Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny te bardziej doświadczone, a czy po ruchach dziecka można określić ułożenie? czy to nie ma reguły?
Głowy nigdy nie zobaczysz wypiętej.
Ewelcia, Eweliśka, iwonka1077, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Już myślałam
Ale 9kg to też fajnie, bo nie dużo
nie no w udach tez czuje i w dupce :)ale nie narzekam bo z rozmiaru xs to teraz konkretna s
a ile wasze brzdace waża dziewczyny wiecie????Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra dobra, ja też się trochę trzęsę jeśli chodzi o to
dla mnie to znowu jak pierwszy raz, 12 lat to za duża różnica żeby coś pamiętać... Także tego...
przed 4000 nie zamierzam się rozpakować
Co do ułożenia i ruchów to można rozpoznać pewnie ale ja fachowcem nie jestemchoć ostatnio obstawialam, że. Miki głową w górze bo mnie po szyjce kopał i się potwierdziło. Teraz kopie po bokach i raczej wysoko więc zobaczymy na usg w środę...mam nadzieję, że się obrócił na nietoperza już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:41
Agusiek89, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Można, większe kopniaki to nóżki, mniejsze rączki, to co się wypina okrągłego, to pupa, a podłużnego plecki
Głowy nigdy nie zobaczysz wypiętej.
a ja się nie zgadzamMój jest ułożony pośladkowo, a okłada mnie mega uderzeniami po prawej stronie zaraz pod cyckiem więc to raczej jego rączki. Tak samo pojawia mi się gula z prawej strony brzuszka i z lewej na dole jednocześnie - jak widać na dzisiejszym zdjęciu, które dodałam
Czyli z tego wychodzi, że wypiął i dupkę i główkę pokazał jak się spiął
iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:a ja się nie zgadzam
Mój jest ułożony pośladkowo, a okłada mnie mega uderzeniami po prawej stronie zaraz pod cyckiem więc to raczej jego rączki. Tak samo pojawia mi się gula z prawej strony brzuszka i z lewej na dole jednocześnie - jak widać na dzisiejszym zdjęciu, które dodałam
tez tak obstawiam moj tez sie tak wygina nieczesto ale zdarza sie, mysle ze moze sie przekrecic na glowkowe ulozenie bo strasznie tam szaleje w brzuchu energiczne to ale jak sie wazy 1700 to ma sie siłę matkę okładać.....KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusiek89 wrote:Chyba padnę
to może jakaś lista rezerwacyjna:D
o popatrz,good idea
to ja na tę rezerwową się wpisuję
aaa chciałam podzielić się z Wami moją subiektywną opinią na temat chusteczek nawilżanych Hippa. Otóż jestem z nich baaaardzo zadowolona. Używałam do miejsc intymnych - zero podrażnień. Do zmywania makijażu też się pokusiłam aczkolwiek myślałam że tutaj będzie masakra bo cere mam bardzo wymagającą. żadnych podrażnień, wyprysków, krostek, suchości itp.. Tak więc polecamKasiaKwiatek, Eweliśka, Fasia, Agusiek89, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:o popatrz,good idea
aaa chciałam podzielić się z Wami moją subiektywną opinią na temat chusteczek nawilżanych Hippa. Otóż jestem z nich baaaardzo zadowolona. Używałam do miejsc intymnych - zero podrażnień. Do zmywania makijażu też się pokusiłam aczkolwiek myślałam że tutaj będzie masakra bo cere mam bardzo wymagającą. żadnych podrażnień, wyprysków, krostek, suchości itp.. Tak więc polecam
ja jeszcze przed zamowieniem tez sie zastanawiałam czy ich nie wziąśc....
musze jeszcze w gemini zrobic zamówienie, bo jakaąs schize mam ze wczesniej urodze ajjjjjjjjjj -
CzaryMary wrote:o popatrz,good idea
aaa chciałam podzielić się z Wami moją subiektywną opinią na temat chusteczek nawilżanych Hippa. Otóż jestem z nich baaaardzo zadowolona. Używałam do miejsc intymnych - zero podrażnień. Do zmywania makijażu też się pokusiłam aczkolwiek myślałam że tutaj będzie masakra bo cere mam bardzo wymagającą. żadnych podrażnień, wyprysków, krostek, suchości itp.. Tak więc polecam
Dziecku zabierasz?Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Dziecku zabierasz?
buahhaha no właśnie
A ja póki co mam chusteczki nawilżane z Biedy - dada i ich będę używać, a jak się skończą to zakupię inne jeśli te się nie sprawdząEwelcia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:a ja się nie zgadzam
Mój jest ułożony pośladkowo, a okłada mnie mega uderzeniami po prawej stronie zaraz pod cyckiem więc to raczej jego rączki. Tak samo pojawia mi się gula z prawej strony brzuszka i z lewej na dole jednocześnie - jak widać na dzisiejszym zdjęciu, które dodałam