także na spokojnie)
A co do miejsca w brzuszku - Twój ma do zagospodarowania cały brzuszek, mój ma tylko połowkę, a jakoś sobie radzi także glowa do góryRozwija się dobrze, szyjka i cała reszta też dobrze także tylko się cieszyć
)
Anka1501, iwonka1077, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Mary jakoś wtargalam te pieluchy na moje 3 piętro
ale wycieczka samochodem i krótkie zakupy w sklepie zmęczyły mnie jak maraton.
Leżę i wpiernilam krówki
ojjj mi tez już coraz ciężej... a szkoda, bo energia mnie rozpiera
Ania - weź wyciągnij średnią z tych dwóch pasków i zapodaj jeden -
Anka1501 wrote:Jeszcze jakaś zwieche mają i pokazują koniec 30tyg a jest początek 31
usune je chyba bo mnie stresuja
Ten dolny się zgadza - zaczęłaś pełny 31tcAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Militta zmykaj szybko na IP i odezwij się koniecznie jak wrócisz! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ale lepiej sprawdzić! Absolutnie nie czekaj nie wiadomo na no b jeśli to skurcze to samą nospą i magnezem tego nie uspokoisz:/
Fasia, Anka1501 lubią tę wiadomość