Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Wiecie co chyba powinnyśmy uporządkować listę z pierwszej strony. Dużo dziewczyn jest, które w ogóle nie zaistniały na naszym wątku, jest kilka, które chyba wolałby zniknąć z niej z powodów losowych... No i ona jakaś taka bidna jest... Marcowki i lutowki takie ładne, wesołe mają
Trzeba ją zmodernizowaćRobimy porządki w domu a lista to co brzydka ma być ?! Ja się nie zgadzam. Ja mogę popróbować ją trochę ogarnąć ale nie teraz bo jestem na tablecie i nerwicy bym się tylko nabawiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:00
KasiaKwiatek, Agusiek89, natt lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Właśnie ja proszę o meldunek Mimka, Kluska,Bambi z tego co kojarzę Nadzieja jest w szpitalu tak ? czy mi się coś ubzdurało ?
No właśnie !! i Ziolko jeszcze ... tyle czasu się nie odzywają ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:a macie do nich nr tel. ? była tutaj swojego czasu akcja podawania numerów na priv. Może warto by było wysłać kontrolnego eska, żeby wiedzieć że wszystko ok ?
Ja mam do mimki numer, dam jej czas do jutra. Jak się do jutra nie odezwie napiszę eskaAgusiek89, CzaryMary, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMężu Angeli - apeluję w imieniu wszystkich kwietniówek, żebyś oddał swojej uroczej żonce komputer! W przeciwnym razie będziesz miał nalot kilkunastu toczących się kulek !! Wybieraj co lepsze
Fasia, Eweliśka, Agusiek89, KasiaKwiatek, Ewelcia, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Ja mam numer Bambi, ale odzywała się w piątek ok.23, może jeszcze weekenduje. Jak się do jutra do wieczora nie odezwie to napiszę do niej.
ok, to super. Niech wiedzą, że trzymamy rękę na pulsie i się o nie martwimy !weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny